SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Březen 2025, 13:34

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Opera Mini 1.1 Horizontal
Strana: 1 ... 4 5 [6]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Opera Mini 1.1 Horizontal  (Zobrazeno 24326 x)
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #75 v: 10. Prosinec 2006, 22:12 »

Neni to preklep, ale kdyz jsem zavrel velkou Operu, mam volnych 7,11 MB. Presto vsechno se mi ted stalo, kdyz jsem dal odpovedet, odpovidaci formular byl daleko nahore mimo LCD, JD jsem 3 x otocil nahoru, LCD 1 x poskocil a nic, tak jsem zas pootocil, az 1/2 okynka pro text bylo videt nahore, cekal jse pres 10 s a kdyz nic, tak jsem zas chtel  pootocit JD, ale LCD vyjel uplne dolu, tak jsem musel vracet zpet. 10 s prodlevy se mi jevi hodne! Ale je mozne, ze se na pozadi mohl mail klient snazit stahovat zpravy, to nevim.
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
fantomas999
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE P910i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #76 v: 10. Prosinec 2006, 23:33 »

Mam podobne zkusenosti. Mam volnych asi 9.5 MB RAM a kdyz spustim O mini tak jde vcelku rychle ale po case surfovani se spomaluje az nakonec spadne uplne. Po restartu O mini zase jede .nejaky cas OK, pak se zase zacne zpomalovat az nakonec opet crash... Mozna je to spatnou spravou Ramky u Java apps.
uložena

wilson
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #77 v: 30. Prosinec 2006, 03:07 »

no ze vam to pada sa ani nedivim. ja mam volne 18Mb a po susteni OMini 3.0 mi to klesne na 14MB, co su cca 4MB a to sa mi zda veeeelmi moc, kedze v SMan sa tvari, ze zerie len 280kilo  Undecided
uložena
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #78 v: 04. Leden 2007, 10:20 »

3 dotazy.
 1) Co znamena "Jump to text." a zda mate zatrzeno.
 2) Co znamena "Smooth scrolling." a zda jste zatrhli.
 3) Jakou cache je vhodne zvolit, prip. proc.
 Dekuji za odpovedi.
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 4 5 [6]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Opera Mini 1.1 Horizontal
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 17 dotazů.