SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 20:28

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Programovani do P910i
Strana: [1] 2 3 ... 5  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Programovani do P910i  (Zobrazeno 29014 x)
Tomasd_brn
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 07. Červen 2005, 11:45 »

Zkousel jse to nekdo? A pokud ano, tak v cem? Daly by se sehnat nejake priklady? Neco jako "Hello world".
Dik
uložena

P910i + 1GB MS Pro Duo
MartinH
Anonym
« Odpověď #1 v: 07. Červen 2005, 13:05 »

pro psani do UIQ potrebujes UIQ SDK, ktere je free, ale aby jsi ho mohl vyuzit, potrebujes mit bud C++builderX od Borlandu, nebo CodeWarrior Suite for Symbian. Jeho soucasti jsou i priklady kodu a pomerne solidni help. Chvilku jsem si pohraval s myslenkou, ze bych zkusil neco napsat, ale neni na to fakt cas, takze zkusenosti k predani moc nemam. Odkazy na SDK a do dev for najdes na http://www.uiq.com
uložena
Tomasd_brn
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 07. Červen 2005, 13:21 »

Jo. Super. Dik. Urcite to vyzkousim.
Tomas
uložena

P910i + 1GB MS Pro Duo
nigol
Anonym
« Odpověď #3 v: 08. Červen 2005, 06:59 »

Taktez se da programovat v Jave ME
uložena
Radep
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 11. Červen 2005, 22:15 »

A je k dispozioci nejaky nastroj pro vyvoj zadarmo? Neco jako personalni edice pro nekomercni vyvoj atd... Byla by tu takova moznost? Je mi celkem jedno co za jazyk to bude.
uložena

t68i; P910i + 512MB + IR klavesnice
MartinH
Anonym
« Odpověď #5 v: 11. Červen 2005, 22:22 »

tak to se obavam, ze mas smolicka. Samozrejme ale existuje dokumentace api UIQ a muzes drtit kod treba v notepadu.........
uložena
Radep
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 11. Červen 2005, 23:08 »

tak to se obavam, ze mas smolicka. Samozrejme ale existuje dokumentace api UIQ a muzes drtit kod treba v notepadu.........

hh no v notepadu by to byla frajerina. Ne ale Borland dava nektere svoje prostredi (mel jsem treba Delphi) v osekane verzi zdarma pro nekomercni programovani. Tak jestli by nahodou nebyla takova moznost, ale ja jsem prave nic nenasel.
uložena

Elven.
Anonym
« Odpověď #7 v: 12. Červen 2005, 09:41 »

a neslo by SDK nacist do MS Visual Studia 2003 jehoz soucasti je taky C++ a C# vyvojove prostredi Huh?
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #8 v: 12. Červen 2005, 11:12 »

hh no v notepadu by to byla frajerina. Ne ale Borland dava nektere svoje prostredi (mel jsem treba Delphi) v osekane verzi zdarma pro nekomercni programovani. Tak jestli by nahodou nebyla takova moznost, ale ja jsem prave nic nenasel.
je to jak jsem psal: SDKcko je pro code warrior, ten se v zadne takove versi nedava a pro Borland C++ builder, kde to mozna nejak treba pro studenty jde. Pro nic jineho neni.
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #9 v: 12. Červen 2005, 11:14 »

a neslo by SDK nacist do MS Visual Studia 2003 jehoz soucasti je taky C++ a C# vyvojove prostredi Huh?
tak to se da jenom vyzkouset, oficialne podporovane to neni. Ja to nezkousel, protoze microsofti veci se snazim z principu nepouzivat
uložena
Radep
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 12. Červen 2005, 13:51 »

No on ani Borland neni svaty, taky je tam spousta "much" ktere zneprijemnuji zivot. Nicmene dobra zprava je ze C++BuilderX je zdarma, da se stahnout ze stranky http://info.borland.com/survey/cbx15_mobile_edition.html po vyplneni dotazniku a registraci vam zaslou aktivaci. Ma to 133 MB takze prave stahuji, uvidime, pak se ozvu. A jinak by uz zbyvala jenom Java...
uložena

xhans69
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 12. Červen 2005, 14:50 »

No on ani Borland neni svaty, taky je tam spousta "much" ktere zneprijemnuji zivot. Nicmene dobra zprava je ze C++BuilderX je zdarma, da se stahnout ze stranky http://info.borland.com/survey/cbx15_mobile_edition.html po vyplneni dotazniku a registraci vam zaslou aktivaci. Ma to 133 MB takze prave stahuji, uvidime, pak se ozvu. A jinak by uz zbyvala jenom Java...

Zkousel jsem to taky stahovat, ale nejak to po me chce heslo. I kdyz jsem zaloginovany. A nema to velikost 133 ale 603
BTW: nasel jste nekdo ten P800 emulator? Ja ne. Je to nejake freeware? Muzete mi ho poslat na mail?
uložena

A2618s>R380s>P900@P910 1GB
Radep
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 12. Červen 2005, 15:36 »

Zkousel jsem to taky stahovat, ale nejak to po me chce heslo. I kdyz jsem zaloginovany. A nema to velikost 133 ale 603
BTW: nasel jste nekdo ten P800 emulator? Ja ne. Je to nejake freeware? Muzete mi ho poslat na mail?

Ne, ma to opravdu 133MB, prave jsem to nainstaloval a vypada to slusne. Jeste musim stahnout SDK. Ale je pravda ze jsem nasel CD na kterem mel byt ten BuilderX, ale neslo mi precist - a to mohlo mit tech 500MB.  Jinak taky jsem se registroval a pak jsem se bez problemu prihlasil a stahnul to...
uložena

MartinH
Anonym
« Odpověď #13 v: 12. Červen 2005, 19:59 »

pokud je mi znamo, tak emulator pcka neexistuje
uložena
nigol
Anonym
« Odpověď #14 v: 13. Červen 2005, 05:49 »

Pro psani Java aplikaci je k dispozici nekolik nastroju, ktere jsou zdarma i pro komercni pouziti.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 ... 5  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Programovani do P910i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 17 dotazů.