SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Duben 2025, 01:42

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Mrznutie aplikacii
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Mrznutie aplikacii  (Zobrazeno 2840 x)
bono.p
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 30. Květen 2009, 18:38 »

ZDRAVIM,  mozno  sa  tu uz  tento  problem  riesil,  ale  ide  o  mrznutie  aplikacii.  Neviem  ci  je  to  nejaka  pridana  funkionalita  od  Billa  Gatesa  ale  ked  si  dam  panel  prehravaca  medii,  tak  mi  asi  po  dvoch  minutach  hudba  stichne.  Zacne  hrat  az  ked  znovu  zapnem  display. 
X1  je na  prvy  pohlad  uzasny  telefon s  kopou  moznosti  ale  obcas  ma  neskutocne  vytaca.  Myslel  som  si  ze  pri  X1  vydrzim  aspon  4  roky  ale  dovtedy  by ma asi  porazilo...
uložena
Ulmo
Anonym
« Odpověď #1 v: 31. Květen 2009, 11:07 »

Souhlas. Kdyz se podivam na vsechny ty male detaily, ktere X1 ztraci oproti hloupym mobilum, tak je mi proste zle Angry.
Samozrejme, je to nabuseny stroj s obrovskymi moznostmi, vykonem atd. o tom neni pochyb.
Neprakticnost samotneho Windowsu je vsak otresna. Bez existence doinstalovatelnych programu by X1 byla nepouzitelne zarizeni.

Jinak k tvemu problemu : Hudbu nejspis poslouchals pres reproduktor ze? Pokud mas pripojena sluchatka tak by ti to melo hrat porad.
Nebo si v settings/power uprav dobu kdy ti ma X1 "usnout".
uložena
uiqjirka
Anonym
« Odpověď #2 v: 31. Květen 2009, 11:14 »

Problem je v oficialnich rom,jsou to dost stare buildy se svymi bugy.Xperia za to nemuze.Portujete-li rom z Touch HD nebo TD2 ci Touch Pro 2,
zbavite se nesmyslnych SE panelu je Xperia jak vymenena - co do spolehlivosti tak i rychlosti.
Spolehlive a perfektne fungujici zarizeni.
uložena
Dadly
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SonyEricsson XPERIA X1 black + Nokia 8800 Sirocco chrom

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 31. Květen 2009, 18:58 »

ovsem budete bez cestiny....
uložena

SonyEricsson XPERIA X1 black + Nokia 8800 Sirocco chrom + moje laska iPod Video 30GB

uiqjirka
Anonym
« Odpověď #4 v: 31. Květen 2009, 19:10 »

Na to je vetsina uzivatelu windows mobile zvykla.Staci na to opravdu hole znalosti AJ.
Problem maji vetsinou lide co si wm kupuji jako modni zalezitost.
uložena
Dadly
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SonyEricsson XPERIA X1 black + Nokia 8800 Sirocco chrom

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 31. Květen 2009, 21:19 »

je jasne ze na to muzou byt zvykli, ale stejne tak je spousta lidi co cestinu chce, potrebuje nebo vyzaduje, a proto jsem si dovolil doplnit tvuj prispevek....podle me se jedna o pomerne dulezitou vec
uložena

SonyEricsson XPERIA X1 black + Nokia 8800 Sirocco chrom + moje laska iPod Video 30GB

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Mrznutie aplikacii
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 16 dotazů.