SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
07. Duben 2025, 04:26

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: no target device found...
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: no target device found...  (Zobrazeno 3238 x)
masvers
Uzivatel
Telefon: k750i

Zobrazit profil
« v: 22. Únor 2007, 09:35 »

tenhle problem me oznami Pc kdyz se snazim dostat mp3 do mobilu v kterem je ma nova 2 gb memory stick ,nainstaloval jsem Disc2Phone z cd pro k750i podle instrukci a zapojeni usb z krabice k750i,potom jsem zjistil ze me mobil ve slozce stav telefonu neinformuje o pametove karte, na internetu jsem se dozvedel ze musim kartu na formatovat po dlouhem hledani v mobilu jsem to nasel a udelal a ve slozce stav telefonu se info o karte objevilo jenze pri opetovnem prevodu mp3 z pc pres Disc2Phone se me znovu ukazal no target device...pleas insert memory stick or connect phone via usb a info opet zmizelo ze stav telefonu zjistil jsem ze pri zapojeni usb toto info zmizi a po odpojeni usb a vypnuti mobilu a naslednem zapnuti se info objevi o pametove karte, par krat se me podarilo to nahravani spustit ale vzdy se to opakovalo.Vim ze v tomto foru je par podobnych prispevku ale vzadnem neni rada jak to vyresit ,tak se Vas ptam jestli je problem v mobilu(synchronizace mezi pc a mobilem prosla bez problemu)nebo je problem s mou novou kartou memory styck 2gb a nebo je problem s usb kabelem ?Mam reklamovat mobil? Undecided :'(Tak poradi me nekdo ksakru ?P.S.doufam ze rozumite me mu prispevku s pozdravem martin z uh
uložena
rvhp
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: K700i P910i G900 W880 J300 K/W750

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 28. Únor 2007, 02:00 »

Nemam zrovna po uce K750 ani nic podobneho.  kdyz sem ji tu nedavno mel,tak si vzpominim ze kdyz tel s kartou pripojis do usb,mel by se ti objevit novy disk v tento pocitac aniz bys neco instal.. pokud ti toto funguje, pokus se dostat do noveho disku
(karty) neco pouze prekopirovanim.Zkousel si s kartou pracovat jen tak i bez pc?  kopirovat z tel. apod? Zkus to abys mel jistotu,ze mobil maka s kartou OK.Pak bych se zabyval tim proc ti hazi tyto hlasky Disc2phone.
uložena
Karel Attl
Uzivatel
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 28. Únor 2007, 07:49 »

nn, musi se napred korektne nainstalovat ovladace, jinak se telefon jako disk neobjevi. tzv. mass storage (telefon se hlasi jako disk bez instalace ovladacu na cilovym zarizeni) umi jen par novejsich telefonu, k750i ne.
takze - prvni vec - na kartu jde normalne kopirovat? to bych kontroloval jako prvni, jestli jsou spravne nainstalovany ovladace, a telefon se po pripojeni na kabel hlasi jako disk. zkusil bych do slozky MP3 (nebo music, to je jedno) na karte zkopirovat nejaky mptrojky. kdyz to pujde a po odpojeni kabelu v telefonu zustanou, bude chyba jinde. i kdyz, pises ze synchronizace probehla bez problemu, takze tady mozna problem nebude..
za druhy - nemas za*****ny kontakty? kabel se pak muze odpojovat a blbne to..
a za treti - software. operacni system, firmware telefonu.. tohle bych kontroloval nez bych zacal uvazovat o tom dat telefon do servisu
uložena

XPERIA X10i 2.2
LukiK750i
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 28. Únor 2007, 19:29 »

Jenoducho tie MP3 nahadz do K750 cez SE File MAnager a ak y nepojdu spustit v prehravaci,chod do Moje subory,zvuky a tam kde mas mp3 kazdu si pust napr na 2 sek a uz ty pojdu aj v prehravaci,.. Cool
uložena

SE K750i FW W800 tuning 1GB Sony High Speed Data
masvers
Uzivatel
Telefon: k750i

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 21. Březen 2007, 19:05 »

uz jsem to zjistil :-) byla to spatna pametova karta :-)
uložena
Farley
Uzivatel
Telefon: K750i - R1DB001 & K700i - R2CA001

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 21. Březen 2007, 19:59 »

Mohu se jen zeptat, jaka to byla znacka pameÂťovky?
uložena

Jj, kdyz byl tenhle web "v plenkach", to byly casy. :-)
Ja tu SEManii proste miluju.
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: no target device found...
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.052 sekund, 18 dotazů.