SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
18. Srpen 2022, 12:31

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142431 příspěvků v 9976 tématech od 23751 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Kolikrat je mozne spatne zadat kod telefonu?
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Kolikrat je mozne spatne zadat kod telefonu?  (Zobrazeno 7990 x)
ares952
Uživatel
***
Příspěvků: 1


Zobrazit profil
« v: 07. Říjen 2006, 18:07 »

Vcera jsem si koupil K800i a telefon se me po prvnim zapnuti zeptal na kod telefonu, abych si ho nastavil a ze ma byt 4 mistne. Tak jsem si vytukal svoje standardni cislo a dal jsem to neresil. Dneska jsem dosel k menu zabezpeceni a tam kod zamku telefonu. Tak jsem si v pohode vytukal svoje zadane cislo a ze spatne. Tak znovu, v domneni, ze jsem se preklikl. Zase nic. Tak znova a znova, uz jsem zkousel i ruzne varianty, taky nic. Nakoenc jsem tady ansel, ze vychozi anstaveni je 0000, to uz fungovalo. Tak by me jednak zajimalo co jsem to vlastne vcera nastavil a druhak, kolikrat muzu spatne zadat tenhle kod? Zadal jsem ho blbe nejmene 5krat a nic. U predchozich Siemensu jsem byl zvyklej, ze po tretim spatnym pokusu se telefon zablkovoal, tady ne....

Diky
uložena
Víťa
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Příspěvků: 2709



Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 07. Říjen 2006, 18:41 »

Zajímavý, na toto se nás K800i neptala. Je to zámek telefonu, na kterej se tě může tázat telefon spolu s pin kodem při zapnutí telefonu, je to takový lepší zabezpečení  Mrknutí Nikdy jsem ale nezkoušel kolikrát je možné ho zadat špatně.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
TomasZmuda
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE XPERIA X10i
Příspěvků: 366



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 10. Říjen 2006, 07:38 »

myslím, že kód telefonu není omezen počtem zadání, narozdíl od pinu Mrknutí
uložena

T230->T630-> K750i->P910i->K600i->M600i->K800i->W710i->W880i->W850i->K810i->P1i->K850i->G900->C902->XPERIA X1i->

XPERIA X10i & Live View
datinko
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i + K800i
Příspěvků: 78



Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 10. Prosinec 2006, 13:09 »

Ak sa kód telefónu zadá 3x zle, okolo 30 min. tel nereaguje ani na správny. Potom o5 všetko funguje.... Takto je to už od T65.  Mrknutí
uložena

Koniec zeme príde vtedy, keď sa na modrej oblohe objaví nápis:
Aplikace Zem provedla neplatnou operaci a bude ukončena... :-)

Mobile Blog: http://datinko.blogspot.com
_eXplorer_
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: HTc HD2, C905
Příspěvků: 401



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 16. Leden 2007, 10:17 »

Mě při staru naběhne dotaz na kód telefonu pokaždé, ikdyž to není nastaveno, ale ten dotaz jen tak problikne, to je asi chyba FW, protože po sec. to samo zmizí a telefon naběhne... To jsi asi jen myslel že zadáváš kód, a on na to nereagoval...  Undecided
uložena

S10 N8110 T10s RC922 R320s T28s S25 N5110 R380s T66m S55 T68m/i T610 HBH-30 P800 P900 T230 K700 K500 T290i P910i T39m MotoV3 K750i W800 HBH300 N7650 K600i N70 E61 W900i K800i HCB-700 MBW-100 P990i M600i P1 X680 K550i E65 W380 I600 K770 N95_8GB Xperia X1 C905 iPhone Blackberry 9000 HD2
letadlo
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE K800i - Vodafone
Příspěvků: 35



Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 02. Únor 2007, 23:12 »

Mě při staru naběhne dotaz na kód telefonu pokaždé, ikdyž to není nastaveno, ale ten dotaz jen tak problikne, to je asi chyba FW, protože po sec. to samo zmizí a telefon naběhne... To jsi asi jen myslel že zadáváš kód, a on na to nereagoval...  Undecided
to probliknutí je videt pokud je nastaveno v zabezpečení ochrana telefonu - automaticky. Tzn. zkusíš-li jinou SIM tak jej budeš muset zadat. Pokud je stejná SIM, tak jen problikne, dá si jej tam automaticky. Pokud funkci vypneš, tak ani neproblikne.
uložena
zdenda608
Uživatel
***
Příspěvků: 1


Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 28. Únor 2013, 13:19 »

Zdravim. Koupil jsem si P1i a pan mi k tomu nedal zadne hesla, ani kody. Pri zapnuti chce telefon kod zamku, ale 0000 to neni  Embarrassed .
Potrebuju vedet jak se da kod zjistit. Ma s tim nekdo nejakou zkusenost?
uložena
MIKE-BIKER
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5 64GB White
Příspěvků: 1031



Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 06. Březen 2013, 15:50 »

Ahoj, jde to pomocí programu - tuším SETool?!
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat!!!
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Kolikrat je mozne spatne zadat kod telefonu?
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.036 sekund, 18 dotazů.