SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
12. Prosinec 2024, 01:13

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142480 pøíspìvkù v 10021 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE P990i - chyby a problémy tohoto modelu
Strana: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 57
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE P990i - chyby a problémy tohoto modelu  (Zobrazeno 252844 x)
Bobmaster
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: P990i
Pøíspìvkù: 151

Zobrazit profil
« Odpovìï #270 v: 05. Listopad 2006, 00:00 »

Absenci nataceni videa v MP4 jsem uz zkousl. Klidne se spokojim s 3gp ale ta  sinchronizace A/V!!! Neda se na to divat. Druha aktualizace FW a nic se nezmenilo. Pockam na è.3 a zvazim prechod na M600i.
By me celkem zajimalo jak budes tocit s M600 video!!! Grin Grin Grin Grin

Nebudu proto ten prechod. Je stejna jak Pecko s absenci optiky. Ta sinchronizace je k smichu takze mi chybet urcite nebude.
ulo¾ena
alterego
U¾ivatel
Telefon: SEP1, SEX1
Pøíspìvkù: 577

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #271 v: 05. Listopad 2006, 01:12 »

v nabídce aktivita/mí zástupci mám 2 ikony za¹edlé (tedy neaktivní) kosoètverce. Proè jsou neaktivní (restart nepomohl)? Dtto platí o dal¹í za¹edlé ikonì -  list papíru s otazníkem uprostøed _ s textem "convey. M...". Co tahle znamená, to snad neví ani se...
ulo¾ena

Pøijde Ti mùj dotaz hloupý? Nepi¹ to,mohlo by se to dotknout tìch,kdo nemìli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba u¹etøíme èas zbyteèným psaním.
KoCuR
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 1125

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #272 v: 05. Listopad 2006, 01:34 »

Ja mam tie ikony zasedle len ked patria programom co su ulozene na karte a karta je mimo telefonu alebo je pripojeny k pc v rezime Mass Storage.
ulo¾ena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
Bobmaster
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #273 v: 05. Listopad 2006, 02:19 »

v nabídce aktivita/mí zástupci mám 2 ikony za¹edlé (tedy neaktivní) kosoètverce. Proè jsou neaktivní (restart nepomohl)? Dtto platí o dal¹í za¹edlé ikonì -  list papíru s otazníkem uprostøed _ s textem "convey. M...". Co tahle znamená, to snad neví ani se...
Nejspis jsi si ten convej smazal nebo presunul jinam. Zasedle ikony znaci ze soubor neexisstuje. Smazat a nahrad jinym.
ulo¾ena
KoCuR
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #274 v: 05. Listopad 2006, 02:26 »

Angry Dostal som sms a pecko ju neotvara. Uz cely den sa ju snazim otvorit,klikam na nu stylusom,Jogdialom a aj Enterom. Ostatne co mi dosli predtym aj potom idu v pohode. Toto nieje prva co sa mi takto nechce otvorit.
ulo¾ena

MartinVagner
Anonym
« Odpovìï #275 v: 05. Listopad 2006, 06:32 »

Angry Dostal som sms a pecko ju neotvara. Uz cely den sa ju snazim otvorit,klikam na nu stylusom,Jogdialom a aj Enterom. Ostatne co mi dosli predtym aj potom idu v pohode. Toto nieje prva co sa mi takto nechce otvorit.

Kocurku tobì nezbývá nic jiného ne¾ udìlat Master Reset Cool....
ulo¾ena
Bobmaster
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #276 v: 05. Listopad 2006, 12:36 »

Kocurku tobì nezbývá nic jiného ne¾ udìlat Master Reset Cool....
Jo jo Kocur vitej v klubu MR :-)
ulo¾ena
alterego
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #277 v: 05. Listopad 2006, 13:18 »

? Angry dostal som sms a pecko ju neotvara. Uz cely den sa ju snazim otvorit,klikam na nu stylusom,jogdialom a aj enterom. Ostatne co mi dosli predtym aj potom idu v pohode. Toto nieje prva co sa mi takto nechce otvorit.
?
?? u¾ jsem to psal vý¹ (n. Jinde), ¾e se mi to taky stává, od 1 odesílatele. Ale na 2. Den se sms otevøela. Proè, nevím, ale mr dìlat nebudu.? Teï, kdy¾ jsem klikl na sem na "citace", napsalo to "unable ...." A nìjakou chybu. Ale kdy¾ jsem klikl poøádnì, stránka se otevøela.? Taky mne ¹tve to svévolné psaní malých/velkých písmen - kapitalizaci mám vypnutu.
ulo¾ena

Pøijde Ti mùj dotaz hloupý? Nepi¹ to,mohlo by se to dotknout tìch,kdo nemìli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba u¹etøíme èas zbyteèným psaním.
Ví»a
U¾ivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Pøíspìvkù: 2709

Zobrazit profil
« Odpovìï #278 v: 05. Listopad 2006, 15:45 »

Je¹tì bych se chtìl zeptat zda jste na telefonu nìkdo na¹el kde kalibrovat displej? Zdá se mi, ¾e úplnì nejlíp mi nereaguje.
ulo¾ena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
uiqjirka
Anonym
« Odpovìï #279 v: 05. Listopad 2006, 16:15 »

Samozrejme ze lze.Nastroje-ovladaci panel-zarizeni-pruvodce nastavenim,Jelikoz ja jsem si polozky v ovladacim panelu upravoval muze to byt Nastroje-ovladaci panel-jine-pruvodce nastavenim.
ulo¾ena
Ví»a
U¾ivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Pøíspìvkù: 2709

Zobrazit profil
« Odpovìï #280 v: 05. Listopad 2006, 18:48 »

Ok, vyzkou¹ím. Díky
ulo¾ena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
alterego
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #281 v: 06. Listopad 2006, 00:01 »

@ Bobmaster, Kocur: Dík, pomohlo.? (Èetl jsem tu nìkde, ¾e nejdou mìnit ikony na titulní stránce, mi jdou (Více/Zástupci).? Taky jsem sly¹el náøky na nemo¾nost vytvoøit více zástupcù (jako SE Desktop), tak to lze v FC (Mí zástupci (neomezený poèet).? Také mo¾nost browsování v FC mi pøijde fajn.? Asi jsem objevil USA, ale tøeba je víc takových, jak já ...)
ulo¾ena

KoCuR
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #282 v: 06. Listopad 2006, 03:24 »

MS nebudem robit, teda aspon zatial nie kym nedostanem lepsi pocitac na ktorom si budem moct spravit zalohu a neskor aj aktualizaciu,potom sa pustim aj do dalsich veci(napr schematka)  Roll Eyes
Uz som ju otvoril ale musel som vypnut a zapnut telefon. Nejak ma to prestava bavit ale predavat ho nebudem lebo by som prerobil kopec penazi jedine ak tu najdem nejakeho neznalca co mi zan zaplati slusnu cenu  Cheesy
ulo¾ena

alterego
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #283 v: 06. Listopad 2006, 11:52 »

minutky po spu¹tìní o. Mini se vypnou...§ @ kocur: v èem nebude¹ dìlat mistrovství svìta? Cheesy
« Poslední úprava: 06. Listopad 2006, 11:57 od alterego » ulo¾ena

KoCuR
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #284 v: 06. Listopad 2006, 20:54 »

Grin Majstrovsta sveta v Master resetoch na P990. Som zvedavy kto zatial vyhrava  Grin
ulo¾ena

Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 57
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE P990i - chyby a problémy tohoto modelu
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.013 sekund, 19 dotazù.