SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
08. Květen 2025, 20:32

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Øeseni problemu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: 2 ks K800i se stejnym (VF) fw se chovaji jinak
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: 2 ks K800i se stejnym (VF) fw se chovaji jinak  (Zobrazeno 2789 x)
kerpof
Anonym
« v: 12. Červenec 2007, 07:46 »

Z tohohle jsem jelen. 2 kusy K800i, oba s VF customizaci. Oba aktualizuji SEUSem a oba hlasi stejnou verzi firmware.

Na obou vlezu do menu -> Zpravy -> Napsat novou

Tak jeden telefon mi nabidne:
Zprava SMS
Zprava MMS
Hlasova zprava

a druhy:
Zprava
Hlasova zprava

(nemam ten mobil ted u sebe ale tusim ze to je tak nejak)

Zkratka u toho druheho je jenom jedno rozhrani na SMS, MMS a E-maily. To by tak nevadilo, problem je kdyz chci z kontaktu odeslat vizitku.Ten prvni telefon nabidne odesilani pres SMS, MMS, E-mail, Bluetooth a Infra, druhy jenom pres Zpravu, Bluetooth a Infra. Pres Zpravu to pak posila jako prilohu k MMS (coz majitele i prijemce dost vytoci) a nevim jak to nastavit nebo kde si vybrat aby to poslal pres SMS.

Ten druhy mobil jsem objednaval asi o 3-5 mesicu po prvnim, zrejme SE udelal nejake upravy, jina barva sluchatek, jina nabijecka, nepatrne tmavsi dialogova tlacitka a mozna jeste par drobnosti. Muze to byt timhle?
uložena
pogo
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia PRO

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 12. Červenec 2007, 08:10 »

tak jestli ten druhy, ktery ma mene moznosti na odeslani je tak zmrseny, tak by to vypadalo, ze maji opravdu jiny FW.
Kazdopadne s tim skoc do servisu, protoze tohle neni normalni menu? Nebo se pletu a VFN dela dve verze FW a ta
s moznostma "Zprava" je super novy jeste vic zmrseny VF FW??
uložena

Alcatel OT View DB -> Sony CMD-J5 -> SE T610i -> SE K800i -> SE Xperia X1i ->
ETEN Glofiish M700 -> Vodafone 845 -> SE XPERIA PRO
Snekac
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 12. Červenec 2007, 08:30 »

To je normalni vyvoj. U V630 bylo take nejdriv menu rozdeleno pro ruzne typy zprav, pak jsem telefon dal do servisu a nahle bylo vse sloucene. Jenze pres SEUS se po aktualizaci (u mobilu kamosky) tohle nestalo. Naopak nekomu se tak stalo. A tomu, komu ne, se to pak udelalo pri dalsim nahrani... Proste SEUS toto zmeni jen nekdy:-)
uložena
Kerpof
Anonym
« Odpověď #3 v: 12. Červenec 2007, 11:07 »

Je a neni to normalni menu, to je otazka...pocitam ze ze servisu me s tim vyhodi ze to normalne funguje, coz je pravda, SMSky s tim jdou posilat.

2 verze FW od VF se stejnym oznacenim asi budou, protoze tuhle "upravu" to melo jeste nez jsem to aktualizoval SEUSem. Na tom samem PC jsem aktualizoval i ten starsi telefon, puvodni SW obou telefonu byl "shodny", ted je take "shodny" ale rozhrani pro zpravy ma kazdy jine.

A jeste co jsem si vsiml - u toho starsiho jdou smazat vsechny datove ucty, na tom novejsim nesmazu ani jeden (prednastavene od VF).
uložena
Snekac
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 12. Červenec 2007, 14:25 »

Urcite to je normalni zmena a rozhodne te v servisu s takovou zadosti vyhodi.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Øeseni problemu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: 2 ks K800i se stejnym (VF) fw se chovaji jinak
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 19 dotazů.