SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
22. Květen 2025, 12:30

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s natacenim videa
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problem s natacenim videa  (Zobrazeno 3695 x)
Dadly
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SonyEricsson XPERIA X1 black + Nokia 8800 Sirocco chrom

Zobrazit profil
« v: 16. Březen 2007, 15:25 »

Zdravim...

Mam takovy problem s P990i (nejnovejsi fw.), kdyz zacnu natacet video tak v prvnich 10 sec. se mi obraz 3x trhne nez zacne normalne natacet bez sekani....pak je to normalne videt i pri prohlizeni videa takze me to docela stve...

Mate to jeste nekdo ? Nevite co s tim delat ? Master reset mi nepomohl a kdyz zapinam nataceni videa tak mam vsechny ostatni aplikace ukoncene a ram okolo 10-11 MB  Undecided
uložena

SonyEricsson XPERIA X1 black + Nokia 8800 Sirocco chrom + moje laska iPod Video 30GB

Herbik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 16. Březen 2007, 16:03 »

Ukladas to video zrejme na kartu ze? Zkus ulozeni na C: a bude to v poho... Mrknutí
uložena

W960i,i8510-32GB
Dadly
Uzivatel
Telefon: SonyEricsson XPERIA X1 black + Nokia 8800 Sirocco chrom

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 16. Březen 2007, 19:34 »

jj ukladam to na kartu....diky za radu, mas pravdu, kdyz to ulozim do Pameti telefonu tak je to dobry.

jenom me stve ze v telefonu muzu natacet daleko min nez kdyz to ukladam na 4 gigovku  Sad nic jineho asi neexistuje vid ?
uložena

SonyEricsson XPERIA X1 black + Nokia 8800 Sirocco chrom + moje laska iPod Video 30GB

tprochazka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 19. Březen 2007, 07:35 »

Dela to vsem nebo jen nekomu? Ono se daji koupit i rychlejsi pameÂťove karty, osobne jsem mel tuhle.. Ma zapis 10MB/s a da se koupit jeste rychlejsi se zapisem 18MB/s. Otazkou je, zda je toho schopen telefon. Treba u te K750 jsem tu kartu vytahoval a daval primo do ctecky v Notebooku, protoze pres USB kabel k mobilu to kopirovalo nejakych 300kB/s, zatimco primo v NB, se to blizilo k tem 10MB/s. Jak je na tom P990i, kdyz se pripoji k USB jako MassStorage?
uložena
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 19. Březen 2007, 07:58 »

Presne, suhlasim s
Cituji
tprochazkom a Herbikom
, proste zalezi od rzchlosti karty a od podpory daneho typu karty, danym typom mt. Teda aku prenosovu rychlost a rychlost ukladania dat na kartu zvlada. Riesenim je aj najprv nahrat video v mt a potom ho presunut na kartu. Cim sa zase uvolni miesto v mt pre dalsie video. Dlzka ako vies je ovplyvnena volnou pametou, ktorej je na mt menej ako na karte, pokial vsak karta nie je zaplnena uplne mp3, 3gp ci inymi subormi. Takze pokial nahravas video na kartu priamo, mas viac miesta na dlhsie video, ako si spravne poznamenal. Ale otazka stoji asi takto: Kvalita vs. Kvantita. Mrknutí
Edit:
Dany problem vsak moze byt sposobeny aj verziou fw, pretoze nie vsetko najnovsie je aj najkvalitnejsie. Novym fw sa odstrania niektore problemy a dalsie problemy sa vyskytnu. Preto treba sledovat aj fora o verziach fw a ich chybach a potom sa rozhonut pre pripadny flash.  Undecided
« Poslední úprava: 19. Březen 2007, 08:02 od roxetak » uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 19. Březen 2007, 11:10 »

roxetak: nemozem s tebou suhlasit, predsalen smarty su ine

nakolko maju smarty OS tak aj nahravanie videa spracovava OS (ktory nieje velmi rychly) a v realnom case to musi presuvat na kartu

a rychlost mass storage na p990 sa u mna nepohybuje rychlejsie ako 400kB/s, co je obmedzenie p990 a nie karty
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s natacenim videa
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 19 dotazů.