SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Duben 2025, 23:47

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson predstavil model Pro - jak se vam libi?
Strana: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson predstavil model Pro - jak se vam libi?  (Zobrazeno 51932 x)
pogo
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia PRO

Zobrazit profil
« Odpověď #120 v: 26. Říjen 2011, 07:25 »

díky, taky mi přijde, že tam je fólie již z výroby. jen mě zmátla ta druhá pribalená... řeknu vám, že je to ale obrovský skok z vodafonu 845. Klávesnice mi přijde lepší než na x1. zatím mi ani nechybí root:-)
uložena

Alcatel OT View DB -> Sony CMD-J5 -> SE T610i -> SE K800i -> SE Xperia X1i ->
ETEN Glofiish M700 -> Vodafone 845 -> SE XPERIA PRO
vita2
Uzivatel
Telefon: Xperia Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #121 v: 26. Říjen 2011, 18:02 »

No parada, ja tam tu folii hned nalepil. A ted na to koukam a skutecne tam jiz folie byla. Ale byla jinak tvarovana, je skutecne naprosto pres cele sklo, kdezto ta co jsem lepil ma vyrez pro kameru. A to me zmatlo! Takze mam mobil chraneny 2x. Ted me napada zlepsovak: Vyrobce by mohl na mobil rovnou nanest treba 3 folie a uzivatel by si je jenom sloupaval. Sloupnuti je snazsi, nez precizni nalepeni. Cheesy
uložena

Xperia Pro
canda
Uzivatel
Telefon: Palm Treo Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #122 v: 27. Říjen 2011, 18:27 »

Mne to pripada ze folie tam je nalepena a v krabicce byla jeste nahradni, jak to vidi ostatni majitele ?  Jinak jsu s Xperii Pro moc spokojen, mam ji  " uz " 11ty den !

Strelmistr:chtel jsem se zeptat jak dlouho ti tak vydrzi a co ti na tom bezi - jaka je zatez na tu vydrz:) dik
uložena
Strelmistr
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia Pro Black

Zobrazit profil
« Odpověď #123 v: 27. Říjen 2011, 19:35 »

Cando - zalezi jak kdy, uz 2x jsem vydzel s baterii 48 hodin, ale vetsinou je to 24hodin. Nenechavam baterku vymlatit na doraz, ve 20% nabijim.
Bezi mi stale postovni klient Exchange, synchronizaci mam nastavenou na kazdych 30 minut, ale na noc data vypinam. Dale mam pusteno pocasi Meteoservis s automatickou aktualizaci.
Pak to zalezi jak moc telefonuji - podle prace a reseni ruznych zalezitosti. Wifi pouzivam jen obcas, mam stale pusteny notebook, jak v praci tak doma, tak ze z mobilu na net moc nejdu, jen ze zacatku probihalo stahovani aplikaci z marketu. Hudbu neprehravam, jen jsem to vyzkousel, ale nemam na to cas. Navigaci Sygic jsem zkusil jen na kratke trase - to bude zrat baterku asi nejvic ! Nektere emaily resim z mobilu, moc pekne se na vysunovaci klavesnici pise, a pak se mi to stejne vsecho zesynchronizuje do Otlooku v PC.  Bluetooth zatim jen odzkouseno s nahlavni usni soupravou VH410 a s notebookem. Fotak zatim asi 50 snimku, auto, pes, rodinka,  a pod. snimky jsou pekne, mam to nastaveno na 6Mpi. Jak jsem jiz nekde psal, s mobilem jsu moc spokojen ! ( prechod z Nokia E71 - Symbian 3, je to ohromny skok ! )
ToÂť asi vse   Smajlík
uložena

Historie : Philips Savvy - Siemens S25 - Siemens S45i - Nokia 3110 - Nokia 6230i - Nokia N82 - Nokia E71 / ÂŽivotni omyl bylo BlackBerry / Budoucnost  vidim  v Androidu :  Sony Ericsson Xperia Pro
Joza
Anonym
« Odpověď #124 v: 27. Říjen 2011, 21:55 »

Muze nekdo s ofiko CZ distribuci zkusit preflesovat svoji XPERku Pro, jestli to pujde a pripadne uploadnout blob_fs slozku?
uložena
pogo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #125 v: 28. Říjen 2011, 11:56 »

jozef:: tak bohuzel - SEUS: "na Vasem telefonu je jiz aktualni SW"

Jinak, co se tyce folie - protoze ma uplne jiny tvar, nez to, co vypada jako folie a je tam z vyroby, pro jistotu jsem ji tam take nalepil...
uložena

Joza
Anonym
« Odpověď #126 v: 28. Říjen 2011, 12:06 »

A nemuzes mi sem aspon zkopirovat build.prop soubor? Na to neni treba root. Prosim treba na multiupload Smajlík Diky
uložena
pogo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #127 v: 28. Říjen 2011, 12:11 »

takze build.prop ze systemu telefonu: http://czshare.com/2179296/build%5B1%5D.prop multiupload nepouzivam - musi stacit czshare :-)
uložena

Joza
Anonym
« Odpověď #128 v: 28. Říjen 2011, 19:58 »

Nejnovejsi firmware 4.0.2.A.0.42 uz dorazil take do modelu XPERIA Pro, letosni portfolio je kompletne aktualizovano
uložena
pogo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #129 v: 29. Říjen 2011, 16:40 »

tak seus mi nabidl aktualizaci, tak uvidime co to bude - kazdopadne zkusim jenom update - ne komplet aktualizaci.

EDIT: tak .042 uz taky nahozena, zatim zmeny nevidim, kazdopadne mam konecne soubory pro zalohu telefonu, takze az bude cas, prijde na radu root..."
« Poslední úprava: 29. Říjen 2011, 17:05 od pogo » uložena

alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #130 v: 06. Listopad 2011, 15:15 »

Je mozne priradit ruzne zvuky pro vice akci? V nastaveni jsem nasel jen "ton upozorneni", ktery vypada, ze je spolecny jak pro SMS, MMS, maily a kdo vi, co dalsiho Sad .
Je mozne priradit samostatne zvuky pro prichozi SMS, MMS, mail (pouzivam K-9 Mail)?

+ je mozne nastavit jako vychozi prohlizec Operu Mini (nebo Mobile), tak aby se v ni otevrelo hledani hlasem pres Google a kliknuti na odkaz (napr. z SMS)?

Jeste by me zajimalo, jak udelat z Java aplikace (.jad nebo .jar) .apk, tak aby sla nainstalovat na Android?
« Poslední úprava: 06. Listopad 2011, 15:18 od alterego » uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
verbatim
Uzivatel
Telefon: E T39m ► SE T65 ► SE T630i ► (SE T105) ► SE D(K)750i (R1DB001) ► SE K800i (R8BF003) ► SE C902 (R3EG004) ► SE W995 Silver (R1HA035) + Mini Pro (4.0.2.A.0.58)

Zobrazit profil
« Odpověď #131 v: 06. Listopad 2011, 15:29 »

Mam sice Mini Pro, ale je to stejne. Jde to, musite primo ve zpravach jit do nastaveni (ne to vseobecne, kde jsou zvuky, aplikace a spol) a tam si vybrat ton oznameni, zatim pouzivam ten vestaveny klient a tam si to clovek muze nastavit taky Mrknutí
uložena

SE W995 (R1HA035)+ M2 Sony 8 GB + Handsfree HPM-90 + Handsfree MW600 + MPS-70 + MS-410 + CDS-75 + CCR-70

C902 - uzivatelska recenze
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #132 v: 06. Listopad 2011, 15:32 »

Ale tam jde taky nastavit jen jeden zvuk.
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
appalacio
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #133 v: 06. Listopad 2011, 20:06 »

Tak mam par dnu Sony Ericsson Xperia Pro doma a mohu zacit vyhodnocovat.  Velice prijemny telefon s HW klavesnici. Jsem spokojen se vsim krom vydrze baterky .-))). Kdyz si clovek zacne hrat, procenta rychle ubyvaji .-((

Dale pro ty, co ji zvazuj, folie je uz nalepena na telefonu a v baleni je 8GB (karta je uz primo v telefonu zasunuta). Tyto veci nikde napsane nenajdete, ale jsou u telefonu.

Do telefonu jsem nahral Launch 7, takze uvodni plocha se tvari jako Windows phone. Kombinace techto ctvercu a  zazemi Android je proste dokonala .-)

uložena
Daff.Cz
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia Arc S Midnight Blue

Zobrazit profil
« Odpověď #134 v: 07. Listopad 2011, 09:41 »

appalacio: nahod screenshot pls....
uložena

Az umru, pohrbete me prosim tvari dolu, aby mi cely svet mohl polibit prdel. Mrknutí
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson predstavil model Pro - jak se vam libi?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 17 dotazů.