SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Duben 2025, 15:36

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Prislusenstvi (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: HPM-85 alebo HBH-DS970?
Anketa
Otázka: HPM-85 alebo HBH-DS970?
HPM-85 - 2 (25%)
HBH-DS970 - 6 (75%)
Celkem hlasů: 7

Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: HPM-85 alebo HBH-DS970?  (Zobrazeno 2414 x)
Laki
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i Silver Black

Zobrazit profil
« v: 02. Březen 2008, 23:23 »

Neviem, ktore zo spominanych sluchadiel si vybraÂť.. Momentalne mam HPM-75 (dodavane s W610) a su fajn, ale akosi mi nepostacuju Smajlík

Vyhoda HPM-85 je v tom, ze su uzavrene, nemusim ich strkaÂť do usi, zlozene na krku su zrejme pohodlnejsie ako hompaÂľajuce sa HPM-82, maju diaÂľkove ovladanie a vraj maju aj lepsi zvuk.

Vyhoda HBH-DS970 je zas v absencii kabla (ktory mi momentalne celkom prekaza), v pritomnosti displeja a v diaÂľkovom ovladani.

Anketu pridavam, aby mi nemusel kazdy osobitne odpisovaÂť, takto staci len 2x kliknuÂť. Vopred dakujem za pripadne rady.
« Poslední úprava: 02. Březen 2008, 23:36 od laki » uložena

T230i >>> T610i >>> P910i >>> W610i >>> C702 >>> K550i@W610i >>> W200i >>> P1i
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 03. Březen 2008, 19:20 »

Ber to taky tak vybiras s tech nejlepsich a prakticky kazdemu z nich jde neco vytknout ale ber to taky tak ktere z tech sluchatek nejvic uskodi tomu telefonu ? nejspise ty co se pripojuji prez konektor, neustale vyndavani a zandavani do konektoru, v kapse se to ruzne macka a vikla a pokud poslouchas casto tak hadej co se s tim konektorem v mobilu stane po roce takoveho pouzivani. To  uz ten telefon ani nenabijes jak to bude vychechlane, proto co je bezdratove je lepsi. Muj nazor
uložena

Laki
Uzivatel
Telefon: P1i Silver Black

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 03. Březen 2008, 20:42 »

Vdaka za odpoved. Je pravda, ze vyÂťahovanim a zastrkovanim sa konektor poskodzuje, ale podobne myslienky som mal aj pri svojom starom MP3 prehravaci alebo pri P910-ke, ked som sa bal co i len raz zbytocne zastrciÂť a vytiahnuÂť kabel.. A vec sa ma tak, ze MP3 prehravac pouzivam obcas aj teraz (na beh je stary MP3 player najidealnejsia vec) bez problemov a jack nie je ani trosku vysuchany. A to ten player ma tusim 5 rokov (este z cias, ked sa MP3 prehravace len zacinali rozsirovaÂť).
A s jackom v P910-ke taktiez nemam najmensi problem. Aj gumova krytka, aj sluchadla/redukcia drzia bez najmensieho naznaku vysuchania jacku.

Takze neviem, ci by bol toto dostatocny argument.. Rovnocennym protiargumentom by mohlo byÂť, ze sa DS970 vybijaju + rychlejsie vybijaju aj mobil.

Mal som skor na mysli, ako je to s reprodukciou, ktore maju lepsi zvuk na kazdodenny posluch na ulici, v MHD; prip. ci sa zvuk cez BT neskresÂľuje a pod. A inak, pocuvam prevazne rock a dance, trance, techno a pod. su mi cudzie, takze nejake tie MegaBassy su mi zbytocne Mrknutí
uložena

T230i >>> T610i >>> P910i >>> W610i >>> C702 >>> K550i@W610i >>> W200i >>> P1i
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Prislusenstvi (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: HPM-85 alebo HBH-DS970?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 20 dotazů.