SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
09. Záøí 2024, 12:47

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142465 pøíspìvkù v 10007 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely  |  K310i/K510i/K500i  |  Téma: Melodie *.imy a rozblikání telefonu
Strana: 1 [2]  V¹e
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Melodie *.imy a rozblikání telefonu  (Zobrazeno 22380 x)
uursik
U¾ivatel
Pohlaví: ®ena
Pøíspìvkù: 68

Zobrazit profil
« Odpovìï #15 v: 09. Èervenec 2005, 12:22 »

taky to sem nepatøí,ale s tìma odcházejícíma telefonama - ericson t300 mi ukradli (je¹tì nebyl zaplacený), a mobil panasonic X70 co jsem dostala k vánocùm mi po mìsíci rozkousal ná¹ novej malej pes. lidi já myslela, ¾e ho mùj snad zabije, proto¾e já tam stála s telefonem v ruce a v ¹oku. a nebyla schopna slova
ulo¾ena
wizaard
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: SE W660i
Pøíspìvkù: 180

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #16 v: 09. Èervenec 2005, 13:36 »

2wizaard: No, mì obèas pøijde, ¾e telefony jsou koncipované tak, aby se po pùl roce, maximálnì po roce podìlaly a pak tradá do servisu nebo nový...:-)

(Sorry za OT) No, to má¹ tak ale se v¹ím, ne? Dneska se asi nepoèítá s nièím na dýl jak rok. Mám ale kliku, daøí se mi mìnit mobily po zhruba roce, tak¾e se mì tyhle kixy netýkají Mrknutí . Ne, teï vá¾nì - já se k mobilùm chovám a¾ nepøimìøenì dobøe, tak¾e jsem je¹tì kvùli svému zavinìní nedával mobil do servisu (jednou mi kámo¹ po¹kodil klávesnici na T230, jednou mi prodali vadnou CX65, ale jinak nic). Tak¾e asi tak Smajlík
ulo¾ena

... » [5/06] SE K700i » [12/06] K750i » [2/07] K800i » [9/07] RAZR² V8 » [12/07] Sony Ericsson W660i
Vodafone Nabito 100 + Student extra nabito + Po svém
Integrated
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 95

Zobrazit profil
« Odpovìï #17 v: 09. Èervenec 2005, 15:06 »

Asi by ¹lo si napsat vlastní melodii v tomhle formátu *.imy . ....

Na¹el jsem jednoduchý program na tvorbu tìchto melodií. Jmenuje se Melody Composer.
Je ke sta¾aní zde: http://gsmobil.etis.cz:8083/statistics.php nebo zde http://www.christersson.org/index.php?page=software_melody.
Na horním obrázku je pøi pøehrávání i vidìt jak se bude mobil chovat.
Mù¾e¹ to umístit i na tvoje stránky do tipù a trikù.  Mrknutí
ulo¾ena

SE K500i (R2AE033)
MarekHajn
U¾ivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic
Pøíspìvkù: 1723

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #18 v: 11. Èervenec 2005, 08:11 »

2wizaard: Souhlasím s Tebou, obzvlá¹» v elektronice jde v¹e rychle kupøedu, tak¾e se mìní èasto, u mobilù je to podle mì nejzøetelnìj¹í. Já osobnì jsem nikdy nemìl telefon v servisu vlastní vinou, v¾dycky se vysypal sám. A to se ke svým telefonùm chovám sakra dobøe. Nicménì prùmìrná ¾ivotnosto jednoho je 2-3 mìsíce, tak¾e vìt¹ina nemá ¹anci se vysypat... Ale to u¾ je zase jiná historka...:-)
ulo¾ena

Narození SEManie. Pamatujete? U¾ je to dávno... Ale já u toho byl a jsem za to vdìèný.
Krolth
Anonym
« Odpovìï #19 v: 19. Srpen 2006, 11:11 »

Jednohlasé vyzvánìcí tóny *.imy doká¾í rozvibrovat a rozblikat celý mobil vèetnì tlaèítka vypínání mobilu. Standartní melodie, tohoto formátu v telefonu tyto funkce v sobì nemají. Stáhl sem si melodie, které to umí. Podaøilo se mi najít i editor tìchto melodií.
Chtìl bych se ale zeptat, zda takovéto vyzvánìní (blikání displeje, klávesnice a horního tlaèítka ) nemù¾e po¹kodit mobil, nebo se podepsat na jeho ¾ivotnosti?

Díky.
napis mi prosimte tu stranku kde jsi objevil ten editor.dik moc
ulo¾ena
Integrated
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 95

Zobrazit profil
« Odpovìï #20 v: 19. Srpen 2006, 18:24 »

napis mi prosimte tu stranku kde jsi objevil ten editor.dik moc
Umí¹ èíst ?  Angry
Tak èti poøádnì!  Angry
ulo¾ena

SE K500i (R2AE033)
M93A
U¾ivatel
Telefon: SE K320i
Pøíspìvkù: 1

Zobrazit profil
« Odpovìï #21 v: 25. Záøí 2008, 16:32 »

Ja jsem nìco uz naprogramoval Smajlík
backon                                                               zapnout sviceni displeje
backoff                                                               vypnout sviceni displeje
vibeon                                                                zapnout vibrace
vibeoff                                                                vypnout vibrace
(to, co se ma opakovat porad dokola @0)              opakovani
*5a1                                                                   asi nejnisi ton
*5 krizek a1                                                        dlouhy ton (nevim jak se pise krizek)

ja to delam v MobyExploru a ten si stahnete na http://file033.mylivepage.com/chunk33/384374/372/MobyExplorer.jar
ulo¾ena
321654
Anonym
« Odpovìï #22 v: 16. Srpen 2009, 01:30 »

tyhle melodie slozite v SE T68i a podobnych, vcetne zapinani vibraci, informacní diody a podsviceni displaye
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 [2]  V¹e
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely  |  K310i/K510i/K500i  |  Téma: Melodie *.imy a rozblikání telefonu
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.008 sekund, 19 dotazù.