SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Duben 2025, 15:36

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K750i - spatny kousek? Nebo je to normalni?
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K750i - spatny kousek? Nebo je to normalni?  (Zobrazeno 3687 x)
Tonn82
Anonym
« v: 20. Září 2005, 10:52 »

Zdravim.
Poridil jsem si u Oskara SE K750i a mam s nim nekolik problemu:

1) je to nehorazne zpracovane. clovek se toho boji dotknout, vsechno vrze, at uz mobil jako celek (pri uchopu) nebo napr. kdyz mackam funkcni tlacitka. tohle je normalni? podobny problem jsem mel i se Siemensem S65, ale ten byl proti tomuhle zlaty a preci jenom cenou nekde jinde... Mit bakelitovy vrzajici mobil za deset tisic? Ne dekuji.

2) v pohotovostnim rezimu se na pohyb joystickem doprava da pridelit vlastni zkratka (ci oblibena funkce nebo jak se to jmenuje). toto mi fungovalo pouze poprve. po vypnuti telefonu uz tam zkratku nemam a kdyz chci nejakou priradit, tak mi to v poslednim kroku napise "Nelze pokracovat" (zkousel jsem vybrat ruzne prikazy a se stejnym vysledkem)

3) na fotkach je vzorek (mrizka), viditelne je to v tmavych pasazich. viz. http://vaga.rulez.cz/se/

Mam sto chuti to vratit...a asi to taky udelam. Ma nekdo zkusenosti s Oskarovou moznosti do 30-ti dnu vratit mobil a sluzbu? (podotykam, ze jsem ho kupoval s tarifem, o ten mi nejde)

Btw. tak me napada, co s tema vracenyma mobilama delaji - prodaji je nekomu jinemu - me? Pripadam si jako bych byl dalsi kupec nejakeho nechteneho mobilu...

Prosim o vase nazory, diky. T.
uložena
w4tch0
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 20. Září 2005, 11:01 »

1. Mal som aj S65 .... a mam aj k750i (sice nie z oskaru, ale predsa) ... mozno trochu vrza lave funkcne tlacitko, ale inak mi na nom nic nevrza nevykla, a v porovnani s S65 je to urcite mnohem robusnejsi telefon ... asi mas smulu na nejakeho zmetka.

2. toto uz sa tu riesilo, je to bug FW ... da sa to obabrat ... skus trochu pohladat.

3. hmm, tak taku mrizku tam ja veru nemam, ... aspon se mi nezda ze by tam nejaka byla ...

... s tim oskarem ti neporadim Smajlík ja mam orange ...
uložena

SE K750i   FW:R1CA021 ... zazrakom, este stale plne funkcny Cheesy
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
lukyn.v
Anonym
« Odpověď #2 v: 20. Září 2005, 11:16 »

Taky mam od Oskara a vrzne jen, kdyz trochu vic zatlacim na bocni stranu. Je to kus od kusu a Ty jsi bohuzel mel "stesti" na nejaky spatny kousek. Zkratky se ztraceji jen chvili. Po nekolikerem vypnuti/zapnuti, tam jiz zustanou. Mrizku na fotce nemam ani nahodou.

Byt Tebou, jdu tel. vratit. Hlavne kvuli te mrizce. I kdyz to vrzani by me dost stvalo...
uložena
Victor
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 20. Září 2005, 11:37 »

Ta mrizka mi pripada jako JPEG komprese. Jakou mas nastavenou kvalitu? Normalni nebo vysokou?
uložena

D750i v buvoli kuzi od Krusella a s firmwarem kacka od Vagnera Mrknutí
garfield001
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro, W995, K800i.

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 20. Září 2005, 11:52 »

2Tonn82: No ze sis koupil vrzajici mobil ber jako svou chybu, neboÂť vetsina K(D)750i dle tohoto fora vrze minimalne. O tech vertikalnich carach na fokach jsem cetl v souvislosti s prvnimi fw verzemi K750i, jednoznacne se jedna o zavadu se kterou by ses mel obratit na prodejce.
uložena

Sony Ericsson K700i, D750i, W800i, K800i, F100i Jalou, W995, XPERIA mini, XPERIA mini pro.
Tonn82
Anonym
« Odpověď #5 v: 20. Září 2005, 12:10 »

2Tonn82: No ze sis koupil vrzajici mobil ber jako svou chybu, neboÂť vetsina K(D)750i dle tohoto fora vrze minimalne. O tech vertikalnich carach na fokach jsem cetl v souvislosti s prvnimi fw verzemi K750i, jednoznacne se jedna o zavadu se kterou by ses mel obratit na prodejce.

Beru to jako chybu vyrobce, ze vubec neco takoveho vyrobil :-) U "obycejneho" prodejce bych s tim asi nenadelal nic, mozna tak reklamovat/zadat napravu tech zbylych veci, ale cekat na to mesic a pak se stejne nedobrat vysledku ((nejen) vlastni zkusenosti) a cele kolecko opakovat trikrat a pak mit stejne prd, na to nemam nervy/cas/penize. Radsi ho vratim (coz by melo byt bez problemu, jak jsem si ted overil po telefonu) a budu mit klid. Jinak me mobil nadchl, coz se mi uz dlouho nestalo, pro me je tahle nova rodina SE jedina mozna volba. Priste holt budu vybirat pecliveji (aspon co se te konstrukce tyce).
Dekuji za Vase nazory a postrehy.
uložena
KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 20. Září 2005, 13:35 »

Takze Tonn82 ak mas telefon ktory vzra tak je to smola. Moja prva K750i vobec nevrzala, ale po 3 dnoch odisiel fotak (take iste problemi pisu aj iny na mobile-review, zvlastne, ze sa to deje len u bradovanych telefonoch pre Operatorov), teraz mi vrzga v pravo hore a na lavom funkciovom tlacitku. ta mrizka na fotkach je normalna, robia ju kazde digitalne fotaky, je to fotak v mobile! Nie s neakou optickou hlavicou, tieto mrizky sa ti stanu ak mas nedostatok svetla alebo mas nastavene vyvazenie bielej na automatike, skus si nastavit vyvazenie bielej podla toho ake je pocasie, a ak si v interiery cez den daj vyvazenie bielej na oblacno.
uložena

Sony Ericsson Arc
Tonn82
Anonym
« Odpověď #7 v: 20. Září 2005, 13:53 »

Takze Tonn82 ak mas telefon ktory vzra tak je to smola. Moja prva K750i vobec nevrzala, ale po 3 dnoch odisiel fotak (take iste problemi pisu aj iny na mobile-review, zvlastne, ze sa to deje len u bradovanych telefonoch pre Operatorov), teraz mi vrzga v pravo hore a na lavom funkciovom tlacitku. ta mrizka na fotkach je normalna, robia ju kazde digitalne fotaky, je to fotak v mobile! Nie s neakou optickou hlavicou, tieto mrizky sa ti stanu ak mas nedostatok svetla alebo mas nastavene vyvazenie bielej na automatike, skus si nastavit vyvazenie bielej podla toho ake je pocasie, a ak si v interiery cez den daj vyvazenie bielej na oblacno.

Diky za vysvetleni. Ale nejak mi nesedi ta mrizka v ostatnich mobilech, neco jsem vyfotil a niceho jsem si nevsim (jeste podrobim ty stare fotky z jineho mobilu zkoumani).
Kamarad ma ten samy mobil, taky od Oskara a uz jej reklamoval kvuli tlacitku/Bluetooth.
Vim ze zadny mobil neni neporuchovy, ale tohle se mi uz zda uz na povazenou, jestli ma cenu do toho jit znovu pri takove konstrukcni kvalite Sad
uložena
Sportak
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 20. Září 2005, 17:50 »

Tak jsem na tom obdobne, 2krat reklamace Dcka pro ruzne zavady a vymena vzdy za novy ,premyslim jestli chvilku nepockat az to odladej,hold je to novinka.
uložena

Sony ericsson Xperie8
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 20. Září 2005, 18:30 »

No je to pech... nektere vrzou, nektere ne, je potreba to vyzkouset hned v obchode... Treba me Dcko na zacatku nevrzalo vubec a zacina bohuzel az ted po vice jak mesici pouzivani... Takze mozna dojde na nejakou tu vymenu krytu a pak bude zase na chvili klid...

ad2) To je chyba FW a podle zkusenosti nekterych uzivatelu to po par dnech samo prestane, jako kdyby si to "sedlo"...

K tomu vraceni, pokud je telefon viditelne v poradku, tak ti to vezmou bez kecu... Co s nimi potom delaji? Snad radsi nevedet a u Oskara nenakupovat... Ani bych se nedivil, kdyby je dali dal do obehu...Sad
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
Sportak
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 20. Září 2005, 19:05 »

Jo ale musis rict ze nejsi spokojen nesmis priznat ze mas problemy jinak to nevezmou a budou chtit poslat na reklamaci.Vymena nebo vraceni penez se vztahuje na bezvadny a plne funkcni mobil bez vad.Vlastni skusenost a Oskarem.T.akze vratit penizky protoze nelze vymenit za stejny model Cool
uložena

Sony ericsson Xperie8
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K750i - spatny kousek? Nebo je to normalni?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.052 sekund, 16 dotazů.