SEMania.cz Frum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vtejte, Anonym. Prosm pihlate se nebo se zaregistrujte.
Nepiel Vm aktivan email?
16. jen 2024, 00:02

Zadejte uivatesk jmno, heslo a dobu pihlen
Hledat:     Pokroil vyhledvn
142468 pspvk v 10010 tmatech od 23754 uivatel
Nejnovj uivatel: Emmitt
* Dom Npovda Hledat Pihlsit Registrovat
Frum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecné (Modertor: Ganimed)  |  Tma: SE P990i - chyby a problémy tohoto modelu
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 57
Poslat tma Tisk
Autor Tma: SE P990i - chyby a problémy tohoto modelu  (Zobrazeno 250397 x)
Bobmaster
U¾ivatel
Pohlav: Mu
Telefon: P990i
Pspvk: 151

Zobrazit profil
« Odpov #45 v: 05. jen 2006, 20:01 »

Mì dioda pøisvìtluje i na pøímém slunci.Pochybuji ¾e má pøístroj èidlo.
uloena
DS
U¾ivatel
Telefon: Xperia X1
Pspvk: 277

Zobrazit profil
« Odpov #46 v: 05. jen 2006, 20:39 »

Mì dioda pøisvìtluje i na pøímém slunci.Pochybuji ¾e má pøístroj èidlo.
U toho snad neni potreba cidlo, to telefon rozezna diky tomu jaky obraz snima, jde spis o software nez o nejake cidlo
uloena

R310s+CH100->T100->T310->K500i->P900+T300->P990i->P1i+HPM-85+M2 8GB
Bobmaster
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #47 v: 06. jen 2006, 02:34 »

Myslel jem automatiku.Vetsina digitalu to ma ale pecko ne.
uloena
MaPa
U¾ivatel
Pspvk: 3

Zobrazit profil
« Odpov #48 v: 06. jen 2006, 15:01 »

Datum výroby neznám, proto¾e jsem mìl telefon pouze pùjèený a ji¾ ho nemám. Byl to ale jeden z prvních.
Verze firmwaru:
  Telefon : R7A001
  BT        : R4F01
  Organ.  : R3B01
  CDA     : R3F01

Následující øádky berte prosím jako mùj subjektivní názor.

ZÁSADNÍ PROBLÉMY:

1. Zásadnì zlep¹it stabilitu systému a správu pamìti. Za daného stavu je telefon pro opravdovou práci nepou¾itelný. To ale asi u SE vìdí.

2. Vyøe¹it s koneènou platností u prodejcù typ pou¾ité baterie. Uvìdomte si prosím, ¾e rozdíl v kapacitì je více jak 15%. A to je dle mého názoru dost. Já osobnì to beru jako absolutní pohrdání zákazníkem. Pøedstavitel SE øíká jedno, prodejci øíkají nìco jiného. Jednání typu buï rád, ¾e ti to aspoò trochu jede, mi pøipadá u takového pøístroje velmi nevhodné. Ten, kdo má máslo na hlavì, ¾e pustil do prodeje takový nedodìlek, by se mìl sna¾it zákazníka nìjak udobøit a né ho je¹tì testovat, co snese dál. Po této zku¹enosti bych se vùbec nedivil, kdyby v nìkterých sadách byl slab¹í procesor, v jiných ménì pamìti atd. Mo¾ná to trochu pøeháním, ale problémy s dodávanou baterií mì opravdu pìknì nadzvedly.

DROBNÉ PROBLÉMY:

1. Zmìnit chování kalkulaèky tak, aby respektovala prioritu operací dle pravidel matematiky.
2. Do jiných telefonù nepou¾itelné posílání kontaktù (vizitek). Dle mého to staèí poslat jako klasickou textovou SMS. Lep¹í mo¾ností by byla volba vybrání výstupního formátu.
3. Nepou¾itelné jako diktafon - velmi slabá hlasitost nahrávky.
4. Pøi sledování videa není potøeba podsvícení klávesnice (ve tmì pøímo ru¹í).

MO®NÁ VYLEP©ENÍ:

1. Doplnit vyzvánìcí profily.
2. V základní obrazovce zpráv nejsou vidìt kompletní poèty doruèených zpráv, odeslaných zpráv, atd. Musí se najet na konkrétní úèet a v nìm rolovat (nepraktické a zdlouhavé) a i tak napø. pro polo¾ku Koncepty se poèet vùbec nezobrazí, i kdy¾ tam jsou.
3. Doplnit mo¾nost pou¾ívat jednodu¹e blesk jako baterku. Já jsem pøi¹el na jedinou mo¾nost a to je otevøít fotoaparát, nastavit pou¾ití blesku a namáèknutím spou¹tì si svítit - dosti krkolomné.
4. Zvý¹it hlasitost do sluchátek. Nevím jestli to pùjde softwarovì nebo je slabý zesilovaè.
5. Doplnit aspoò jedno u¾ivatelské nastavení ekvalizéru.
6. Do budíku doplnit mo¾nost nastavení konkrétních dnù v týdnu pro jednotlivé nastavení buzení. Pø.:
        první budík: 8:00 - Po, Út, Èt
        druhý budík: 9:00 - St, Pá
        tøetí budík: 10:00 - So, Ne
Mo¾nost nastavit jenom pracovní dny není úplnì ideální.
7. Do budíku doplnit mo¾nost pustit pøehrávaní hudby. Nynìj¹í stav je takový, ¾e vybraná skladba hraje cca 15 sekund a potom znovu od zaèátku a tak stále dokola.
8. Synchronizace s Outlookem (mám MS Office 2003) není ideální. Nìkteré polo¾ky si úplnì pøesnì neodpovídají. To je ale asi problém synchronizaèního softwaru.

Problémù jsem mìl samozøejmì více, ale ty jsou ji¾ popsány na jiných místech. Na závìr bych chtìl je¹tì øíci, ¾e doufám v brzké odstranìní vìt¹iny nedostatkù, abych se i já mohl stát ¹»astným majitelem tohoto krásného pøístroje.

PS. Pane Vagnere, dr¾ím Vám palce pøi jednání s SE a dìkuji za Vá¹ postoj k na¹im problémùm.
uloena
Bobmaster
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #49 v: 06. jen 2006, 17:08 »

Tak aby toho nebylo málo zpozoroval jsem dal¹í chybu.
U fotoaparátu skoro vùbec nereaguje levý posuvník pro svìtlost snímku. Posouval jsem po desetinách smìrem dolù a a¾ u posledního ètvereèku se se obraz stmavnul. Smìrem na horu je¹tì hor¹í. Zesvìtlí po dvou desetinách a potom u¾ nic. Na popáté se mi podaøilo dosáhnout maximalní svìtlost.
 Ach jo kdy u¾ to skonèí?

Nevite nekdo co znamena pri nahledu vyfoceneho snimku tech 20%?
« Posledn prava: 06. jen 2006, 20:47 od Bobmaster » uloena
Ví»a
U¾ivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Pspvk: 2709

Zobrazit profil
« Odpov #50 v: 06. jen 2006, 19:02 »

Je¹tì pøipisuju datum: 06W32  Mrknut U¾ dvakrát v tomto týdnu se mi stalo, ¾e se sám vypnul pøi no¹ení v kapse, vùbec nevím proè se to stalo, na první pokus pøi zapínání zase spadl a na druhej u¾ naskoèil, baterie byla pøes 60%....
uloena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
B17S
Anonym
« Odpov #51 v: 06. jen 2006, 19:09 »

U¾ bych to asi poslal na pøíslu¹ná místa. Proto¾e zaèíná mì to pøipadat jako nekoneèní pøíbìh. Èim døíve ten soupis dostanou tak snad i døíve nìco alespoò opraví. Nemusí být tam v¹echny chyby na které se je¹tì pøejde. Myslím si ¾e na první krùèek bude bohatì staèit kdy¾ opraví chyby které se tu zatím napsaly. 
uloena
Max_fv
U¾ivatel
Pspvk: 83

Zobrazit profil
« Odpov #52 v: 07. jen 2006, 18:20 »

Nesel mi povolit jeden sroubek od flipu.To nejakej cinan moc utahl.Az za tezkeho tlaceni na sroubek a tocenim pomoci klesti povolil. :-)

Jinak vyrobni datum 06w32

Problemy:

Nekdy se zamkne klavesnice ale nezhasne podsviceni uplne. Staci odemknout a zamknout.

Objevila se mi hlaska pri vstupu do zprav a do emailu - nenalezeno.Stacilo opustit nabidku a vratit se do zprav.

Budik zvoni i v nedeli.Pritom mam spravne nastaveno buzeni jen o pracovnich dnech.A nic jineho nemam nastaveno.

Wifi funguje bezvadne.
Ale zda se mi to hrozne pomale ten prenos. Nevim jestli za to muze rychlost nebo neodladenost telefonu.Aby se stranky nacitaly hure jak na modemu, tak nevim no.

« Posledn prava: 07. jen 2006, 18:24 od Max_fv » uloena

SE XPERIA
DS
U¾ivatel
Telefon: Xperia X1
Pspvk: 277

Zobrazit profil
« Odpov #53 v: 07. jen 2006, 18:32 »

to uz pecka nevyrabej ve francie ale nekde v asii?
uloena

R310s+CH100->T100->T310->K500i->P900+T300->P990i->P1i+HPM-85+M2 8GB
Ví»a
U¾ivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Pspvk: 2709

Zobrazit profil
« Odpov #54 v: 07. jen 2006, 18:38 »

No na krabici je made in France, ale podle mì je to tak, ¾e v¹e se dìlá v Èínì nebo Japonsku a ve Francii jdou, udìlaj na to krabici a zabalí to  Smajlk
uloena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Bobmaster
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #55 v: 08. jen 2006, 19:10 »

Ahoj vsichni potrebuju pomoc.
U vsech UIQ3 her se mi seka zvuk a v telefonu mi neco lupe.Nevim jestli je to puvodni verzi FW nebo vada telefonu. Muzete mi nekdo poradit at ho nejdu zbytecne reklamovat? Zkuste prosim nekdo kdo ma puvodni verzi FW nejakou UIQ3 hru.
Predem dekuji.
« Posledn prava: 09. jen 2006, 08:13 od Bobmaster » uloena
fany23
Anonym
« Odpov #56 v: 10. jen 2006, 06:21 »

Mám P 990, firware R4B001, customizace O2. Obèasný samovolný restart, zamrzání pøi spu¹tìní aplikace prohlí¾ení word dokumentù. Zamrznutí pøí spu¹tìném radiu a pøipojení nabíjeèky.Nemo¾nost pøipojení pøes wifi s následným samovolným restartem. (scan sítí probìhl korektnì).
uloena
MR
U¾ivatel
Pspvk: 36

Zobrazit profil
« Odpov #57 v: 10. jen 2006, 18:57 »

Dal¹í problém: mám O2 a ucet u eBanky a kdyz mi prijde autorizacní SMS, tak musím nejprve telefon restartovat abych si jí mohl precíst !!!
uloena
Bobmaster
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #58 v: 11. jen 2006, 09:00 »

Tak¾e dal¹í závada.
Pøi hovoru a následném zapnutí a vypnutí hlasitého odposlechu není nic sly¹et.Nepomù¾e ukonèení hovoru a opìtovné vytoèení jen RESTART!
« Posledn prava: 11. jen 2006, 09:19 od MartinVagner » uloena
MartinVagner
Anonym
« Odpov #59 v: 11. jen 2006, 09:18 »

Tak¾e dal¹í závada.
Pøi hovoru a následném zapnutí a vypnutí hlasitého odposlechu není nic sly¹et.Nepomù¾e ukonèení hovoru a opìtovné vytoèení jen RESTART!

Tohle mi dìlala i M600i, ale pøipisuji do seznamu závad a bìhem tohoto týdne po¹lu na centrálu SE...
uloena
Frum SEMania.cz

uloena
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 57
Poslat tma Tisk
Frum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecné (Modertor: Ganimed)  |  Tma: SE P990i - chyby a problémy tohoto modelu
Skoit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Vechna prva vyhrazena.
Strnka vytvoena za 0.009 sekund, 19 dotaz.