SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
07. Září 2024, 11:22

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142465 příspěvků v 10007 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  OstatnĂ­ telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Karty na P800
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Karty na P800  (Zobrazeno 9237 x)
Ales-X
Uživatel
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #15 v: 13. Listopad 2006, 08:31 »

Didiku, zbytecne provokujes! Za blabol by se dalo povazovat info o teto redukci, kterou nikdy nikdo nevidel, jen to bylo prevzato z neoverene zpravy na zahr. webu, takze muze jit o kachnu. Nejspis jde o nesmyslnou amaterskou exhibici (a neuzitecnou zajimavost), protoze prakticky vyznam to nema, kvuli rozdilne FATce, navic rozdil v cene 128 MB MSD/MS je nepatrny a MS se prodrazi, protoze je velke nebezpeciposkozeni jeji trcici casti. JE TO PROSTE NESMYSL!
To si delas snad srandu?! Kde jsi prosimte videl, slysel, citil, nebo vnimal nejakym jinym smyslem ze MS a MSD maji rozdilnou FATku? Vsechny MS a MSD co jsem se s nimy kdy setkal (8MB, 16MB, 32MB, 64MB, 128MB ... vic jsem v ruce nemel) tak mely FAT12 a nezalezelo jestly je velka nebo mala (rozmerove ne kapacitne). To az pak MSP a MSPD (rozdil jen ve velikosti ... rozmerove) maji FAT16 do 2GB a FAT32 nad 2GB.
Jo a nemusis se bat o ulomeni vycnivajici casti z redukce, to na te fotce je jen demonstrace vysunute karty, standartne je karta zasunuta jako na tom druhem snimku. Stejne vysunuta by ti nefungovala, nebot se nebude dotykat konektoru ;-)

Spis do dlachani, ale zas nechci zakladat nove tema:
Jak tak koukam na bystre postrehy ve vedlejsi sekci Smartphones UIQ3 nekterych panu. Tak novy Smart SE P990i je naprosto spickova vec a bez problemu, jen nekteri jeste neprisli na to jak se pouziva :-D
Tento komentar neberte vazne, ale jen jako nadsazku s lehkym humorem ;-)
« Poslední úprava: 13. Listopad 2006, 09:22 od Ales-X » uložena

★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #16 v: 13. Listopad 2006, 09:12 »

takze nechapem co ten tvoj komentar znamena a ked chces komentovat inych uzivatelov tak sa patri aby o tom vedeli nemyslis?
uložena

Ales-X
Uživatel
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 v: 13. Listopad 2006, 09:31 »

takze nechapem co ten tvoj komentar znamena a ked chces komentovat inych uzivatelov tak sa patri aby o tom vedeli nemyslis?
Måš pravdu, asi jsem to dost pøehnal a zbyteènÏ jsem tím pøilil olej do ohnÏ, tak jsem to poupravil, ale poslední dobou v tomto foru vidim komentare nebo dotazy od uživatelÚ kteøí tu mají stovky pøíspÏvkÚ, tudíž by mÏli mít celÊ forum pøeètenÊ odzhora dolu. A pøitom komentují nebo se ptají na nÏco co jinde už bylo nÏkolikråt zodpovÏzeno. JasnÏ u novÊho uživatel co tu byl pårkråt to oèekåvåm že mu bude dÏlat problÊm se ve foru orientovat a tak se zeptå, jen u tÏch se stovkama pøízpÏvkÚ mÏ to nesedí.
uložena

alterego
Uživatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #18 v: 13. Listopad 2006, 19:49 »

?
??btw. tato redukce se regulernÏ v zahranièí prodåvala, a byla funkèní....
??
??Vychazel jsem z: "Autor: MartinVagner Datum: Ètvrtek, 14 . duben 2005 PĂĄnovĂŠ tato informace nenĂ­ ode mne, jĂĄ tohle vycetl ze zahranicnĂ­ho webu, nemĂĄme moznost si tuto informaci overit a tudĂ­z je na vĂĄs cemu uverĂ­te ". Od te doby ubehlo 1,5 r. a uz to zrejme neplati a kryty jsi mel snad i v ruce. Pak by snad bylo  vhodne i uvest, zda se daly pouzit i MSP, protoze pokud ne, pak vyznam MS zanika (dnes, tehdy urcite byly dostupnejsi a levnejsi, nez MSD.)?a zrejme uz asi zustane, proto mne, pls, ber s velkou rezervou. Navic me zavery byvaji i dost unahlene a proto i nepravne. Bohuzel jsem uz takovy. Na 2. stranu priznam chybu, pokud jsem se ji dopustil..
 Jsem jen laik a vubec se za tohle sve priznani neschovavam, proste jsem..Tak mne tak ber..s nadhledem...
 Za tu popletenou FAT se omlouvam.
 A co se tyka "bystrych postrehu v okolnich tematech", klidne mne na ne upozorni, at se chytnu za nos. Jsem proste trouba, no..
« Poslední úprava: 14. Listopad 2006, 00:05 od alterego » uložena

Pøijde Ti mÚj dotaz hloupý? Nepiš to,mohlo by se to dotknout tÏch,kdo nemÏli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba ušetøíme èas zbyteèným psaním.
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #19 v: 13. Listopad 2006, 23:34 »

myslim chlapci ale ze by sme sa uz mali vratit k teme pretoze podobne prispevky zneprehliadnuju toto forum
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  OstatnĂ­ telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Karty na P800
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.011 sekund, 18 dotazů.