SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Duben 2025, 14:14

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Pripojeni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vodafone pres apn internet - VYRESENO
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Vodafone pres apn internet - VYRESENO  (Zobrazeno 3983 x)
Prox
Uzivatel
Telefon: M600i,T630i, T200

Zobrazit profil
« v: 09. Srpen 2007, 07:43 »

Za boha se nemuzu s M600 pres Operu/Operu mini, pripojit pres gprs s apn internet (mam vodafone pausal) na www.. proste se to nespoji, jedina moznost je pres apn data.vodafone.cz se jmenem/heslem bud wap/wap nebo internet/internet. Nicmene jestli to spravne chapu tak pres tohle apn je to uctovany 0,50kc za kB. Pres to apn internet si naopak muzu stahnout postu, coz pres zase pres ten wap nejde.. Tusi nekdo jak to nastavit, jestli to vubec jde (jako ze by snad melo), abych mohl s operou na www pres apn internet? Bych bych mu velmi zauzlovan

EDIT: VYRESENO - odinstaloval jsem operu mini, stahnul pres wap novou a uz to bezi pres apn internet, parada Cheesy
« Poslední úprava: 09. Srpen 2007, 10:36 od Prox » uložena

M600i + SF200 + CLA-60
DavesMan
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 09. Srpen 2007, 07:50 »

To je divny. Ja se s Operou Mini pres APN internet v pohode pripojim. Je to sice neSmart telefon a jina aplikace, ale to by snad nemelo mit vliv. Co nejaka jina aplikace? Ta se Ti pres APN internet pripoji?
BTW: data.vodafone.cz je to samy APN jako wap, takze nebrat - drahy! Nevim o tom, ze by podporoval jinou kombinaci jmena/hesla nez je wap/wap a menil pritom tarifikaci. To urcite ne!
P.S.: zkontroluj si to jeste podle tohoto: http://uiqmania.cz/index.php?page=clanky&article=388
uložena

Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
Prox
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 09. Srpen 2007, 07:54 »

To je divny. Ja se s Operou Mini pres APN internet v pohode pripojim. Je to sice neSmart telefon a jina aplikace, ale to by snad nemelo mit vliv. Co nejaka jina aplikace? Ta se Ti pres APN internet pripoji?
BTW: data.vodafone.cz je to samy APN jako wap, takze nebrat - drahy! Nevim o tom, ze by podporoval jinou kombinaci jmena/hesla nez je wap/wap a menil pritom tarifikaci. To urcite ne!
P.S.: zkontroluj si to jeste podle tohoto: http://uiqmania.cz/index.php?page=clanky&article=388

hmm to jsem si myslel.. jako mam tam jak klasickou operu tak operu mini a ani jedna se nespoji, mailovej klient ano, takze v tom ze by to neslo problem nebude.
kontroloval jsem..ale jak rikam ten mail se mi pres apn internet stahne..ale webovej prihlizec nebezi  Undecided

EDIT: ted jsem se jeste dival na ucet a mam aktivni: Pripojeni k internetu, pripojeni k WAPu a Vodafone live; DataFax : oboji neaktivni
« Poslední úprava: 09. Srpen 2007, 07:57 od Prox » uložena

M600i + SF200 + CLA-60
DavesMan
Uzivatel
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 09. Srpen 2007, 08:01 »

No tak nastaveni u Vodafone mas spravne, ja to mam stejne.
Co se tyce Opery Mini, je tam nastaveni pripojeni a jako typ tam mam ja Socket. Je tam jeste volba HTTP, muzes to vyzkouset, ale pochybuju, M600i musi sockety proboha umet.
Pokud nepomuze, bude ti asi muset poradit nejaky "smarÂťak", ja uz dal nevim.
P.S.: necituj prispevek kdyz odpovidas hned pod nej!
uložena

Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
Tonanek
Uzivatel
Telefon: W902 (W810,R520m)

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 09. Srpen 2007, 09:16 »

PROXI,MI TO V POHOF BEHALO,KLIKNUL JSEM NA IKONU OPERY V POHOTOVOSTI A HNED NABEHLA OPERA MINI. ZKUS JI ODINSTALIT,RESTART,NAINSTALIT A UVIDIS.WAP JSEM AKTIVOVANY NEMEL AT SE NAHODOU NEKDE NESEKNU A NEPLATIM JAK DIVY.U PAUSALU JE CENA 0,06 ZA KILO ALE JA MAM NADLOUHO TAK ME TO NEPULI.T.
uložena

TONY
Prox
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 09. Srpen 2007, 09:53 »

taky si myslim ze to bude nejaka kravina..divny je ze to nebezi ani v Opere mini, ani v ty standart predinstalovany.. jinak jak jsem rikal, mail pres to bezi stejne tak jako pripojit notebook pres telefon neni problem..mi prijde jako by bylo nejaky blby nastaveni v tech operach ci co
uložena

M600i + SF200 + CLA-60
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Pripojeni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vodafone pres apn internet - VYRESENO
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 17 dotazů.