SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 10:34

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Hlasove vytaceni
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Hlasove vytaceni  (Zobrazeno 10697 x)
Petr123456789
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 25. Prosinec 2005, 23:44 »

Ja mam taky problem s hlasovym vytacenim. Po prehrani softu se mi to pokazilo a normalne mi z toho sibe. Sem v tichu,kdyz chcu prikaz zadat,samo,ze nic,tak do toho rvu jak na lesi a von v klidu,ze nic neslysi.Uz sem ho restartoval zaplej s vyndanim baterky,vyplej,o zem,obnovil sem vychozi nastaveni,samo,ze sem prisel o pul seznamu a fotky. Vypada to,ze za chvilu pridu vo rozum a to jen pro to,ze sem od 1 founu vernej E,SE a oni se me za to snazi dostat do Jihlavy na kopecek popr. Bohnic. Ale prej by mi tam uz nic nechybelo a byl bych  Cool
uložena
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #16 v: 26. Únor 2007, 14:49 »

Hlasove vytacanie je kapitola sama o sebe a zvlasÂť u sonyericssonoch. Snad by bolo najlepsie prejsÂť na podobny system aky maju nokie, a to vytacanie bez nutnosti nahrania hlasovych znaciek, mien kontaktov. Problem pri vytacani mam skoro stale. Ei cez bluetooth handsfree, normalnu kablovu handsfree, ci normalne do telefonu. Niekedy to musim skusiÂť aj desaÂť krat. A teraz si predastavte, ked behate po meste a do telefonu neustale kricite nejake meno. :-XHroza. Angry Angry :(Nakoniec Vas to prestane baviÂť a radsej vbehnete do hovorov, ci telefonneho zoznamu a vytocite hovor rucne. Bez ovladania a vytacania hlasom.
Takze vlastne cele vytacanie a ovladanie hlasom je vlastne na tri veci.
Takze, co musite dodrzaÂť pri vytacani hlasom:
1. Pozor na veÂľkosÂť alebo dazku hlasovych povelov.
2. Pozor na intonaciu hlasu (musite ju potom dodrzaÂť tak ako pri nahravani i pri vytacani hlasom)
3. Pozor na podobnosÂť hlasovych povelov.
4. Pozor na orientaciu a umiestnenie mikrofonu.
5. Pozor pamatajte si vsetky povely.
6. Pozor, no niekedy Vam ani toto nezaruci uspech!!!
Nasadte si preto radsej ruzove okuliare Grin, a radsej vytacajte hovory rucne.

Nevyhoda handsfree, bluetooth handsfree nemoznosÂť vytacania posledne volaneho cisla.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 v: 26. Únor 2007, 14:54 »

Odporucanie pre adminov.
Najlepsie by bolo vsetko co sa tyka hlasoveho ovladania a hlasoveho vytacania presunuÂť do jednej sekcie, najlepsie pod prislusenstvo a handsfree. Pretoze sa tieto prispevky tykaju aj tohoto.
uložena

dog.big
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson K550i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #18 v: 01. Březen 2007, 01:56 »

Mel sem ten sami.. 2x po prve mi prehrali soft..a ok.. pote sem mel k700 na oprave s java, dali mi tam nejaky bad fw u kteryho znova nefungovalo hlas.vytaceni.. Hned po zazneni tonu-prominte nebylo nic slyset. Tak sem to poslal cely nadseny znova na zar. opravu. A hle ani soft nepreinstalovali. Ani seco jen upravily pres spec. hw v fw telefonu. A funguje to.   Grin
uložena

VeryOLD Motorola ->  Alcatel DBet -> Nokia 5110 -> Siemens CT65 -> SE K700i -> SE K550i
roxetak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #19 v: 02. Březen 2007, 10:08 »

Ono to nie je specificke, raz to proste funguje a inokedy zasa nie.
uložena

Mike.t
Anonym
« Odpověď #20 v: 01. Duben 2007, 02:38 »

Musim taky prispet se svoji troskou do mlyna. Mam K700i cca 1 rok a hlasove vytaceni fungovalo bez problemu, ale mel jsem ho ted v servisu na vymenu displaye a nahraly mi new firmware a ted mi to nechodi a hned mam hlasku: "Prominte nebylo slyset".

PS: predtim se mi nestalo, ze by mi nekdy nevytocil spravny kontakt, kdykoli a kdekoli to fungovalo a to dokonce i kdyz jsem si pujcil phone od brachy a pouzil jeho hlasove nahravky.
uložena
dog.big
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson K550i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #21 v: 19. Duben 2007, 16:29 »

Mej jsem to sami. Taky to poslali do opravny. Ani nemuseli prehrat sw. Stacilo upravit a pathcnout 1 soubor v telefonu. (samozrejme bez spesl hw nepristupnym)
uložena

VeryOLD Motorola ->  Alcatel DBet -> Nokia 5110 -> Siemens CT65 -> SE K700i -> SE K550i
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Hlasove vytaceni
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.033 sekund, 17 dotazů.