SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
29. Duben 2025, 23:48

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Grafika ve foru - avatary, SIGy
Strana: [1] 2 3 ... 35
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Grafika ve foru - avatary, SIGy  (Zobrazeno 160890 x)
Jajar
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« v: 20. Prosinec 2005, 00:01 »

Tak mne napadlo pri brouzdani SEManiackym forem, ze by se mohla hodit nejaka rec okolo avataru a podpisu (SIGu). Kdyz tak projizdim thready, tak uz skoro kazdy druhy semaniak ma krome klasickeho avataru prave i svuj SIG. Ja osobne jsem celkem dlouho tehle featurce tak nejak odolaval, ale protoze me hrozne bavi delat schemata do SE, zacala me celkem bavit i grafika obecne a sesmolil jsem si i ja svuj prvni SIG. Taky jsem se nedavno regnul v jednom cizim foru o schematech a nestacil jsem se divit - svuj SIG tam ma snad uplne kazdy a jeden lepsi nez druhy! Jeden vicemene graficky mega thread uz tady diky Vaskovi (VaRo) mame v podobe Schemat pro Sony Ericssony (ktery ma mimochodem opravdu uctyhodny pocet shlednuti Mrknutí) a tak jsem myslel, ze by se tady se stale stoupajicim poctem SIGaru mohl udelat i pokec. Co vy na to? Taky by si tady mohl kazdy udelat jakousi prezentacku svych novych, nebo starsich "vyslouzenych" vytvoru a treba i popsat, jestli maji neco vyjadrovat, nebo jste si je splacali jen tak....

e bych teda zkusil zacit  Mrknutí?
Tak treba mne jste mohli doted poznat pod mym prvnim a jedinym SIGem, kde jsem skloubil film Ice Age se Sony Ericssonem a mel popsat muj soucasny a zaroven i nastavajici telefon  Smajlík:

Protoze uz mne, ale, nejak omrzel a z nastavajiciho telefonu se stal (konecne) soucasny, trosku jsem ho pozmenil. Lenochoda CIDa jsem se, ale, jen tak zbavit nemohl  Grin.

Tak co, chyti se nekdo dalsi  Mrknutí?
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 20. Prosinec 2005, 06:16 »

a musim ti ten novy sig pochvalit, je ocividne ze sa zlepsujes geometrickou radou
uložena

KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 20. Prosinec 2005, 10:04 »

pekny  Mrknutí no ja zachvilku tiez urobim update, ked budem mat novy fw v telefone  Mrknutí
uložena

Sony Ericsson Arc
Jajar
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 20. Prosinec 2005, 13:04 »

Tak se prece nekdo chytil  Grin.

2.:RONOX:. - diky, od takoveho "signaturare" kompliment vzdycky povzbudi

Tvoje SIGy byly, jsou a urcite jeste budou taky HQ (obzvlasÂť ten tvuj KRVAVY, ten by urcite stal znova za vystaveni  Cool). Libi se mi Tvoje prace s pismem - ta je fakt super  Cool. Delas si fonty sam?

2MatejGorlicky: jj, tvuj podpis taky nejde prehidnout, taky dobra kombinace TV a SE . Kdepak je dnes Soth Parku konec... Smajlík

BTW: ze by na novem SIGu byla W800-ka?  Mrknutí
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
MartinŠimon
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 20. Prosinec 2005, 14:49 »

No tak to ja se k vam musim taky pripojit  Smajlík. Muj SIG je sice uz hodne starej, ale nakonec sem se k nemu zas vratil. O vikendu sem si taky udelal novej avatar. Byla to jen takova rychlovka... Cheesy. Ale nevim, proc se mi po uploadnuti na semanii tak zdeformuje:(
uložena

Nokia N73
★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 20. Prosinec 2005, 15:23 »

myslis tento ?

ten je tiez jeden z mojich oblubenych, taky sviatocny  Cool
btw, fonty si nerobim sam, stiahol som si balik 2500 fontov. spolu so 700 fontamy co som uz mal je to spolu 3200 fontov a to uz je z coho vyberat
ani nemusim hovorit ako nechutne to spomaluje komp

Martin : avatar dobry, preco myslis ze je zdeformovany?
« Poslední úprava: 20. Prosinec 2005, 15:25 od .:RONOX:. » uložena

MartinŠimon
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 20. Prosinec 2005, 19:34 »

Je to takovy rozostreny, zkomprimovany... Treba na ty zeleny sou nejaky divny fleky...
uložena

Nokia N73
★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 20. Prosinec 2005, 19:48 »

tak to je divne, aky ma format a rozmer?
uložena

MartinŠimon
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 20. Prosinec 2005, 19:57 »

Format JPG, velikost sice 120 x 120. Ale delalo mi to to samy i s jinym obrazkem kterej mel rozmery 100x100 Undecided
uložena

Nokia N73
★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 20. Prosinec 2005, 19:59 »

tak to fakt neviem, skus sa s tym nejako pohrat
uložena

Jajar
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 20. Prosinec 2005, 20:04 »

2RONOX: jo jo, presne ten jsem mel na mysli!!! Ten fakt nema chybu, na vanoce jak usitej  Cool.
Jinak ohledne tech fontu - taky jsem jich par sosnul a stejne si nemuzu poradne vybrat. Ikdyz teda 3000 jich zdaaaleka nemam... Asi budu muset zmenit taktiku - proste vyberu nahodne font a teprve podle nej zacnu neco delat  Mrknutí.

2Martin: a ja si rikal, ze mi to neco pripomina  Smajlík. Pletl jsem si te totiz ze zacatku celkem casto s Markem Hajnem, ten mel SIG taky do zelena - ikdyz teda uplne jiny styl  Grin. Jinak ohledne toho avataru - myslim, ze na nej je tady jak rozmerovy, tak datovy omezeni a kdyz to prekrocis, tak se to automaticky upravi a zkomprimuje (zrejme dost drasticky a nejakou zakladni kompresi). Zkus si pohrat s kompresi rucne a vejit se do velikosti 100x100 a tak cca 10kB... treba se pletu, ale za pokus to stoji  Mrknutí.

EDIT//: Sakra, byli jste oba rychlejsi a RONOX si zatim stihnul smakat novej kousek  Grin. A zase bomba, jses na horrory  Grin?
« Poslední úprava: 20. Prosinec 2005, 20:07 od Jajar » uložena

Jajar
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 20. Prosinec 2005, 20:10 »

Martine zkus mi ten avatar poslat nekomprimovanej, na to musime prijit  Mrknutí.
uložena

★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 20. Prosinec 2005, 20:12 »

pre zaciatok ti poradim na fonty stranku   www.dafont.com
ale keby si chcel 4000 !!! fontov tak tu ich mas      http://www.megaupload.com/?d=TKPVQF5H
uložena

Jajar
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 20. Prosinec 2005, 20:21 »

WOW!
Dik moc! S tim balikem jsem dopad uplne stejne, jako na rapidshare. Proste s moji IP to nestahnu. Ale ten web s fontama nema chybu! Driv jsem stahnul par fontu z www.pcfonty.cz ale to se s touhle sajtou neda vubec srovnat!!
uložena

★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 v: 20. Prosinec 2005, 20:24 »

kebyt chces tak na grafiku mam este vela sites
akoze ti to nejde stiahnut z toho megaupload? pockas par sekund, das download a jedes
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 ... 35
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Grafika ve foru - avatary, SIGy
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 17 dotazů.