SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
07. Květen 2025, 08:11

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak dostat www stranku do P910i?
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jak dostat www stranku do P910i?  (Zobrazeno 7644 x)
Thomas2425
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 23. Říjen 2005, 15:05 »

Zdravim, chci se vas zeptat, jak to delate kdyz si chcete do mobilu ulozit nejakou www stranku z PC. Jaky soft k tomu pouzivate? Predem diky.
uložena

SE P910i
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 23. Říjen 2005, 15:06 »

doporucoval bych konverzi pro isilo
uložena
Thomas2425
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 23. Říjen 2005, 18:43 »

A v cem to mam zkonvertovat??? Na to je taky nejakej soft kterej me to ulozi do podoby ve ktere to nakopiruji do pecka?
uložena

SE P910i
MartinH
Anonym
« Odpověď #3 v: 23. Říjen 2005, 18:54 »

isilo ma jako klienta pro pc aplikaci, ktera se jmenuje iSiloX, je zdarma a umoznuje to, na co se ptas, tzn zvolit stranku a nastavit hloubku stahovani s konversi do pdb souboru. Neni to nic tezkeho, jedine, co je potreba si pohlidat je kodovani cestiny (u ceskych webu). Jinak doporucuji Tve pozornosti web fajkus.cz, kde autor zdarma konvertuje pro isilo radu webu, jako idnes, root, novinky, mobil atd. staci jenom stahnout do pcka a cist v isilu.
uložena
Thomas2425
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 23. Říjen 2005, 19:16 »

Ztahnul jsem si zkusebni verzi iSila 4.27.1 a k tomu z fajkus.cz televizni program a nejak tam nemuzu rozchodit c;r;... cim to?  Jake bych mel mit nastavene jodovani? Vyzkousel jsem vsechny a ani jedno nezobrazuje spravne.
uložena

SE P910i
MartinH
Anonym
« Odpověď #5 v: 24. Říjen 2005, 07:32 »

musis mit nainstalovanou podporu ceskych fontu a nastavit si jako font nejaky cesky (ja pouzivam verdanaCZ z balicku s instalaci freetype.dll, coz je ta knihovna s podporou truetypovych fontu). Vic nic neni potreba. Hrat si s kodovanim je potreba na PC, az budes pouzivat iSiloX.
uložena
girus
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 24. Říjen 2005, 12:26 »

ved jednoducho nakopiruj na kartu html subor a z browsera ho spustis file:///c:/... a tak dalej de ho mas ulozenyy...
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #7 v: 24. Říjen 2005, 13:46 »

ved jednoducho nakopiruj na kartu html subor a z browsera ho spustis file:///c:/... a tak dalej de ho mas ulozenyy...
ale to uz mas problem s odkazy atd., navic iSilo umi stranku optimalisovat do rozliseni pcka, umoznuje konvertovat obrazky a obecne je super a mam ho moc rad:o)
uložena
girus
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 24. Říjen 2005, 16:23 »

isilo som zatial neskusal. tam funguju dobre odkazy? okrem toho vela stranok su java script pages.
ale standart browzer ma funkciu save page (s vinimkou stranok ktore sa necacheuju).
a aj internet exploder ma save page as aj s obrazkami. vytvori html subor a adresar kde nacape vsetky obrazky a css.
ale je to uz na nom co si vyberie. ponuk napadov a podnetov tu bolo asi uz habadej...
uložena
Thomas2425
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 24. Říjen 2005, 21:19 »

tak jsem si nainstaloval freetype.dll a nejak nemohu zjistit kde se nastavi ten font. Muzete mi jeste prosim poradit?
uložena

SE P910i
Thomas2425
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 24. Říjen 2005, 22:53 »

ha, uz jsem na to prisel. Mel jsem tam jakejsi spatnej font. Je to jak ste rikali. Dekuji.
uložena

SE P910i
Vratis
Uzivatel
Telefon: P1i, P910i

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 27. Prosinec 2005, 12:45 »

Ahoj vsem,
jak kopirujete *.pdb soubory pro iSILO do Pecka? Pouzivate nekdo davkovy prikaz nebo neco obdobneho? Jde mi o to tuto cinnost automatizovat abych nemusel myslet na to pred odpojenim mobilu rucne nakopirovat soubory do mobilu.
Kdyz uz se mi automaticky stahuji soubory z fajkus.cz tak je jeste automaticky nacpat do mobilu.....
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #12 v: 27. Prosinec 2005, 12:57 »

tak toto se Ti nejspise nepovede. Stravil jsem uplne stejnou veci spoustu casu, protoze naschedulovany scriptik na stahovani souboru od fajkuse je zalezitost na par radku, ale dostat to do pcka.....nakonec jsem zustal u rucni metody a total commanderu a klavesove zkratky pro rychly pristup do adresaru. Dalo by se to jiste napsat, ale zatim to bohuzel nikdo neudelal. Potiz je v tom, ze pc suite nepodporuje synchronisaci souboru. Na Qteku mam jeden adresar, ktery se synchronisuje zaroven se vsim ostatnim a zlate, fakt. Pcko je v tomto bohuzel slabsi a nikdo takovou app zatim nenapsal. Jedine, co jsem videl automaticky posilat soubory do pcka je mobipocketova PC cast, ale ta nejde pouzit na jakekoli soubory.
uložena
Hippo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 16. Leden 2006, 14:40 »

Po precteni vsech prispevku mi stale neni jasne jak nastavil iSilo, aby byla cestina zobrazovana s z a ´. Fonty mam naistalovane - viz. obrazek. Poradte mi, prosim Cry, co dal.
uložena

Zdravi Hroch
___________________________________________________________________________________
SE-P910i+MS Duo Pro 512MB+MS Duo Pro 1GB+GPS NAVILOCK BT-338
Golf
Uzivatel
Telefon: iPhone 3GS 32GB

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 16. Leden 2006, 15:09 »

Ja tam mam Verdanu a Georgii a podporu FreeType a v pohode, ty co tam mas ty, tak ty nee...
uložena

SE P910i  (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak dostat www stranku do P910i?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 16 dotazů.