SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
18. Březen 2025, 18:40

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Pripojeni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Wifi a P990i
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Wifi a P990i  (Zobrazeno 8775 x)
Event Horizon
Uzivatel
Telefon: SonyEricsson XPERIA X10 MINI

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 24. Červen 2007, 02:03 »

DS diky moc! Funguje to presne jak Jsi psal. Jenom,jak jsem rikal WiFi nerozumim, dost me mrzi, ze je WiFi zpoplatneny u operatoru..! Myslel jsem si naivne, ze kdyz si poridim zarizeni, ktere zvlada WiFi internet a pripojim se na nejaky volny signal, tak ze to zpopaltneny nebude... Neco jako treba u PC z kteryho ted prave pisu... No, jak rikam- jsem asi naivni. Kazdopadne diky moc za radu a pomoc!!! 
uložena
DS
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 24. Červen 2007, 07:45 »

pozor, wifi je zadarmo, kdyz najdes volny pristupovy bod. Zpoplatneno muze byt treba tak ze se pripojujes v prodejne operatora a on ti za penize proda heslo na 10 minut....
uložena

R310s+CH100->T100->T310->K500i->P900+T300->P990i->P1i+HPM-85+M2 8GB
komunista
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson P990i + 4GB, Motorola V500

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 24. Červen 2007, 08:28 »

No jeste aby se za to platilo! To bych na wi-fi s mobilem uz nevlez!
uložena
Event Horizon
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 24. Červen 2007, 12:13 »

Opravdu Cheesy ?No to by byla bomba! Takze volny pristupovy bod-jak jej poznam? Mam za to, ze ho poznam nasledovne: dam skenovat, objevi se mi nazvy site a nektere maji vedle sebe zamecek, nektere hvezdicku a nektere nic. Na nazvy se zameckem podvedome rovnou kaslu a (podle navodu od DS) se pripojim na ty bud s hvezdickou nebo bez niceho. Pak stisknu na boku P990i klavesu pro internet a v podstate jsem pripojenej. Delam to tak dobre,abych byl pripojenej na WiFi zdarma a nic neplatil? Kdyztak me prosim opravte.
uložena
DS
Uzivatel
Telefon: Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 24. Červen 2007, 12:27 »

ano delas to uplne spravne.
jen ta hvezdicka znamena ze pro tuto wifi sit mas  vytvoren ucet a to bez hvezdicky znamena ze pro tuto sit nmas ucet vytvoren.
Ohledne placene site. Ta placena muze byt i site bez zamecku, ale ale nepripojis se k ni nikdy aniz bys vedel ze po tobe chteji penize. Napriklad u O2 v obchodech maji WIFI. k enmu se pripojis bez problemu, ale pokud se chces dostat pres prohlizec nekam na net kam chces, presmeruje te to na stranky O2 a bude to po tobe chtit heslo. Ty to heslo ziskas tak, ze si koupis napr. heslo na 10 minut a po techto 10 minut muzes internetovat (ovsem za penize-ktere jsi predplatil). Mas to jako v internetove kavarne. U vnaproste vetsiny siti se s tim vsak nesetkas.
uložena

R310s+CH100->T100->T310->K500i->P900+T300->P990i->P1i+HPM-85+M2 8GB
Event Horizon
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 24. Červen 2007, 13:04 »

No tak strasne moc diky!!! Opravdu moc!!! DS bez Tvy pomoci bych byl nahranej! Fakt! A i diky za vysvetleni vyznamu te hvezdicky(to mi dost pomohlo a je to prakticka vec)! Tak hezky den preju a Event Horizon odchazi surfovat Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Pripojeni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Wifi a P990i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.08 sekund, 16 dotazů.