SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Březen 2025, 19:36

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K700i od T-Mobile - tlacitko t-zones
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K700i od T-Mobile - tlacitko t-zones  (Zobrazeno 14318 x)
ACEMajky
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 12. Červenec 2005, 14:46 »

S GSMobilem mam jen ty nejhorsi zkusenosti
uložena
janca
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 27. Červenec 2005, 17:13 »

FW je mozne "vycistit" u technicke podpory SEManie  Mrknutí

to je sice hezky, ale jak na to? jsem totiz blondyna Embarrassed
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #17 v: 27. Červenec 2005, 17:23 »

FW je mozne "vycistit" u technicke podpory SEManie  Mrknutí

to je sice hezky, ale jak na to? jsem totiz blondyna Embarrassed

Zavolej mi na 775 678 055 a domluvime si schuzku, kde ti FW upravim/opravim.  Mrknutí
uložena
janca
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 29. Červenec 2005, 15:43 »

tak to radsi nechame, jsem obstarozni blondyna  Cry
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #19 v: 30. Červenec 2005, 03:38 »

tak to radsi nechame, jsem obstarozni blondyna  Cry

a to pak nejde prehrat fw?  Cool
uložena
Pufo Callo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 31. Červenec 2005, 23:07 »

jo myslim,ze Filip nepozival na shodzku ani tak teba ako mobil Grin
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #21 v: 01. Srpen 2005, 11:27 »

2janca: Niceho se neboj, Filip je hodnej kluk a nic ti neudela... Je moc slusnej... A jestli jsi "jsem obstarozni blondyna" jak pises, tak o to lip, aspon se bude chovat jeste slusneji...Mrknutí
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
ppips
Anonym
« Odpověď #22 v: 02. Srpen 2005, 15:26 »

Ja bych mel trosku jinej problem, koupil jsem pritelkyni K 700i CZ od Agory neblokovany originalni SW a nechal jsem jsi poslat SMS nastaveni Wapu od Eurotelu.Bohuzel me chvilku trvalo nez jsem zjistil ze k pripojeni na Eurotel Live slouzi pouze bocni tlacitko ONLINE.  Stale jsem se totiz snazil pripojit pres IKONKU  INTERNETOVE SLUBY ( tam me to odkazuje na rozhrani SONY ERICSSON ) coz jak jsem po odpojeni zjistil  ze zde platim uz za surfovani ne za objednani sluzby jak na Eurotel Live. Uplne stejne se chova IKONKA SONYERICSSON ( uplne nahore na levo) zde bych to chapal. Moje otazka zni da se nastavit pristup na internet primo na rozhrani Eurotelu Live pres IKONKU INTERNETOVE SLUBY. Nebo alespon poradÂťe jak oblafnout aby se pritelkyne omylem  napripojila na rozhrani SONY ERICSSONU. Diky vsem za odpoved
Petr
uložena
Jajar
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 02. Srpen 2005, 20:18 »

Cituji
Ja bych mel trosku jinej problem, koupil jsem pritelkyni K 700i CZ od Agory neblokovany originalni SW a nechal jsem jsi poslat SMS nastaveni Wapu od Eurotelu.Bohuzel me chvilku trvalo nez jsem zjistil ze k pripojeni na Eurotel Live slouzi pouze bocni tlacitko ONLINE.  Stale jsem se totiz snazil pripojit pres IKONKU  INTERNETOVE SLUBY ( tam me to odkazuje na rozhrani SONY ERICSSON ) coz jak jsem po odpojeni zjistil  ze zde platim uz za surfovani ne za objednani sluzby jak na Eurotel Live. Uplne stejne se chova IKONKA SONYERICSSON ( uplne nahore na levo) zde bych to chapal. Moje otazka zni da se nastavit pristup na internet primo na rozhrani Eurotelu Live pres IKONKU INTERNETOVE SLUBY. Nebo alespon poradÂťe jak oblafnout aby se pritelkyne omylem  napripojila na rozhrani SONY ERICSSONU. Diky vsem za odpoved
Petr

No on je v tech dvou ikonkach trochu rozdil a to: Ikonka Sony Ericssonu vlevo nahore se skutecne hned pripoji na SE portal, ovsem ikonka "Internetove sluzby" jen otevre jakysi rozcestnik, u ktereho jeste nedochazi k pripojeni - k tomu dojde az po zvoleni jednoho z odkazu. Na tomto rozcestniku staci stisknout pravou funkcni klavesu "Dalsi" nacez se zobrazi kontextove menu se zvyraznenou volbou domovske stranky, coz by ve Vasem pripade (pokud jste v nastaveni nic nemenil) mel byt Eurotel Live.
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
ppips
Anonym
« Odpověď #24 v: 03. Srpen 2005, 15:08 »

Diky za odpoved !!
Jen bych se chtel jeste pro upresnerni zeptat. Nejde nejak nastavit neco v menu abych se pres tlacitko INTERNETOVI SLUBY dostal primo na Eurotel Live ( tak jak pres bocni tlacitko ON LINE) proste aby se me tam neobjevoval rozcestnik SONY ERICSSONU. A taky by me jeste zajimalo jestli se neda nekde neco nastavit aby IKONKA SONY ERICSSONU nebyla vubec aktivni,abych se proste omylem nepripojil na portal od SONYERICSSONU, neni me totiz jasne kdyz mam nastaveni poslane od Eurotelu kde mam domovskou stranku eurotel-live,jak je mozne ze se muzu pripojit po zmacknuti jine ikonky na portal SonyEricssonu,ktery je placeny, je to primo SW nastaveny od vyrobce.?

A posledni vec pokud bych mel K700i primo od EUROTELU tam by to fungovalo jak. Byl by pres ikonku SONYERICSSON taky mozny pristup na portal SE nebo
by to nebylo mozne a pristup by jak z ONLINE tlacitka tak pres IKONKU INTERNETOVI SLUBY by byl vzdy na Eurotel-live   
Predem dekuji za odpoved
Petr
uložena
Jajar
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 04. Srpen 2005, 08:38 »

Tak bohuzel s tim uz asi nic neudelate - tedy ne svepomoci. Ale zkuste kontaktovat Filipa Ludvika z tech. podpory, co jsem tady tak procital, tak nekdy dokaze pomoci flashe divy (napr. zmenit zvuk SMS Smajlík.
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K700i od T-Mobile - tlacitko t-zones
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 19 dotazů.