SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 13:16

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Umrela P1i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Umrela P1i  (Zobrazeno 4668 x)
ReVoL
Uzivatel
Telefon: SE P1i

Zobrazit profil
« v: 11. Listopad 2007, 09:36 »

Tak mi vcera umrela P1i Cry Vypnul jsem telefon (duvod je jedno) a po zapnuti se pouze rozsviti klavesnice a v pravidelnych intervalech na me blika, displej nic!! Nevim proc predtim jsem s telefonem nic nedelal...Zkousel jsem i tam dat simku bez pinu jestli treba nenabehne,ale nedovalam se na ni.Tak nevim v cem je problem.Jestli nekdo vi co s tim, krom reklamace, tak sem s tim, jinak jde zitra na reklamaci (pres PC se taky nespojim). To zas bude doba nez mi ho vrati zpet Undecided
uložena
Profa.
Uzivatel
Telefon: Satio, X mini Pro, C510, BT HF Plantronics, BT HF FM MW600

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 11. Listopad 2007, 09:46 »

Bojim se, ze pouze reklamace - prave mam potreti v podobnem stavu na reklamaci K800i - po letech a letech pouzivani mobilu SE se mi to zacina nelibit.
uložena
komunista
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson P990i + 4GB, Motorola V500

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 11. Listopad 2007, 09:57 »

A nestalo se ti nekdy nahodou, ze jsi na nej neco rozlil? (stacila by kapka) kamosoj taky podobne blbnul mobil a sel ho reklamovat a oni mu rekli, ze to bylo tim, ze se mu dostala naka sÂťava nebo neco takovyho k zakladovce! ÂŽe se na mobil muselo nekdy neco vylejt! Ale i tak je jediny reseni reklamace! Ale nevim treba je to softova chyba nevim!
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #3 v: 11. Listopad 2007, 12:16 »

Tak mi vcera umrela P1i Cry Vypnul jsem telefon (duvod je jedno) a po zapnuti se pouze rozsviti klavesnice a v pravidelnych intervalech na me blika, displej nic!! Nevim proc predtim jsem s telefonem nic nedelal...Zkousel jsem i tam dat simku bez pinu jestli treba nenabehne,ale nedovalam se na ni.Tak nevim v cem je problem.Jestli nekdo vi co s tim, krom reklamace, tak sem s tim, jinak jde zitra na reklamaci (pres PC se taky nespojim). To zas bude doba nez mi ho vrati zpet Undecided

vyreseno.
uložena
alternativ
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: HTC Touch Pro

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 11. Listopad 2007, 17:51 »

Mozna by nebylo na skodu napsat, jak se problem vyresil. Byl by to prinosny thread pro dalsi lidi se stejnym problemem, takto se klidne muze smazat... Diky.
uložena

Sluchatka Sony DR-BT21G!
CrOne
Anonym
« Odpověď #5 v: 17. Listopad 2008, 10:36 »

Pomuze seus II.
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #6 v: 17. Listopad 2008, 10:39 »

v tomto pripade nepomohl.
byl nutny servisni flash.
uložena
Deathless
Anonym
« Odpověď #7 v: 20. Leden 2009, 15:07 »

Pomoze SEUS.  prave som mal taky problem, seus to vyriesil Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Umrela P1i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.056 sekund, 19 dotazů.