SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
27. Duben 2025, 20:53

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nahrada za aplikaci SMS Folder Manager
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nahrada za aplikaci SMS Folder Manager  (Zobrazeno 2951 x)
OsklivkaBety
Anonym
« v: 04. Duben 2007, 11:22 »

Ac mam P910i, stale pouzivam aplikaci SMS Folder Manager 2.2 puvodne urcenou pro P800 ( kterou jsem vlastnil take ). Tato totiz umi exportovat SMS zpravy ulozene ve slozkach, ktere si uzivatel definuje, do souboru XML a ten pak v PC otevrit v prilozene aplikaci Wiewer. Nenasel jsem za tu dobu nic lepsiho. Vadi me jedina vec. Pokud si nastavim automaticke presouvani sms zprav do slozek, tak pozdeji nezjistim, zda nejaka zprava prisla. Je sice ulozena v definovane slozce, ale ikona nove sms zpravy se jiz nezobrazuje dole v liste telefonu. Takze pokud nejsem u mobilu, musim pozdeji kontrolovat slozky zda nejaka zprava prisla. Je to zastarala aplikace, ale umi ukladat sms zpravy jak jsem jiz psal, a to me vyhovuje. Mesicne udelam export do XML, pojmenuji treba brezen 2007 a ulozim do PC. Pak v manazeru lehce sms zpravy ctu atd. Diky teto funkci aplikaci nechci opoustet, snad tehdy, kdyz nekdo poradi neco lepsiho. ( SMS Diary nechci ).

Hledam tedy aplikaci, ktera umi automaticky tridit zpravy do slozek ihned po prijeti v mobilu a ktera zvlada export sms zprav.

Pokud takova neni, postaci ten export. Tridit muzu i rucne, to neni takovy problem. Zkousl jsem i Oxygen phone manager, ten nic moc.

Tak piste a diky za kazdy podnet. Uvitam aplikace, ktere jiz nekdo odzkousel nebo nejlepe pouziva.
uložena
Pipa
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: iPAQ614c

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 12. Duben 2007, 10:11 »

No jestli mas verzi 2.2 tak to je nejnovejsi aktualne prodavana verze.
uložena

MTX770,MD520,N6110,N7110,N6310+IPAQ3630,P800,P910i+MPX220,P1i,iPAQ614c
oglec
Anonym
« Odpověď #2 v: 11. Květen 2008, 16:44 »

APLIKASI
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nahrada za aplikaci SMS Folder Manager
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 17 dotazů.