SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Březen 2025, 15:29

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Pripojeni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P1i - WIFI - Nelze vyhledat vzdaleny server
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: P1i - WIFI - Nelze vyhledat vzdaleny server  (Zobrazeno 3629 x)
aldairek
Uzivatel
Telefon: P1i

Zobrazit profil
« v: 10. Prosinec 2007, 20:41 »

Prosim o radu, pokousim se uz nekolikaty den pripojit na Internet pres WiFi a stale se mi to nedari - teda presneji pripojim se pres WiFi ale pri spusteni Opery a zadani web stranky mi to napise WIFI - "Nelze vyhledat vzdaleny server"
uložena
tief
Anonym
« Odpověď #1 v: 10. Prosinec 2007, 23:54 »

Neviem ako pri P1 ale pri P990 mi pomerne casto zahlasi WIFI "Pripojeno" aj ked v skutocnosti pripojenie zlyha. A potom sa to sprava presne ako pises.
uložena
aldairek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 11. Prosinec 2007, 16:35 »

to nevim protoze kdyz se nejede pripojit tak to zahlasi nelze pripojit, chtelo by to nejakou radu co s tim
uložena
Kapr73
Redaktor
Pohlaví: Muž
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 11. Prosinec 2007, 22:51 »

Chtelo by to vice popsat situaci, nastaveni, pouzity hw apod. Vseobecne se da rict, ze nejlepsi je vytvorit nejjednodussi nezabecpecenou konfiguraci, otestovat funkcnost a v pripade funkcnosti/nefunkcnosti dale analyzovat mozny zdroj problemu/rozsirit konfiguraci o dalsi veci jako zabezpeceni, forwarding apod.
uložena
aldairek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 14. Prosinec 2007, 15:14 »

No prave ze ja s v tehle problematice vubec nevyznam, jde o to ze se pohybuju po Praze a vsude mozne mi to najde nezamcenou siÂť ke ktere se da pripojit, ale nejak mi nejde v opere nacist zadna stranka.
uložena
Coudyman
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE P1i HACKED W2.0

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 12. Březen 2008, 19:26 »

No ja mam podobny problem..v Kosiciach sa mi wifi viac menej pripaja vsade ale napr. v BA v centrach mi najde sieÂť, pripoji sa ale sa tvari ze nie je pripojene a vyhodi hlasku ze dany server nevie najsÂť..ak niekto vie co s tym, nech prosim poradi
uložena

I don't give a ****...
SE T610 --  SE K610i -- SE P1i
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Pripojeni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P1i - WIFI - Nelze vyhledat vzdaleny server
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.056 sekund, 19 dotazů.