SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
17. Březen 2025, 00:45

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Nastaveni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nelze dotahnout MMS
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nelze dotahnout MMS  (Zobrazeno 7947 x)
Dejwis
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE P1i + M2 2GB (HACKED)

Zobrazit profil WWW
« v: 20. Září 2007, 10:53 »

Ahoj vsem , jsem spokojenej s SE P1i, jen mi zatim nejde prijmout MMS - samosebou jsem si nechal poslat konfiguracni sms od SE i T-MOBILE, ale nemuzu ji stahnout plne, nejdrive mi to psalo ze je to naplanovano na urcitou hodinu, ted jsem si nechal poslat znovu SMS a vypada to tak: zpravy - dorucene - vidim MMS kterou jsem dostal a dam zobrazit - napise mi to ze mam zkontrolovat nastaveni uctu - kod duvodu 5120 (nevite?) -

ucet MMS se mi nastavil takto: adresa strediska sluzeb: http://mms; ucet: T-Mobile MMS; aut. stazeni mam zaple; velikost stahovani bez omezeni

Diky za rady

Smajlík
uložena

Nokia 2110 - Siemens C35i - SE T300i - SE K700i - SE P1i - ? (neco jako Xperia)
Dejwis
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 20. Září 2007, 11:47 »

Ahoj vsem , jsem spokojenej s SE P1i, jen mi zatim nejde prijmout MMS - samosebou jsem si nechal poslat konfiguracni sms od SE i T-MOBILE, ale nemuzu ji stahnout plne, nejdrive mi to psalo ze je to naplanovano na urcitou hodinu, ted jsem si nechal poslat znovu SMS a vypada to tak: zpravy - dorucene - vidim MMS kterou jsem dostal a dam zobrazit - napise mi to ze mam zkontrolovat nastaveni uctu - kod duvodu 5120 (nevite?) -

ucet MMS se mi nastavil takto: adresa strediska sluzeb: http://mms; ucet: T-Mobile MMS; aut. stazeni mam zaple; velikost stahovani bez omezeni

Diky za rady

Smajlík

Nidko zatim nevite prosim? Ted jsem i zkousel najit navod na P990i, tam je to temer stejne a nic, porad chyba 5120...
uložena

Info
Anonym
« Odpověď #2 v: 20. Září 2007, 12:18 »

sonyericsson.com/spg.jsp?cc=cz&lc=cs&ver=4000&template=ps1_1_1_3&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10864
boze jak jednoduche,chce to trochu i myslet Grin
uložena
Dejwis
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 20. Září 2007, 12:36 »

sonyericsson.com/spg.jsp?cc=cz&lc=cs&ver=4000&template=ps1_1_1_3&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10864
boze jak jednoduche,chce to trochu i myslet Grin

Grin boze, psal jsem ze jsem si nechal poslat SMS od SE, to jsem uz delal a nic...   Cool
uložena

Dejwis
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 20. Září 2007, 14:10 »

Tak zkousim a zatim nic, poslal jsem i znovu sms od operatora a SE, + manual nastaveni a nic  Tongue
uložena

mars
Anonym
« Odpověď #5 v: 20. Září 2007, 14:17 »

a mas to poslane nastaveni vybrano jako aktivni v nastaveni zprav - ucet MMS? A co aktivovane sluzby MMS u operatora?

PS: Zkus priste svuj prispevek editovat, a ne psat porad dalsi a dalsi...
uložena
Fazer
Uzivatel
Telefon: P990i

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 20. Září 2007, 16:28 »

Deje se mi to same na P990i, mimo toho mi neslo z Chorvatska vubec telefonovat... Cry
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #7 v: 20. Září 2007, 16:44 »

Doporucuji otevrit v nastaveni ucet MMS a zde zkontrolovat zda je nastaven spravny datovy profil pro MMS....
uložena
Dejwis
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 24. Září 2007, 14:50 »

Tak bych chtel o neco poprosit: stale mi nefungujou ty MMS - porad pise chybu ciselnou a to jsem si posilal nekolikrat sms od SE i operatora + rucni kontrola. kdyz tu napisu jak co mam, muzete to nekdo zkontrolovat? Jinak uz nevim, vzdy mi MMS fungovali hned, diky   Cool
uložena

Misha kulicka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 24. Září 2007, 15:39 »

Tak napis, at to muzem zkontrolovat.  Smajlík
uložena

Nyni: HTC Kaiser+ 8 GB Sandisk
Drive: Philips Fizz-> Philips Savvy-> Ericsson GF768-> Siemens C25-> Siemens C35-> Siemens S35-> Ericsson T65-> Nokia 6210-> Alcatel OT 501-> Sony Ericsson T610-> Nokia 6600-> SE P990i
Dejwis
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 24. Září 2007, 17:50 »

ok, diky, takze jedem: (jak mi to teda prislo a co ta mam, snad jsem neco nevynechal)

V internetovych uctech: T-MOBILE MMS nazev uctu ; adresa: mmm.t-mobile.cz ; jmeno a heslo je mms : kdyz dam vice tak tam je nabidka jako TCIP + PROXY + PØIHLASIT (ma tam neco byt?) - zkousel jsem tam podle ruznych nastaveni, ale kde co ma byt?

Kdyz dam zpravy a ucet MMS tak: adresa sluzeb: http://mms ; net ucet ten co vytvarim nebo ktery se mi vytvoril ; aut. stazeni zapnuto a velikost stahovani bez omezeni   Smajlík

Tak prosim o kontrolu a pripadne napiste co mam napsat, aby jste vedeli jak to mam. Moc diky  Shocked - ahoj a hezky vecer

uložena

Misha kulicka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 24. Září 2007, 18:32 »

Zacatek mam stejny jako ty.
TCPIP- KONFIGURACE IP mam automaticky a adresa je 0.0.0.0, ADRESA IP DNS automaticky a zbytek zase 4 nuly.
PROXY- mam zaskrtnuto pouzit server proxy, adresa serveru proxy 010.000.000.010, port serveru proxy 80.
PØIHLASIT- mam zaskrtnuto povolit rozsireni PPP, overovani PAP.
Ucet MMS ve zpravach:
-adresa sluzeb http://mms
-internetovy ucet T-Mobile MMS
-automaticke stazeni zapnuto
-velikost stahovani bez omezeni
Mam konfiguracni mms ze stranek SE a funguje mi to bez problemu.
uložena

Nyni: HTC Kaiser+ 8 GB Sandisk
Drive: Philips Fizz-> Philips Savvy-> Ericsson GF768-> Siemens C25-> Siemens C35-> Siemens S35-> Ericsson T65-> Nokia 6210-> Alcatel OT 501-> Sony Ericsson T610-> Nokia 6600-> SE P990i
Dejwis
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 24. Září 2007, 19:05 »

Zacatek mam stejny jako ty.
TCPIP- KONFIGURACE IP mam automaticky a adresa je 0.0.0.0, ADRESA IP DNS automaticky a zbytek zase 4 nuly.
PROXY- mam zaskrtnuto pouzit server proxy, adresa serveru proxy 010.000.000.010, port serveru proxy 80.
PØIHLASIT- mam zaskrtnuto povolit rozsireni PPP, overovani PAP.
Ucet MMS ve zpravach:
-adresa sluzeb http://mms
-internetovy ucet T-Mobile MMS
-automaticke stazeni zapnuto
-velikost stahovani bez omezeni
Mam konfiguracni mms ze stranek SE a funguje mi to bez problemu.

Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy je to tam, takova blbost, i kdyz nevim proc se to hadalo. U toho TCPIP jsem mel take automaticky zjistovat, ale jak je moznost napsat IP sam, tak sice nebyla aktivni, ale bylo tam 0.0.0.1 (newim proc, ja to tam nedal) a i kdyz jsem ji nemel aktivni tak to neslo, dal jsem tedy znovu automaticky + 0000 a dal stahnout MMS od pritelkyne kterou jsem jsi poslal jako test znovu a hura, jde to.... moc diky    Roll Eyes
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Nastaveni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nelze dotahnout MMS
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 17 dotazů.