SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 16:02

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Tipy,triky (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zalohovani P990
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zalohovani P990  (Zobrazeno 4149 x)
Vojtan
Uzivatel
Telefon: SE X10

Zobrazit profil WWW
« v: 03. Duben 2007, 21:59 »

Zdravim,
hledam hledam,nemuzu ve foru najit,tak se ptam...
Po delsi dobe jsem opet zkusil zalohovat moje Pecko pres SE soft (PC Suite), ale prestoze v minulosti(s  tehdy aktualnim fw v unoru) to slo,nyni to nejde  Angry Proste behem zalohovani( s pripojenim telefonu neni problem) se zalohovani zasekne chvili po restartu telefonu(to je v prubehu zalohy snad normlani i predtim mi to delalo) jeste pred zadanim pinu. V chybovych hlaskach se napise, ze zarizeni prestalo odpovidat Embarrassed Nezalohuji aplikace tretich stran ani kartu-jen nastaveni,kalendar,tel. seznam,jednotnou schranku,multimedia,poznamky. Restarty tel a PC nepomahaji...
Nevite nekdo co s  tim?
Sychronizace s outlookem je OK Mrknutí
Diky...
uložena

X10, P1i+4GB,G700, E51, HBH-DS980
black_p990
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 04. Duben 2007, 21:27 »

Sem prave pred chvili resil ten stejny problem, ale potom se to proste nejak rozjelo.
A to tak, ze jsem po vytuhnuti zalohovani v notasu neodpojoval p990, ale spustil jsem zalohovani znovu. a ono se to rozjelo.  Huh
uložena
Vojtan
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 05. Duben 2007, 07:25 »

Taky sem to zkusil vickrat po sobe a nic. Zatim nepomohlo ani oddelani PIN locku. Smrdi to reinstalaci minimalne PCSUITE Sad Doufam ze bych pri tom neprisel o stare zalohy Embarrassed
Co je horsi,nepomohl ani novej PC SUITE Angry Na to sem hodne spolehal. A to vysel novej fw pro pecko,cili bezradnost se jen zvysila Huh Angry
« Poslední úprava: 05. Duben 2007, 18:06 od Vojtan » uložena

Vojtan
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 05. Duben 2007, 19:26 »

Tak dobra zprava! Mrknutí Nakonec k uspesne zaloze vedlo opetovne "cvicne" zazalohovani s novym PC Suite(proste sem klikl opet na zalohovat). Jedine co sem udelal jinak je,ze sem v  nabizenem jmenu zalohy NEumazal cas zalohy,vse ostatni nechal. Ale predpokladam,ze timto to nebylo.Ikdyz,kdo vi Shocked Roll Eyes
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Tipy,triky (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zalohovani P990
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 18 dotazů.