SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Březen 2025, 21:54

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i  |  Walkmans 176 x 220 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s foÂťakom na W810
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problem s foÂťakom na W810  (Zobrazeno 4769 x)
ScorpionSX
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE K750i & SE W810i

Zobrazit profil
« v: 10. Březen 2007, 20:04 »

Zdravim pani (a damy), mam drobny problem s foÂťakom na W810...a to taky ze nefunguje. Ale nie tak, ze jedneho dna som chcel nieco vyfotiÂť a zrazu nesiel, ale menil som kryt (T-Mob. za original) a asi som tam "nejako" dokazil taku tu vec (naozaj neviem ako to nazvaÂť - taky plechovy, asi hlinikovy, kabel) co spaja foÂťak so zakladnou doskou mobilu. Teda ako som menil ten kryt, tak som chcel vymeniÂť len predny + tlacitko na fotenie, lebo povodne bolo cele doskriabane a ked uz som sa v tom rypal, tak si hovorim ze preco nie...no a tak som musel vybraÂť aj celu tu dosku a odpojiÂť foÂťak, lenze tu asi nastala chyba, pretoze po pripojeni uz nefunguje. Takisto nefunguje ani prisvetlovacia ledka, ktora je tiez napojena na ten kabel od foÂťaku. Vyriesi sa tento problem tym ze by som vymenil ten kabel za novy, alebo je nejakym sposobom poskodeny fotoaparat a musim isÂť do servisu, kedze samotny foÂťak neviem zohnaÂť?? Ten kabel si mozem objednaÂť tuto: http://cnn.cn/shop/sonyericsson-w810i-flex-cable-p-757.html ale nechce sa mi za to vyhadzovaÂť peniaze zbytocne. Mohol by mi teda niekto poradiÂť ako mam postupovaÂť?? S tym ze servis by bola az posledna moznosÂť, pretoze v mojom okoli ziadny nie je, aspon o nom teda neviem, pretoze aj zo Sony-Centra posielaju veci na servis do Bratislavy a to by som cakal poriadne dlho a navyse by som ostal bez mobilu. Iakujem za odpovede.
uložena

ScorpionSX
krecek™
Uzivatel
Telefon: Nokia N8

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 11. Březen 2007, 21:19 »

Ja bych ti mohl doporucit nez neco odneses do servisu,tak jelikoz si mel uz mobil rozebrany a  menil jsi si kryt tak ho zkusit rozebrat znovu juknout na to zda,li je to v poradku a popripade s tim pohnout  treba to potom pujde  Mrknutí kdyz ne,tak jedine servis,ale newim jestli ti uznaji zaruku kdyz sis menil kryt sam  Mrknutí
uložena
Tonanek
Uzivatel
Telefon: W902 (W810,R520m)

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 11. Březen 2007, 21:37 »

Si myslim,ze pokud to otevrel,tak je po zaruce. Nechci byt spatny prorok. T.
uložena

TONY
peterss
Anonym
« Odpověď #3 v: 11. Březen 2007, 21:58 »

skontroluj ty drobne konektory pres ktere su pripjene flex kable. muze byt slabe, nebo spatne nasadeny. o zaruku uz prisel, to je jiste. (ja proto musel K750 rozebirat znovu)  Roll Eyes
uložena
Tonanek
Uzivatel
Telefon: W902 (W810,R520m)

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 11. Březen 2007, 22:15 »

Horsi ale bude,kdyz to rozebere znovu a nepojede mu to ani pak. Stastny ten,ktery to napodruhe rozchodil. Muze tam zmrsit jeste neco jineho.Radeji bych to sveril odbornikum uz ted at se to pak zbytecne neprodrazi.
uložena

TONY
ScorpionSX
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 12. Březen 2007, 16:16 »

No ja som to skusal uz vselijako dotlaciÂť, zapojiÂť a tak a stale nic...ale tak skusim to este raz, za to nic nedam...no a ten kryt ked tam dam povodny tak to snad nespoznaju ze som to menil, nie?? Ved nejake plomby alebo co tam nie su, tak to nemaju podla coho spoznaÂť. Idem sa na to este kuknuÂť, ci tam nie je nieco slabo zapojene alebo tak, ale uz dosÂť pochybujem ze by to islo.
uložena

ScorpionSX
ScorpionSX
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 13. Březen 2007, 19:06 »

No tak som to skusal a telefon je uz asi uplne dead...teraz ked ho zapnem tak len blika a nic sa nedeje...v piatok idem do Prahy tak ho tam zanesiem do servisu...snad mi to spravia aj v ramci zaruky, neni totiz vidieÂť ze by to bolo nejako rucne poskodene...
uložena

ScorpionSX
krecek™
Uzivatel
Telefon: Nokia N8

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 13. Březen 2007, 19:09 »

A udelaji ti to na pockani?Technicka podpora to dela  Mrknutí ale jak co asi nedokazu si tipnout  Smajlík
uložena
ScorpionSX
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 13. Březen 2007, 20:44 »

No to asi Âťazko pretoze som ho kupoval v T-Mobile...takze s tym asi musim isÂť do predajne...a tam ho vezmu...ja s tym ratam ze to tak mesiac bude trvaÂť...ale nevadi, pred tyzdnom som si preventivne kupil este K750i-cko (inac za vybornu cenu 3600,- KE za mesiac stary, nepouzivany mobil s komplet prislusenstvom a vsetkym), takze volaÂť by som mal z coho. Problem by bol jedine ze by som musel prehadzovaÂť SIM karty, alebo ostaÂť na jednom cisle nedostupny...
Ja by som sa obratil aj na technicku podporu SEManie, ale to by asi neslo v ramci zaruky, takze nic...ale jedna z moznosti to je tiez... Smajlík
uložena

ScorpionSX
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i  |  Walkmans 176 x 220 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s foÂťakom na W810
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.035 sekund, 16 dotazů.