SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
17. Květen 2025, 21:01

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE K750i nejde nastartovat, blika pouze obrazovka
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE K750i nejde nastartovat, blika pouze obrazovka  (Zobrazeno 2350 x)
Zoiddy
Anonym
« v: 14. Únor 2008, 15:00 »

Zdravim, mam uvedeny model 1rok a pet mesicu a spokojenost. Dneska mi prisla sms od 4633 (asi operator). Mela 32KB a nesla stahnout. Asi za 20min jsem potreboval volat a telefon nevytacel. Zkusil jsem ho restartovat a obrazovka cca po vterine blika, ale nenastaruje se. Chvili sviti, pak zhasne a zase se rozsviti. Nemate nekdo podobnou zkusenost? Je nutny poslat telefon na reklamaci, nebo napada nekoho co s tim. Diky vsem za odpoved.
uložena
kuwa
Anonym
« Odpověď #1 v: 14. Únor 2008, 16:22 »

Je ho potreba flesnout a mel by byt opet v pohode.
uložena
zoidd
Uzivatel
Telefon: SE K750i

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 14. Únor 2008, 16:27 »

sorry, omlouvam se za predchozi prispevek, cekal jsem na heslo k lognuti na portal (potvrzovaci mail). Jsem kopyto, flashnout asi znamena nahrat znova firmware. Urcite to tu bude nekde na portalu, zkusim to najit. Kdyby ne tak se ozvu  Mrknutí
uložena
zoidd
Uzivatel
Telefon: SE K750i

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 14. Únor 2008, 18:35 »

tak se s nim patlam pres update service a potreti se mi upload firmweru zaseknul na 95% Hlasil mi predtim, ze mam uz nainstalovanou verzi tohoto firmware, presto jestli chci pokracovat. Nejsem telefonni tunic, firm jsem si predtim neaktualizoval a telofon jsem kupoval na mobilkach.cz (tusim). Poprvy se objevilo to co je na obrazku, podruhy, potreti a poctvrty CHYBA, AKTUALIZACE SE NEZDAØILA. ODPOJTE TELEFON A ZKUSTE TO ZNOVU.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE K750i nejde nastartovat, blika pouze obrazovka
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 17 dotazů.