SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
17. Duben 2025, 22:55

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Telefony rady Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Z550i - bluetooth - potvrzovani prijatych souboru
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Z550i - bluetooth - potvrzovani prijatych souboru  (Zobrazeno 4607 x)
sende
Uzivatel
Telefon: SE Z550i

Zobrazit profil
« v: 16. Duben 2007, 21:53 »

Zdravim. Nevite nekdo, jak prinutit Z550i, aby se pri kopirovani souboru z pocitace do mobilu pres bluetooth neptal u kazdeho jednotliveho souboru, jestli chci prenos povolit? Pouzivam jednak standardni File Manager od Sony a taky MyPhone Explorer, je to stejne. Proste kdyz kopiruju 20 souboru, tak musim 20x na mobilu odklepnout, ze chci prijmout soubor. Nejde to nastavit tak, aby se zeptal jen jednou pro danou "session"? Hromadne kopirovani je takhle opravdu utrpeni. Pouziti kabelu a "USB rezimu" neberu jako odpoved, jde mi o bluetooth.
uložena
SBDer
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W850i

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 17. Duben 2007, 00:27 »

Stacilo by trochu projit si nastaveni, no ale budiz...

Takze Menu->Nastaveni->Pripojeni (zalozka uplne vpravo)->Bluetooth->Moje zarizeni->vyber si ten svuj pocitac->Dalsi->Povolit pripojeni->Vzdy povolit
uložena

Smajlík Sony CMD-J5 -> J6 -> SE K700i -> W550i -> W850i Cheesy + J6  -> HTC Touch Diamond Tongue
sende
Uzivatel
Telefon: SE Z550i

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 17. Duben 2007, 12:13 »

Tohle samozrejme povoleno mam, to nastaveni jsem prochazel detailne. Jenze to slouzi pouze k tomu, ze se me to pokazde nepta, jestli chci povolit samotne pripojeni k pocitaci jako takove. Jenze kdyz uz pripojen jsem (aÂť uz s dotazem nebo bez dotazu), tak se to pak jeste zvlasÂť u kazdeho jednotliveho prenaseneho souboru z pocitace do mobilu pta "Prijmout soubor....Ano x Ne?"... A tady bych potreboval neco jako "Ano pro vsechny nasledujici dotazy"...
Zkratka pri kopirovani souboru nechci u telefonu sedet a kazdou chvili neco odklikavat a potvrzovat. Chci jen oznacit v PC 50 souboru, pres schranku je tam vlozit a za hodinu se vratit a hotovo. Tohle zatim nejde. Sad
uložena
SBDer
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W850i

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 17. Duben 2007, 15:17 »

Zvlastni, mne povoleni pripojeni automaticky povoluje i posilani vsech souboru bez ptani... Zkus obe zarizeni znovu sparovat a zkontrolovat i nastaveni v PC...
uložena

Smajlík Sony CMD-J5 -> J6 -> SE K700i -> W550i -> W850i Cheesy + J6  -> HTC Touch Diamond Tongue
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Telefony rady Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Z550i - bluetooth - potvrzovani prijatych souboru
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 18 dotazů.