SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
10. Záøí 2024, 12:00

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142465 pøíspìvkù v 10007 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely  |  K310i/K510i/K500i  |  Téma: Melodie *.imy a rozblikání telefonu
Strana: [1] 2  V¹e
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Melodie *.imy a rozblikání telefonu  (Zobrazeno 22386 x)
Integrated
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Pøíspìvkù: 95

Zobrazit profil
« v: 05. Èervenec 2005, 11:30 »

Jednohlasé vyzvánìcí tóny *.imy doká¾í rozvibrovat a rozblikat celý mobil vèetnì tlaèítka vypínání mobilu. Standartní melodie, tohoto formátu v telefonu tyto funkce v sobì nemají. Stáhl sem si melodie, které to umí. Podaøilo se mi najít i editor tìchto melodií.
Chtìl bych se ale zeptat, zda takovéto vyzvánìní (blikání displeje, klávesnice a horního tlaèítka ) nemù¾e po¹kodit mobil, nebo se podepsat na jeho ¾ivotnosti?

Díky.
« Poslední úprava: 06. Èervenec 2005, 06:02 od integrated » ulo¾ena

SE K500i (R2AE033)
Roncatto
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 21

Zobrazit profil
« Odpovìï #1 v: 05. Èervenec 2005, 14:28 »

Hod sem link na ty melodie nebo ho posli pres SZ.
Diky
ulo¾ena
Integrated
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #2 v: 06. Èervenec 2005, 06:00 »

Vyzvánìcí melodie *.imy na adresách: http://t610.site.cz/menu.php?menu=t300imy, nebo http://www.fisik.fbi.cz/imy.html.
V¹echny melodie, v¹ak neobsahují tyto funkce.
ulo¾ena

SE K500i (R2AE033)
Roncatto
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #3 v: 06. Èervenec 2005, 13:23 »

Supr,dik,fakt to funguje!!
ulo¾ena
MarekHajn
U¾ivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic
Pøíspìvkù: 1723

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #4 v: 06. Èervenec 2005, 23:07 »

Podle mì to na funkènost telefonu nemù¾e mít vliv... Tak¾e bych se je nebál pou¾ívat...
ulo¾ena

Narození SEManie. Pamatujete? U¾ je to dávno... Ale já u toho byl a jsem za to vdìèný.
David Louda
Administrátor
Pøíspìvkù: 26

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #5 v: 06. Èervenec 2005, 23:22 »

Teoreticky to mù¾e zkrátit ¾ivotnost vybraèního motùrku. Blikání diodám moc nevadí.
U¾ pøes rok mì T610 budí takovím zvonìním a nev¹im jsem si nìjakého po¹kození  Smajlík
ulo¾ena
MarekHajn
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #6 v: 07. Èervenec 2005, 11:41 »

2David Louda: No, s tìmi vibracemi bych to nevidìl tak divoce... To by to pak mohlo výraznì ovlivnit ka¾dý zazvonìní bì¾nou melodií...
ulo¾ena

Narození SEManie. Pamatujete? U¾ je to dávno... Ale já u toho byl a jsem za to vdìèný.
Integrated
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #7 v: 07. Èervenec 2005, 12:39 »

Hlavnì jsem myslel èasté blikání displeje a klávesnice pøi zvonìní nebo pøehrávání melodie. Jednou se mi stalo, ¾e pøi vypnutí melodie uprostøed do¹lo k vypnutí podsvìtlení displeje. Po vyskoèení a zamknutí kláves se displej opìt rozsvítil.
Taky mi bylo divné, ¾e tìchto funkcí SE nevyu¾il. Tøeba dioda na tlaèítku zapnutí/vypnutí telefonu by mohla upozoròovat na nepøijatý hovor, nebo nepøeètenou SMS. Undecided
ulo¾ena

SE K500i (R2AE033)
wizaard
U¾ivatel
Telefon: SE W660i
Pøíspìvkù: 180

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #8 v: 07. Èervenec 2005, 17:23 »

I kdyby displej blikal pùl dne v kuse, nesmí to mit vliv! Ten telefon je pøece koncipovaný tak, ¾e vydr¾í minimálnì 2 roky bez poruchy nezavinìné u¾ivatelem. Tak¾e jestli bliká displej nebo ne je jedno, s tím se poèítá! Smajlík
ulo¾ena

... » [5/06] SE K700i » [12/06] K750i » [2/07] K800i » [9/07] RAZR² V8 » [12/07] Sony Ericsson W660i
Vodafone Nabito 100 + Student extra nabito + Po svém
MarekHajn
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #9 v: 07. Èervenec 2005, 19:56 »

2wizaard: No, mì obèas pøijde, ¾e telefony jsou koncipované tak, aby se po pùl roce, maximálnì po roce podìlaly a pak tradá do servisu nebo nový...:-)
ulo¾ena

Roncatto
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #10 v: 08. Èervenec 2005, 11:45 »

Ano.Moji k500i sem kupoval v listopadu a v cervnu uz sem s ni padil do servisu...
ulo¾ena
MarekHajn
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #11 v: 08. Èervenec 2005, 17:28 »

2Roncatto: Je to sice offtopic, ale... Alcatel OT MAX db ode¹el po pùl roce, Siemens C35i ode¹el po pùl roce, Sony CMD-J5 ode¹el po 4 mìsících, Erik T65 ode¹el po mìsíci, dal¹í kus taky, MDA I po mìsící ode¹lo, Siemens M55 ode¹el okam¾itì... T630 ode¹la okam¾itì, je¹tì v obchodì a následující 3 kusy taky...
A v¹echno to bylu uvnitø telefonu, základní deska, displej atp...
Mo¾ná mám smùlu, ale co kdy¾ ne? ;-)
ulo¾ena

num3r0
Anonym
« Odpovìï #12 v: 08. Èervenec 2005, 22:41 »

2Roncatto: Je to sice offtopic, ale... Alcatel OT MAX db ode¹el po pùl roce, Siemens C35i ode¹el po pùl roce, Sony CMD-J5 ode¹el po 4 mìsících, Erik T65 ode¹el po mìsíci, dal¹í kus taky, MDA I po mìsící ode¹lo, Siemens M55 ode¹el okam¾itì... T630 ode¹la okam¾itì, je¹tì v obchodì a následující 3 kusy taky...

Ja si myslim, ze te provazi velika sila ... a ta ma negativni vliv na tento druh elektroniky :-D
ulo¾ena
joejog
U¾ivatel
Telefon: U10i (Aino)
Pøíspìvkù: 102

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #13 v: 09. Èervenec 2005, 08:54 »

Asi by ¹lo si napsat vlastní melodii v tomhle formátu *.imy .Pokud se do souboru kouknete textovým editorem, tak je tam mimo jiné i  tahle sekce (MELODY:backonvibeonledon*4b4ledoff*5c4ledon*5#c4ledoff*5d4ledon*5#d4backoffvibeoffr4backonvibeonledoff*5d4backoffvibeoffr4backonvibeonledon) a krásnì se tam dá sledovat co to bude dìlat a jestli to je blikací a vibrující melodie . "backon" je zapnout podsvícení, "vibeon" je zap vibrátor a "ledon" je dioda.
ulo¾ena

K500,K700,K800,W910,U10i
Roncatto
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #14 v: 09. Èervenec 2005, 12:12 »

Ja si myslim, ze te provazi velika sila ... a ta ma negativni vliv na tento druh elektroniky :-D
Asi to tak bude,protoze to by teda byla hoooodne velka smula Mrknutí
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1] 2  V¹e
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely  |  K310i/K510i/K500i  |  Téma: Melodie *.imy a rozblikání telefonu
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.008 sekund, 19 dotazù.