SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
06. Říjen 2022, 08:17

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142431 příspěvků v 9976 tématech od 23751 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Karty na P800
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Karty na P800  (Zobrazeno 7806 x)
Riccy
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 2



Zobrazit profil
« v: 31. Říjen 2006, 18:55 »

chci se zeptat jak je to z tema kartama MS pro duo jestli jdou na p800 nebo ne zjistete to plosim dik kamošum pry z k750 sla tak nevim dikky za odpovedi
uložena

P800+16MB Smajlík
Ales-X
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e
Příspěvků: 222



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 31. Říjen 2006, 21:22 »

Na P800 jdou jen MS DUO a MS přez specielní redukci, MS DUO PRO a MS PRO používájí FAT16 nebo FAT32 a s tím P800 neumí pracovat. Takže do P800 dostaneš originál kartu z K750i nebot to je MS DUO 64MB na FAT12, zvládne i MS DUO 128MB na FAT12, ale víc už neumí, to už by jsi potřeboval P900 s Firmwarem z P910i a vyší péčka, P900totiž s origoš firmwaremumí také jen FAT12 a víc ne.
« Poslední úprava: 31. Říjen 2006, 22:07 od Ales-X » uložena

Ales-X
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e
Příspěvků: 222



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 31. Říjen 2006, 21:48 »

http://forum.semania.cz/index.php?PHPSESSID=b2e4ea33072ccd7caafe881b60cce184&topic=6324.0
Tohle si pořádně přečti a snad to pořádně pochopíš ;-)
uložena

power
Redaktor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: W910i
Příspěvků: 193



Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 01. Listopad 2006, 18:50 »

Ale kdepak jakápak redukce...karty vypadají stejně ale MS PRO DUO je novější technologie která umí kapacitu nad 128MB kterou ale bohužel P800 neumí. Ta umí jen MS DUO (vyráběly se právě jen do 128MB). MS Pro Duo umí až P900 s Flashem P910i. Bez něj to taky neuměla.
uložena

SE Phone: T610>P800>P900>P910i>K550i>W910i
Nyní-> Qtek 9100 + HBH 662 + W910i
Ales-X
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e
Příspěvků: 222



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 01. Listopad 2006, 19:22 »

power: sakra chlape čti to pořádně, píšu "Na P800 jdou jen MS DUO a MS přez specielní redukci" MS DUO = memory stick dou a MS = memory stick -> MS DUO jsou karty do slotu co má P800, ale MS jsou větší (rozměrově, né kapacitně)  tak by do slotu nešly a proto je třeba jí připojit přez redekci která se připojí do slotu telfonu a připevní místo originál krytu baterie a tak se MS zasouvaji ze spodu telefonu do krytu baterie ;-)
uložena

Riccy
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 2



Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 01. Listopad 2006, 20:49 »

diky za odpovedi ted bych potřeboval tu kartu sehnat. Smajlík aspon tu 64 bo 16ka co je orig. je hodne malo diky za nabidky
uložena

P800+16MB Smajlík
Ales-X
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e
Příspěvků: 222



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 01. Listopad 2006, 21:03 »

Tak si dej inzerat sem do bazaru, nebo kup novou,ale 64MB už asi neseženeš.

http://www.alza.cz/sony-memory-stick-duo-128mb-d44227.htm
uložena

power
Redaktor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: W910i
Příspěvků: 193



Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 02. Listopad 2006, 22:21 »

power: sakra chlape čti to pořádně, píšu "Na P800 jdou jen MS DUO a MS přez specielní redukci" MS DUO = memory stick dou a MS = memory stick -> MS DUO jsou karty do slotu co má P800, ale MS jsou větší (rozměrově, né kapacitně)  tak by do slotu nešly a proto je třeba jí připojit přez redekci která se připojí do slotu telfonu a připevní místo originál krytu baterie a tak se MS zasouvaji ze spodu telefonu do krytu baterie ;-)
Já ale neodpovídal na tvůj příspěvek jen jsem uváděl co P800 podporuje. Samosebou to že existují adaptéry MS na MS DUO vím ale stejně to umí jen MS a ne MS PRO takže pouze do 128MB. Toť vše Mrknutí
uložena

SE Phone: T610>P800>P900>P910i>K550i>W910i
Nyní-> Qtek 9100 + HBH 662 + W910i
Ales-X
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e
Příspěvků: 222



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 03. Listopad 2006, 07:34 »

power: tak promin ;-) ale zdálo se mě pdole tvého komentáře "Ale kdepak jakápak redukce..." že jsi to pochopil tak že si myslím že do P800 jde nacpat například 2GB MS DUO PRO přez redukci :-D
uložena

alterego
Uživatel
***
Telefon: SEP1, SEX1
Příspěvků: 577



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 11. Listopad 2006, 20:27 »

 @ Ales-X, Power: MS do Pecek nejdou, ani pres redukci! Ta prilozena redukce je tam proto, aby se MSD a MSPD daly precist v zarizenich jen pro MS. MS a MSP tam nejdou ne kvuli FAT, ale kvuli vetsim rozmerum.
« Poslední úprava: 11. Listopad 2006, 20:33 od alterego » uložena

Přijde Ti můj dotaz hloupý? Nepiš to,mohlo by se to dotknout těch,kdo neměli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba ušetříme čas zbytečným psaním.
Didik
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 294



Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 12. Listopad 2006, 12:18 »

@ Ales-X, Power: MS do Pecek nejdou, ani pres redukci! Ta prilozena redukce je tam proto, aby se MSD a MSPD daly precist v zarizenich jen pro MS. MS a MSP tam nejdou ne kvuli FAT, ale kvuli vetsim rozmerum.

Aaaaaaha... Myslíš jako že tam nejde ani toto, jo..?  Cheesy




A popis:

http://semania.cz/content/view/912/2/


Jsem zvědav jaké bláboly si zase vymyslíš jako vysvětlení...?
« Poslední úprava: 12. Listopad 2006, 12:23 od Didik » uložena

★RONOX★
Grafik SEMania.cz
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone
Příspěvků: 1960



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 12. Listopad 2006, 14:03 »

to radsej drotom do oka ako takto zmrsit pecko, p800 bola uz tak dost hruba ale toto . . .
uložena

Ales-X
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e
Příspěvků: 222



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 12. Listopad 2006, 15:21 »

Didik: díky přesně tuhle redukci jsem myslel ;-)
uložena

alterego
Uživatel
***
Telefon: SEP1, SEX1
Příspěvků: 577



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 v: 13. Listopad 2006, 01:59 »

 Didiku, zbytecne provokujes! Za blabol by se dalo povazovat info o teto redukci, kterou nikdy nikdo nevidel, jen to bylo prevzato z neoverene zpravy na zahr. webu, takze muze jit o kachnu. Nejspis jde o nesmyslnou amaterskou exhibici (a neuzitecnou zajimavost), protoze prakticky vyznam to nema, kvuli rozdilne FATce, navic rozdil v cene 128 MB MSD/MS je nepatrny a MS se prodrazi, protoze je velke nebezpeciposkozeni jeji trcici casti. JE TO PROSTE NESMYSL!
uložena

Přijde Ti můj dotaz hloupý? Nepiš to,mohlo by se to dotknout těch,kdo neměli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba ušetříme čas zbytečným psaním.
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #14 v: 13. Listopad 2006, 06:32 »

Myslím, že svoje touhy po sobě byste si mohli vylívat soukromě....

btw. tato redukce se regulerně v zahraničí prodávala, a byla funkční....
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Karty na P800
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.035 sekund, 18 dotazů.