SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 12:06

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Praskly ramek flipu P910.
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Praskly ramek flipu P910.  (Zobrazeno 11860 x)
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« v: 22. Červenec 2006, 19:11 »

Ma nekdo praskly ramek flipu na prave strane, mezi klavesou "9" a "#" (horni klavesnice)? Prasklina je vlasecnicova, temer neviditelna, muze budit dojem lehkeho poskrabani. Zacina u vnitrni QWERTY a ztraci se smerem ven, k horni klavesnici. Zjistil jsem to uz u 2. kusu, takze bych to povazoval za konstrukcni vadu.
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
B17S
Anonym
« Odpověď #1 v: 22. Červenec 2006, 19:35 »

Videl jsem praskli flip na horni hrane mezi sipkou (zpet) a C. Taky budila jen dojem lehkeho poskrabani. Ale pri mensimu tlaku na zavreni flip je jasne viditelna. Proste je ten flip tak delani a musi byt clovek kapku opatrni. Ale kdyby byl z titanu taky bych se nezlobil ( ale ta cena by byla asi kapku nekde jinde)
« Poslední úprava: 22. Červenec 2006, 19:38 od B17S » uložena
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 23. Červenec 2006, 11:56 »

Videl jsem praskli flip na horni hrane mezi sipkou (zpet) a C.

Ale to jde o nosnou cast klavesnice. U mne jde o ramecek. Mohlo k tomu dojit pri drzeni mobu za klavesnici a protoze to je nejprirozenejsi drzeni, tak vada je konstrukcni.
 ÂŽe se tu zatim s touto vadou nikdo neozval, je vice duvodu:
 1) Nechodi sem;
 2) Povazuje to za vadu zpusobenou jim samym;
 3) Vetsina uzivatelu QWERTY nepouziva, jak pro jeji rozmery, tak i pro zavadu, kdy po stisku se na LCD objevi jine pismeno;
 4) Pise na QWERTY s mobem polozenym na stole (neobvykle, neprakticke).
###########Ozvete se i ti, co si to nechali na vlastni naklady opravit.##############
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 23. Červenec 2006, 13:04 »

mne na p900 pukla vrchna cast klavesnicky nad tlacitkom OK tak som ju rozobral a z vnutornej strany kvapol trochu sekundaku a uz je to v pohode
uložena

ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 23. Červenec 2006, 16:42 »

Kamarad kdyz mel jednu z prvnich P910i na trhu (Vanoce 2004), tak hned po 2 mesicich pouzivani mu praskl flip mezi sipkou zpet a C. Kdyz to zkousel reklamovat, tak mu to neuznali a rekli mu, ze to zpusobil sam svym pouzivanim.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 23. Červenec 2006, 18:00 »

Kamarad kdyz mel jednu z prvnich P910i na trhu (Vanoce 2004), tak hned po 2 mesicich pouzivani mu praskl flip mezi sipkou zpet a C. Kdyz to zkousel reklamovat, tak mu to neuznali a rekli mu, ze to zpusobil sam svym pouzivanim.

To jde o jinou cast. Mi jde o ramek flipu.

mne na p900 pukla vrchna cast klavesnicky ..............

Jde mi vyhradne o P910, abych overil, ze jde o konstrukcni vadu.
uložena

JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #6 v: 23. Červenec 2006, 20:37 »

nechci Ti brat optimismus, ale veci jako praskliny jsou obecne velmi obtizne uplatnitelne reklamace. To ze SE uznaval vylamane okraje displeje na p900, beru spise jako pozitivni vyjimku..
uložena
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 23. Červenec 2006, 20:42 »

Jde mi vyhradne o P910, abych overil, ze jde o konstrukcni vadu.

Co ti to pomoze ked zistis ze ide o konstrukcnu vadu donutis ich v servise otvorit si forum SEM? Aby si im dokazal ze niesi sam alebo o co ide?
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 23. Červenec 2006, 21:16 »

Poslu to kovari: SE.
 A taky kdyz se ozve vic lidi, treba se sami chytnou za nos.
uložena

KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 23. Červenec 2006, 21:23 »

Zaujimavy napad ajked je podla mna dost irelevantny lebo P910 sa uz nepredava a SE sa nebude zatazovat upravou starych krytou...
uložena

Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 23. Červenec 2006, 21:29 »

upravou starych krytu se urcite zatezovat nebudou, ale dvou leta zaruka vetsine majitelum p910 jeste bezi, coz relevantni je
uložena
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 23. Červenec 2006, 21:32 »

OK ale zatial mal kazdy prasknutu inu cast flipu  Cheesy ja som ho nemal prasknuty vobec a to som ho prislapol  Undecided
uložena

alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 24. Červenec 2006, 03:12 »

OK ale zatial mal kazdy prasknutu inu cast flipu  Cheesy ja som ho nemal prasknuty vobec a to som ho prislapol  Undecided

Mozna sis toho jen  nevsimnul. Hele, co mi nekdo napsal: "17:35, nedle, 23.07. 2006  
Tak te jsem se na to mrkl z blizka a mam ji tam taky ! Kdybych to zde neetl tak si toho nevsimnu"
uložena

ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 24. Červenec 2006, 08:35 »

Myslim, ze toto konstukcni vada nebude a zaruku na toto asi neuplatnis, ale vyzkousej to, treba ho vezmou.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 v: 24. Červenec 2006, 09:34 »

Myslim, ze toto konstukcni vada nebude a zaruku na toto asi neuplatnis, ale vyzkousej to, treba ho vezmou.

Spis jo. Ozyvaji se dalsi lide (4) a to se zatim vsichni teprve vzpamatovavaji po vikendu. Eekam velky narust "hlaseni" do zitrka rana a behem dalsich 2 dnu..
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Praskly ramek flipu P910.
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 17 dotazů.