SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
21. Březen 2025, 08:00

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Kredit fuc,co vy na to?!
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Kredit fuc,co vy na to?!  (Zobrazeno 2613 x)
peetrs
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: D750i

Zobrazit profil
« v: 25. Červenec 2007, 09:50 »

Nazdar osvicenci (v GHz) !
Jelikoz jsem zrusil "pevnou",pouzivam misto toho starsi Sony CMD-J7 a starsi SIM kartu ale jen zridka.
V akci 2 nasobek za dobiti jsem si koupil kartu za 350Kc a po dobiti jsem mel po zavolani na *104*# kredit asi 800Kc.
V nastaveni telefonu ale stale jen neco pres stovku a nezmenilo se to ani po restartu,vynulovani atd...
A ted to prijde  Cheesy
Samozrejme,ze mi to po vycerpani toho kreditu "v mobilu" tiplo hovor bez varovani a jsem na nule = 0.05Kc  Angry
Ale to neni vsechno,jeste mi zmizla z t.seznamu polozka na zjisteni kreditu (*104*#)...!  Cheesy
Co vy na to?
Je to chyba starsi SIM karty nebo vycuranost operatora?  Roll Eyes
PS.Tech 800Kc jsem TUTOVI neprovolal,ani omylem.

JO ted jsem si ale vzpomnel,ze mi tenhle mobil,polozenej doma na stole,
jednou sam od sebe volal na muj druhy mobil,kerej jsem mel u sebe. Na displeji cislo a nikdo se neozyval.
Tak jsem to hned tipnul ale cislo mi bylo nejak povedome a tak jsem ho znovu zkontroloval a bylo fakt moje!!!
Volal jsem i policajty,jestli me nekdo neolupuje ale nepochopili,ze chci spojit Mestskou policii v Jirkove,kdyz jsem v Plzni.  Cheesy
Nakonec jsem sehnal sousedku a vsechno OK.
Samozrejme jsem volal i synovi ale byl v praci.(Nikdo jinej klice od bytu nema!)
To jsou veci,co?!  Smajlík

To DavesMan:
Zkusit to muzu ale myslim,ze to neudela nic,neb jak nemas potrebny kredit,neodesles ani SMS na dobiti(to je operator sam proti sobe,ze?!  Tongue ),natoz nekam volat...! (pouze 112 apod. a *88,jinak nic).

To MarS:
Zkusim neco vecer,az bude klid. Nejdriv ale musim dobit kredit,protoze sluzba *11 neni dostupna,stejne jako *104*#
  Sad
« Poslední úprava: 25. Červenec 2007, 14:35 od peetrs » uložena
DavesMan
Uzivatel
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 25. Červenec 2007, 10:23 »

Dej tu SIMku do "normalniho" (tj. ne 100 let staryho) telefonu a zkus zjistit kredit pres *104*#. V prispevku totiz nepises, jestli se tech 0,05 Kc rika telefon, nebo prave *104*#. Pak dej vedet.
uložena

Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
mars
Anonym
« Odpověď #2 v: 25. Červenec 2007, 11:35 »

chyba vznikla pravdepodobne pri automitickem prechodu na novy typ zuctovani/zjisteni zustatku (*104*#) ke kteremu nedoslo korektne (mohlo byt zpusobono treba i plnou pameti na sms zpravy v mobilce. Zavolej na *11, poslou ti opravnou sms, a vse bude ok.  Mrknutí
uložena
Axel
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson K750i Oxidized Black (flash W800i)

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 26. Červenec 2007, 17:52 »

Presne tak! Taky se mi to stalo na starsim mobilu. Zavolal sem si operatorovi a vse pak bylo OK! Mrknutí
uložena
MetalKalic
Anonym
« Odpověď #4 v: 29. Červenec 2007, 08:42 »

Jo jo, EuroTel (tedy ted uz O2) ma opravdu dementni strategii, kdy omezuje uzivatele s nizkym kreditem napriklad zamezenim pristupu do telefonniho seznamu atd. Opravdu ubohe, jeste ze mam jineho operatora.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Kredit fuc,co vy na to?!
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.054 sekund, 17 dotazů.