SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
27. Únor 2024, 07:59

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142439 příspěvků v 9983 tématech od 23752 uživatelů
Nejnovější uživatel: jeroner
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Karty na P800
Strana: 1 2 [Vše]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Karty na P800  (Zobrazeno 8851 x)
Riccy
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 2



Zobrazit profil
« v: 31. Říjen 2006, 18:55 »

chci se zeptat jak je to z tema kartama MS pro duo jestli jdou na p800 nebo ne zjistete to plosim dik kamošum pry z k750 sla tak nevim dikky za odpovedi
uložena

P800+16MB Smajlík
Ales-X
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e
Příspěvků: 222



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 31. Říjen 2006, 21:22 »

Na P800 jdou jen MS DUO a MS přez specielní redukci, MS DUO PRO a MS PRO používájí FAT16 nebo FAT32 a s tím P800 neumí pracovat. Takže do P800 dostaneš originál kartu z K750i nebot to je MS DUO 64MB na FAT12, zvládne i MS DUO 128MB na FAT12, ale víc už neumí, to už by jsi potřeboval P900 s Firmwarem z P910i a vyší péčka, P900totiž s origoš firmwaremumí také jen FAT12 a víc ne.
« Poslední úprava: 31. Říjen 2006, 22:07 od Ales-X » uložena

Ales-X
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e
Příspěvků: 222



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 31. Říjen 2006, 21:48 »

http://forum.semania.cz/index.php?PHPSESSID=b2e4ea33072ccd7caafe881b60cce184&topic=6324.0
Tohle si pořádně přečti a snad to pořádně pochopíš ;-)
uložena

power
Redaktor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: W910i
Příspěvků: 193



Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 01. Listopad 2006, 18:50 »

Ale kdepak jakápak redukce...karty vypadají stejně ale MS PRO DUO je novější technologie která umí kapacitu nad 128MB kterou ale bohužel P800 neumí. Ta umí jen MS DUO (vyráběly se právě jen do 128MB). MS Pro Duo umí až P900 s Flashem P910i. Bez něj to taky neuměla.
uložena

SE Phone: T610>P800>P900>P910i>K550i>W910i
Nyní-> Qtek 9100 + HBH 662 + W910i
Ales-X
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e
Příspěvků: 222



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 01. Listopad 2006, 19:22 »

power: sakra chlape čti to pořádně, píšu "Na P800 jdou jen MS DUO a MS přez specielní redukci" MS DUO = memory stick dou a MS = memory stick -> MS DUO jsou karty do slotu co má P800, ale MS jsou větší (rozměrově, né kapacitně)  tak by do slotu nešly a proto je třeba jí připojit přez redekci která se připojí do slotu telfonu a připevní místo originál krytu baterie a tak se MS zasouvaji ze spodu telefonu do krytu baterie ;-)
uložena

Riccy
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 2



Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 01. Listopad 2006, 20:49 »

diky za odpovedi ted bych potřeboval tu kartu sehnat. Smajlík aspon tu 64 bo 16ka co je orig. je hodne malo diky za nabidky
uložena

P800+16MB Smajlík
Ales-X
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e
Příspěvků: 222



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 01. Listopad 2006, 21:03 »

Tak si dej inzerat sem do bazaru, nebo kup novou,ale 64MB už asi neseženeš.

http://www.alza.cz/sony-memory-stick-duo-128mb-d44227.htm
uložena

power
Redaktor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: W910i
Příspěvků: 193



Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 02. Listopad 2006, 22:21 »

power: sakra chlape čti to pořádně, píšu "Na P800 jdou jen MS DUO a MS přez specielní redukci" MS DUO = memory stick dou a MS = memory stick -> MS DUO jsou karty do slotu co má P800, ale MS jsou větší (rozměrově, né kapacitně)  tak by do slotu nešly a proto je třeba jí připojit přez redekci která se připojí do slotu telfonu a připevní místo originál krytu baterie a tak se MS zasouvaji ze spodu telefonu do krytu baterie ;-)
Já ale neodpovídal na tvůj příspěvek jen jsem uváděl co P800 podporuje. Samosebou to že existují adaptéry MS na MS DUO vím ale stejně to umí jen MS a ne MS PRO takže pouze do 128MB. Toť vše Mrknutí
uložena

SE Phone: T610>P800>P900>P910i>K550i>W910i
Nyní-> Qtek 9100 + HBH 662 + W910i
Ales-X
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e
Příspěvků: 222



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 03. Listopad 2006, 07:34 »

power: tak promin ;-) ale zdálo se mě pdole tvého komentáře "Ale kdepak jakápak redukce..." že jsi to pochopil tak že si myslím že do P800 jde nacpat například 2GB MS DUO PRO přez redukci :-D
uložena

alterego
Uživatel
***
Telefon: SEP1, SEX1
Příspěvků: 577



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 11. Listopad 2006, 20:27 »

 @ Ales-X, Power: MS do Pecek nejdou, ani pres redukci! Ta prilozena redukce je tam proto, aby se MSD a MSPD daly precist v zarizenich jen pro MS. MS a MSP tam nejdou ne kvuli FAT, ale kvuli vetsim rozmerum.
« Poslední úprava: 11. Listopad 2006, 20:33 od alterego » uložena

Přijde Ti můj dotaz hloupý? Nepiš to,mohlo by se to dotknout těch,kdo neměli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba ušetříme čas zbytečným psaním.
Didik
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 294



Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 12. Listopad 2006, 12:18 »

@ Ales-X, Power: MS do Pecek nejdou, ani pres redukci! Ta prilozena redukce je tam proto, aby se MSD a MSPD daly precist v zarizenich jen pro MS. MS a MSP tam nejdou ne kvuli FAT, ale kvuli vetsim rozmerum.

Aaaaaaha... Myslíš jako že tam nejde ani toto, jo..?  Cheesy




A popis:

http://semania.cz/content/view/912/2/


Jsem zvědav jaké bláboly si zase vymyslíš jako vysvětlení...?
« Poslední úprava: 12. Listopad 2006, 12:23 od Didik » uložena

★RONOX★
Grafik SEMania.cz
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone
Příspěvků: 1960



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 12. Listopad 2006, 14:03 »

to radsej drotom do oka ako takto zmrsit pecko, p800 bola uz tak dost hruba ale toto . . .
uložena

Ales-X
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e
Příspěvků: 222



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 12. Listopad 2006, 15:21 »

Didik: díky přesně tuhle redukci jsem myslel ;-)
uložena

alterego
Uživatel
***
Telefon: SEP1, SEX1
Příspěvků: 577



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 v: 13. Listopad 2006, 01:59 »

 Didiku, zbytecne provokujes! Za blabol by se dalo povazovat info o teto redukci, kterou nikdy nikdo nevidel, jen to bylo prevzato z neoverene zpravy na zahr. webu, takze muze jit o kachnu. Nejspis jde o nesmyslnou amaterskou exhibici (a neuzitecnou zajimavost), protoze prakticky vyznam to nema, kvuli rozdilne FATce, navic rozdil v cene 128 MB MSD/MS je nepatrny a MS se prodrazi, protoze je velke nebezpeciposkozeni jeji trcici casti. JE TO PROSTE NESMYSL!
uložena

Přijde Ti můj dotaz hloupý? Nepiš to,mohlo by se to dotknout těch,kdo neměli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba ušetříme čas zbytečným psaním.
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #14 v: 13. Listopad 2006, 06:32 »

Myslím, že svoje touhy po sobě byste si mohli vylívat soukromě....

btw. tato redukce se regulerně v zahraničí prodávala, a byla funkční....
uložena
Ales-X
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e
Příspěvků: 222



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #15 v: 13. Listopad 2006, 08:31 »

Didiku, zbytecne provokujes! Za blabol by se dalo povazovat info o teto redukci, kterou nikdy nikdo nevidel, jen to bylo prevzato z neoverene zpravy na zahr. webu, takze muze jit o kachnu. Nejspis jde o nesmyslnou amaterskou exhibici (a neuzitecnou zajimavost), protoze prakticky vyznam to nema, kvuli rozdilne FATce, navic rozdil v cene 128 MB MSD/MS je nepatrny a MS se prodrazi, protoze je velke nebezpeciposkozeni jeji trcici casti. JE TO PROSTE NESMYSL!
To si delas snad srandu?! Kde jsi prosimte videl, slysel, citil, nebo vnimal nejakym jinym smyslem ze MS a MSD maji rozdilnou FATku? Vsechny MS a MSD co jsem se s nimy kdy setkal (8MB, 16MB, 32MB, 64MB, 128MB ... vic jsem v ruce nemel) tak mely FAT12 a nezalezelo jestly je velka nebo mala (rozmerove ne kapacitne). To az pak MSP a MSPD (rozdil jen ve velikosti ... rozmerove) maji FAT16 do 2GB a FAT32 nad 2GB.
Jo a nemusis se bat o ulomeni vycnivajici casti z redukce, to na te fotce je jen demonstrace vysunute karty, standartne je karta zasunuta jako na tom druhem snimku. Stejne vysunuta by ti nefungovala, nebot se nebude dotykat konektoru ;-)

Spis do dlachani, ale zas nechci zakladat nove tema:
Jak tak koukam na bystre postrehy ve vedlejsi sekci Smartphones UIQ3 nekterych panu. Tak novy Smart SE P990i je naprosto spickova vec a bez problemu, jen nekteri jeste neprisli na to jak se pouziva :-D
Tento komentar neberte vazne, ale jen jako nadsazku s lehkym humorem ;-)
« Poslední úprava: 13. Listopad 2006, 09:22 od Ales-X » uložena

★RONOX★
Grafik SEMania.cz
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone
Příspěvků: 1960



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #16 v: 13. Listopad 2006, 09:12 »

takze nechapem co ten tvoj komentar znamena a ked chces komentovat inych uzivatelov tak sa patri aby o tom vedeli nemyslis?
uložena

Ales-X
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e
Příspěvků: 222



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 v: 13. Listopad 2006, 09:31 »

takze nechapem co ten tvoj komentar znamena a ked chces komentovat inych uzivatelov tak sa patri aby o tom vedeli nemyslis?
Máš pravdu, asi jsem to dost přehnal a zbytečně jsem tím přilil olej do ohně, tak jsem to poupravil, ale poslední dobou v tomto foru vidim komentare nebo dotazy od uživatelů kteří tu mají stovky příspěvků, tudíž by měli mít celé forum přečtené odzhora dolu. A přitom komentují nebo se ptají na něco co jinde už bylo několikrát zodpovězeno. Jasně u nového uživatel co tu byl párkrát to očekávám že mu bude dělat problém se ve foru orientovat a tak se zeptá, jen u těch se stovkama přízpěvků mě to nesedí.
uložena

alterego
Uživatel
***
Telefon: SEP1, SEX1
Příspěvků: 577



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #18 v: 13. Listopad 2006, 19:49 »

?
??btw. tato redukce se regulerně v zahraničí prodávala, a byla funkční....
??
??Vychazel jsem z: "Autor: MartinVagner Datum: Čtvrtek, 14 . duben 2005 Pánové tato informace není ode mne, já tohle vycetl ze zahranicního webu, nemáme moznost si tuto informaci overit a tudíz je na vás cemu uveríte ". Od te doby ubehlo 1,5 r. a uz to zrejme neplati a kryty jsi mel snad i v ruce. Pak by snad bylo  vhodne i uvest, zda se daly pouzit i MSP, protoze pokud ne, pak vyznam MS zanika (dnes, tehdy urcite byly dostupnejsi a levnejsi, nez MSD.)?a zrejme uz asi zustane, proto mne, pls, ber s velkou rezervou. Navic me zavery byvaji i dost unahlene a proto i nepravne. Bohuzel jsem uz takovy. Na 2. stranu priznam chybu, pokud jsem se ji dopustil..
 Jsem jen laik a vubec se za tohle sve priznani neschovavam, proste jsem..Tak mne tak ber..s nadhledem...
 Za tu popletenou FAT se omlouvam.
 A co se tyka "bystrych postrehu v okolnich tematech", klidne mne na ne upozorni, at se chytnu za nos. Jsem proste trouba, no..
« Poslední úprava: 14. Listopad 2006, 00:05 od alterego » uložena

Přijde Ti můj dotaz hloupý? Nepiš to,mohlo by se to dotknout těch,kdo neměli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba ušetříme čas zbytečným psaním.
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone
Příspěvků: 1960



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #19 v: 13. Listopad 2006, 23:34 »

myslim chlapci ale ze by sme sa uz mali vratit k teme pretoze podobne prispevky zneprehliadnuju toto forum
uložena

Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 2 [Vše]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Karty na P800
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.008 sekund, 17 dotazů.