SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Březen 2025, 09:53

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Nastaveni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak nastavit p1i aby me sel qip pres Vodafone - zdarma internet na 6 mesicu
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jak nastavit p1i aby me sel qip pres Vodafone - zdarma internet na 6 mesicu  (Zobrazeno 3221 x)
jukl
Uzivatel
Telefon: p1i

Zobrazit profil
« v: 24. Únor 2009, 15:26 »

Ahoj mam dotaz

jak nastavit p1i aby me sel qip pres Vodafone ( gprs)  - zdarma internet na 6 mesicu

zaboha na to proste nemuzu prijit stale mi to vypisuje chyby dokolecka dokola pres wifi mi to jde naprosto vporadku .. mel sem stejny problem u miniopery ale tam stacilo zmenit protokol na htps nebo http (tusim ted si nejsem jistej) a zacaloto pres gprs normalne fungit.

diky za kazdou radu
uložena
Exitus
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W960i

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 04. Březen 2009, 18:31 »

Eus, mam w960i a mam uplne ten samej problem... ae kamos ma nokii a taky ma aktivovanej internet od vodafonu na 6 mesicu zdarma a beha mu to uplne v pohode protoze kdyz se pripojuje tak mu to nabadne pres jakou sit se chce pripojit (GPRS WEB, Vodafone live!) Pokud by ste mi nekdo mohl taky poradit byl bych vam hodne moc vdecnej  Mrknutí
uložena

SE T630, SE K700i, SE K800i, SE W960i
different
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 04. Březen 2009, 18:54 »

zdaaaaaaaaar... tento net od vodafonu mam taky a beha mi to vyborne Mrknutí.... aby vam to taky slo tak musite ovladaci panel-> pripojeni-> internetove ucty-> vice-> novy ucet-> data a dejte nazev uctu GPRS Web a adresa dejte internet        ... zadne uz. jmeno a dejte ulozit... Mrknutí.... a kdyz spustite qip tak se Vas to zepta, pres ktery ucet se chcete pripojit a dejte GPRS Web (ten co jsme vytvorily) a melo by to behat Mrknutí.... (me to jde) mejte se a aÂť Vam to jde Mrknutí
uložena
jukl
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 05. Březen 2009, 11:26 »

zdaaaaaaaaar... tento net od vodafonu mam taky a beha mi to vyborne Mrknutí.... aby vam to taky slo tak musite ovladaci panel-> pripojeni-> internetove ucty-> vice-> novy ucet-> data a dejte nazev uctu GPRS Web a adresa dejte internet        ... zadne uz. jmeno a dejte ulozit... Mrknutí.... a kdyz spustite qip tak se Vas to zepta, pres ktery ucet se chcete pripojit a dejte GPRS Web (ten co jsme vytvorily) a melo by to behat Mrknutí.... (me to jde) mejte se a aÂť Vam to jde Mrknutí

tak mi to nefunguje pac mi qip se me nepta jake pripojeni chici respektive mi jenon napise ze muzu zvolit pripojeni internet nic vic .. kde muze bejt problem ?
diky
« Poslední úprava: 05. Březen 2009, 11:29 od jukl » uložena
trent
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: HTC Touch Diamond, P1i, T610i, W810i, K750i, K700i

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 06. Březen 2009, 16:34 »

Hele nekde v nastaveni  datove komunikace si nastav priority pripojovani. kdyz das jako prvni pripojeni pres gprs, melo by to bezet. To jak kolega psal, ze se to zepta je samozrejme hloupost. Taky se koukni na nastavne opravneni pro aplikace. To by mohlo take pomoci. Nemam UIQ u sebe, takze ti nereknu presny postup, ale zkus se v nastavene trochu posÂťourat.
uložena

Byk ci nebyk?
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Nastaveni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak nastavit p1i aby me sel qip pres Vodafone - zdarma internet na 6 mesicu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.068 sekund, 16 dotazů.