SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
29. Duben 2025, 23:45

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s nastaveni MP3 jako vyzvaneni...
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problem s nastaveni MP3 jako vyzvaneni...  (Zobrazeno 3042 x)
Lukas P.
Anonym
« v: 17. Srpen 2005, 14:51 »

Zdravim vsechny, dlouho jsem vasi stranku nenavstivil, takze nejsem ani zalogovanej...
Potrebuju pomoc, jsem ve Skotsku a koupil jsem si tu K700i od Vodafone, ale hlavni problem je ze jsem si nahral do mobilu MP3 a nejdou mi dat jako vyzvaneni... Lips sealed Undecided   tak se chci zeptat jestli to normalne vsem de nebo ne? Az prijedu do cech tak si stejne musim nechat preinstalovat software, pac tady ten je na h...o protoze misto dalsi tam ma v!live...:[
Predem diky za odpoved  Mrknutí
uložena
Yeger
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 17. Srpen 2005, 15:14 »

Ja s tim problem nemam, normalne to funguje, ale tusim ze se tu uz otom nekde psalo a ne vsem to tak funguje.
 Mrknutí
uložena

SONY CMD-J6, SE 230, SE K700i (R2AY004) Oskar
mikullas
Anonym
« Odpověď #2 v: 17. Srpen 2005, 23:41 »

niektori operatori blokuju mp3 ako zvonenia, aby neprisli o zisky z predaja svojich zvoneni, aj ked pochybujem ze v Britanii taketo nieco robia, ale Skotsko je predsa len Skotsko a tam im ide o kazdu korunku Mrknutí
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #3 v: 18. Srpen 2005, 11:07 »

Zdravim vsechny, dlouho jsem vasi stranku nenavstivil, takze nejsem ani zalogovanej...
Potrebuju pomoc, jsem ve Skotsku a koupil jsem si tu K700i od Vodafone, ale hlavni problem je ze jsem si nahral do mobilu MP3 a nejdou mi dat jako vyzvaneni... Lips sealed Undecided   tak se chci zeptat jestli to normalne vsem de nebo ne? Az prijedu do cech tak si stejne musim nechat preinstalovat software, pac tady ten je na h...o protoze misto dalsi tam ma v!live...:[
Predem diky za odpoved  Mrknutí

Je to blokovane Vodafonem. Pomuze prehrani FW. Pokud jsi jiz v CR, kontaktuj Technickou podporu. ;-)
uložena
Lukas P.
Anonym
« Odpověď #4 v: 26. Srpen 2005, 13:33 »

Dekuji vsem za odpoved... Grin
Celkem se mi ulevilo, pac me to pekne stve...
Jinak jsem cet prispevky a je lepsi se zalogovat, tak to udelam Cheesy
Zatim se mejte jinak jestli to nekoho zajima, tak tu maj videotelefon NEC za 85liber, takze jako videoprenosy tu chodi v poho. Cool
uložena
p910
Anonym
« Odpověď #5 v: 29. Srpen 2005, 14:59 »

To je divny, protoze mne to normalne funguje.   Huh
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s nastaveni MP3 jako vyzvaneni...
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 19 dotazů.