SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
11. Záøí 2024, 23:43

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142465 pøíspìvkù v 10007 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Tuning (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zmìna funkce kontextových tlaèítek
Strana: [1] 2 3 ... 11
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zmìna funkce kontextových tlaèítek  (Zobrazeno 54729 x)
kmozis
Anonym
« v: 19. Leden 2009, 10:04 »

Podle tohohle vypadá, ¾e by mìlo jít se zbavit VDF Live na pravé kontextové klávese i bez flashování. U¾ jste nìkdo zkou¹el?
ulo¾ena
kmozis
Anonym
« Odpovìï #1 v: 19. Leden 2009, 21:54 »

3 x hurá! hurá! hurá!
Protivného VDF Live na pravé kontextové klávese jsem se podle návodu zbavil. Akorát tam teï místo chtìného Kalendáøe mám Kontakty (co¾ mi tedy nijak zásadnì nevadí, jen tro¹ku trpí moje ego, ¾e telefon neposlouchá  Smajlík)
Podle toho, co v¹echno se nachází ve filesystemu tpa/preset/custom za soubory, to navíc vypadá, ¾e takhle by se dalo jednodu¹e debrandovat úplnì v¹echno i bez flashování!
ulo¾ena
VaRo
Anonym
« Odpovìï #2 v: 19. Leden 2009, 22:02 »

Mìlo by tomu tak být...  Mrknutí
ulo¾ena
kmozis
Anonym
« Odpovìï #3 v: 19. Leden 2009, 22:19 »

Tak u¾ se to podaøilo na 100 %, funguje i ten kalendáø, asi jsem mìl v tom souboru .xml jenom ¹patné kódování èe¹tiny a telefon to nepøechroustal...
ulo¾ena
Drakkan
Anonym
« Odpovìï #4 v: 20. Leden 2009, 08:35 »

kdyby ses náááhodou nudil a mìl 5 minut èas mu¾e¹ vytvoøit návod pro blbé, proto¾e já na tìch stránkách vidím akorát page plnej znakù a písmenek a vùbec nevím co s tím Smajlík
ulo¾ena
Joza
Anonym
« Odpovìï #5 v: 20. Leden 2009, 09:31 »

je to trochu OT ale autora navodu na Se-tuningu musím pochválit, proto¾e jednodu¹eji u¾ to podle mì sepsat ne¹lo. A jestli i s tím má¹ problém, pak u¾ ti asi nic nepomù¾e... Sice jsem se chystal udìlat vlastní návod, ale ten co nakonec vy¹el na SE-tuningu je dostateènì dobrej Smajlík Leda mo¾ná rovnou vytvoøáím dostatek souborù pøímo na konkrétní funkce, více to ale u¾ zjednodu¹it nepùjde Smajlík
ulo¾ena
Drakkkan
Anonym
« Odpovìï #6 v: 20. Leden 2009, 10:30 »

kde na mobilu najdu tuhle cestu ?
tpa/preset/custom

ulo¾ena
Joza
Anonym
« Odpovìï #7 v: 20. Leden 2009, 12:41 »

Hledá¹ pøes A2uplouder? Smajlík
ulo¾ena
Drakkan
U¾ivatel
Telefon: SE W902
Pøíspìvkù: 28

Zobrazit profil
« Odpovìï #8 v: 20. Leden 2009, 13:18 »

ne, ale zrovna jsem se o nìm doèetl Smajlík
ulo¾ena
Joza
Anonym
« Odpovìï #9 v: 02. Bøezen 2009, 23:41 »

Nakonec jsem neodolal a také si funkce kontextových tlaèítek zmìnil tak, aby odpovídali mým potøebám. Novì tedy na levé kontextové klávesa nabídka na vytvoøení nové zprávy, pravá kontextová klávesa pak smìøuje do zpráv doruèených. Pokud by nìkdo mìl zájem, zde jsou potøebné soubory Smajlík

http://semania.cz/index.php?option=com_remository&Itemid=62&func=fileinfo&id=3722
ulo¾ena
Lik wong (soudruh10)
U¾ivatel
Telefon: SE K850i v tuningu a satio
Pøíspìvkù: 84

Zobrazit profil
« Odpovìï #10 v: 04. Bøezen 2009, 09:01 »

jojo ale pozor jestli flashujete menu ikony s menu.ml a chcete i jiné funkce tlaèítek tak cesta k funkci musí být stejná jako v aktuálnim menu  to se mi stalo hned na zaèátku co jsem v¹e upravil nejdøív ¹li v¹echny tøi pak jsem zmìnil menu a jedno pøestalo fungovat
ulo¾ena

Ganimed
Administrátor
Pohlaví: Mu¾
Telefon: LG G7
Pøíspìvkù: 2395

Zobrazit profil
« Odpovìï #11 v: 04. Bøezen 2009, 22:07 »

Tak i ja jsem provedl upravu na sve W980

« Poslední úprava: 04. Bøezen 2009, 23:02 od Ganimed » ulo¾ena

Joza
Anonym
« Odpovìï #12 v: 05. Bøezen 2009, 16:53 »

jojo ale pozor jestli flashujete menu ikony s menu.ml a chcete i jiné funkce tlaèítek tak cesta k funkci musí být stejná jako v aktuálnim menu  to se mi stalo hned na zaèátku co jsem v¹e upravil nejdøív ¹li v¹echny tøi pak jsem zmìnil menu a jedno pøestalo fungovat
Mohl bys ten problém trochu rozvést? Sám mám upravené jak menu.ml, tak i kontextová tlaèítka, pøièm¾ na kontextových tlaèítkách mám funkce, které v menu.ml u¾ nejsou... Mo¾ná mi to jen pomalu myslí, kdy¾tak uved nìjaký pøíklad Smajlík Díky
ulo¾ena
Lik wong (soudruh10)
U¾ivatel
Telefon: SE K850i v tuningu a satio
Pøíspìvkù: 84

Zobrazit profil
« Odpovìï #13 v: 05. Bøezen 2009, 17:26 »

kontextová tlaèítka mam pravý:budíky ,prostøední:vstup do menu(ponechano) ,levý: walkman a to v¹e s ikonama
a kdy¾ jsem si dal jiný menu tak walkman nereagoval musel jsem upravit menu ml.podle tlaèítka (je to sna¾¹í ne¾ upravit tlaèítko podle menu)
ulo¾ena

Joza
Anonym
« Odpovìï #14 v: 05. Bøezen 2009, 17:35 »

Zajímavé, no asi to skuteènì jde mimo mì Smajlík
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1] 2 3 ... 11
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Tuning (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zmìna funkce kontextových tlaèítek
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.01 sekund, 18 dotazù.