SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
pøihla¹te
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepøi¹el Vám
aktivaèní email?
15. Øíjen 2024, 22:13
1 hodina
1 den
1 týden
1 mìsíc
Nav¾dy
Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:
Pokroèilé vyhledávání
142468
pøíspìvkù v
10010
tématech od
23754
u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatnà telefony
|
Symbian UIQ3
|
Obecné
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
SE P990i - chyby a problémy tohoto modelu
Strana:
1
2
[
3
]
4
5
...
57
« pøedchozí
dal¹í »
Autor
Téma: SE P990i - chyby a problémy tohoto modelu (Zobrazeno 250391 x)
MartinVagner
Anonym
Re: SE P990i - chyby a problémy tohoto modelu
«
Odpovìï #30 v:
02. Øíjen 2006, 06:14 »
U¾ivatel: Vojtan 30. Záøí 2006, 17:08
To se vse tykalo stanby rezimu,tj i ty hodiny. Ze by clovek treba jen pootocil koleckem a display by okamzite ukazal hodiny,zmeskane hovory atd...Treba jak to ma W800
Øekl bych, ¾e tento re¾im podporuje W810i, W800i ukazuje hodiny automaticky, ale to je detail.
Co se týèe hodin na pootoèenà Jogem, tak toho se prostì nedoèkáme. NevÃm co vede SE k tomu, aby tohle omezeoval, ale je 100% jisté, ¾e kdy¾ tohle napùu na seznam závad, tak se ¾ádné odezvy nedoèkáme....
Jinak bych se rád podìlil o zá¾itky s u¾Ãvánà P990i v prùbìhu vÃkendu. VÃce ménì telefon ¹lapal jak hodinky, ¾ádné problémy pøi procházenà webu pomocà integrované Opery(oproti zku¹ebnà verzi co jsme mìli na recenzi v¹e ¹lape daleko rychleji a stabilnìji).
Oproti M600i nevidÃm ¾ádný výrazný rozdÃl v rychlosti, telefon má ale èasto problémy pøi zavÃránà flipu, kdy prostì nedoká¾e pochroustat úkon co jsem po nìm po¾adoval. To stejné se obèas stane pøi pøecházenà mezi aplikacemi. Mùj testovaný model mìl ale velké problémy pøi focenà nebo natáèenà videa, tady telefon rád obèas zatuhával. Bìhem vÃkendu ale ¾ádný restart kvùli zlep¹enà výkonu pøi bì¾ném pou¾ÃvánÃ, jen mi baterka umøela pomìrnì brzy, co¾ pøikládám tomu, ¾e jsem jej èastìji pou¾Ãval a také, ¾e jsem byl v mÃstech s velmi slabým signálem.
Co se týèe chyb, tak bych rád koncem týdne sepsal seznam v¹ech problémù P990i, aby jsme roztoèili kola a ¾aèlo se nìco dÃt, tak¾e dìkuji dopøedu za dal¹à poznatky.....
ulo¾ena
spidy
U¾ivatel
Pohlaví:
Pøíspìvkù: 1
«
Odpovìï #31 v:
02. Øíjen 2006, 06:55 »
ZdravÃm, u¾ jsem to tady nìkde ve foru psal, ale mám problém u P990i, ¾e se mi zpo¾ïujà hodiny. Testoval jsem za jak dlouho a o kolik a dìlá to pøesnì 1min na 1den. Minulý týden jsem pøenastavoval hodiny na správný èas a teï se mi o 7min zpo¾ïujÃ.
Automatickou aktualizaci èasu dle operátora nastavenou nemám a ani nechci mÃt, FW mám poslednÃ, který je dostupný.
Chtìl jsem se zeptat, zda s P990i nemáte nìkdo podobnou zku¹enost, èi jestli nevÃze, zda by to mohla být SW závada, èi závada HW.
DÃky za odpovìï.
ulo¾ena
Sony Ericsson K750i & Sony Ericsson P990i + HBH-662
dares aka Dares243
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 10
«
Odpovìï #32 v:
03. Øíjen 2006, 06:55 »
Co mi vadi, je treba ovladani fotoaparatu. Mel jsem W800i a rychle volby na tlacitkach 1-4-7-* byly neocenitelne. Ted nez se clovek probere menu, je to na pul hodiny.
Dalsi vec u fotoaparatu, je graficka reprezentace ostreni. I W800 mela jako klasicky digitalni fotoaparat zaostrovaci ramecek, ktery zezelenal. Nyni na P990 hledat velmi male kolecko v rohu je obrovsky krok zpet. Clovek se musi soustredit na kraj obrazu a ne na obraz samotny.
Take mi jeste vadi chovani prohlizece obrazku, v momente, kdy se obnovi seznam slozek. Spravce souboru se chova korektne - tedy po zmene zustane na nalistovanych slozkach - u prohlizece sup na zacatek seznamu slozek a clovek musi zas listovat a listovat. Je to zbytecne zdrzovani.
ulo¾ena
SE P990i (organ. R6D23, cda R6D23, bt R5A01, phone R9G007)
ex SE W800i (R1L002)
ex N6310i
ex Alcatel OT 701
ex Motorola Amio
lukas_K800i
U¾ivatel
Pohlaví:
Pøíspìvkù: 9
«
Odpovìï #33 v:
03. Øíjen 2006, 07:10 »
U¾ivatel: MartinVagner 02. Øíjen 2006, 06:14
U¾ivatel: Vojtan 30. Záøí 2006, 17:08
To se vse tykalo stanby rezimu,tj i ty hodiny. Ze by clovek treba jen pootocil koleckem a display by okamzite ukazal hodiny,zmeskane hovory atd...Treba jak to ma W800
Øekl bych, ¾e tento re¾im podporuje W810i, W800i ukazuje hodiny automaticky, ale to je detail.
Co se týèe hodin na pootoèenà Jogem, tak toho se prostì nedoèkáme. NevÃm co vede SE k tomu, aby tohle omezeoval, ale je 100% jisté, ¾e kdy¾ tohle napùu na seznam závad, tak se ¾ádné odezvy nedoèkáme....
Jinak bych se rád podìlil o zá¾itky s u¾Ãvánà P990i v prùbìhu vÃkendu. VÃce ménì telefon ¹lapal jak hodinky, ¾ádné problémy pøi procházenà webu pomocà integrované Opery(oproti zku¹ebnà verzi co jsme mìli na recenzi v¹e ¹lape daleko rychleji a stabilnìji).
Oproti M600i nevidÃm ¾ádný výrazný rozdÃl v rychlosti, telefon má ale èasto problémy pøi zavÃránà flipu, kdy prostì nedoká¾e pochroustat úkon co jsem po nìm po¾adoval. To stejné se obèas stane pøi pøecházenà mezi aplikacemi. Mùj testovaný model mìl ale velké problémy pøi focenà nebo natáèenà videa, tady telefon rád obèas zatuhával. Bìhem vÃkendu ale ¾ádný restart kvùli zlep¹enà výkonu pøi bì¾ném pou¾ÃvánÃ, jen mi baterka umøela pomìrnì brzy, co¾ pøikládám tomu, ¾e jsem jej èastìji pou¾Ãval a také, ¾e jsem byl v mÃstech s velmi slabým signálem.
Co se týèe chyb, tak bych rád koncem týdne sepsal seznam v¹ech problémù P990i, aby jsme roztoèili kola a ¾aèlo se nìco dÃt, tak¾e dìkuji dopøedu za dal¹à poznatky.....
Mì to ukazuje hodiny po otoèenà Jog-dialem.
ulo¾ena
K800i - 1Gb Memory Stick™ Micro & P990i - 4Gb MS Pro Duo
**T610---T630---K750i---K800i---P990i**
mysak
U¾ivatel
Pohlaví:
Telefon: SE XPERIA X1i
Pøíspìvkù: 93
«
Odpovìï #34 v:
03. Øíjen 2006, 10:12 »
K tem chybam... nevim jestli je mam jen ja, ale...
1) s poslednim firmware mi prestalo behat Wi-fi, telefon se k siti pripoji, ale uz neni schopen prenaset data... kdyz se kouknu na pocitadlo tak bud se nic neodesila ani neprijima nebo se neco prijme a odesle jen tesne po pripojeni a dal nic... predtim sem to normalne pouzival na nekolika mistech a vsude to jelo... ted? nikde... signalem to neni... datove ucty jsou nastavene dobre... (kdyz se pripojim pres Bluetooth AP, tak vsechno slape jak ma... to jen tak mimochodem)
2) taktez s poslednim firmware se mi velice casto stava to, ze kdyz si prisvetluju focenou scenu diodou, tak ta pri samotnem vyfoceni zhasne prilis brzo a vysledna fotografie uz prisvetlena neni...
3) porad mne padaji aplikace... porad ctu hlasky KERN-EXEC a to jak u dohravanych aplikaci (nejvic Agile Messenger) tak u aplikaci pevne v telefonu (treba tel. seznam)
* poslednim firmware myslim ten, ktery je na semanii jako aktualni (R7A001)
PRIDAVAM NA PRANI TO DATUM VYROBY - 06W32
(necustomizovany)
4) tak pridavam jeste jednu chybu kterou jsem u tohohle "super" fw vypozoroval... v noci mne klekla baterka (nevim proc, kdyby byla nejak moc vybita tak ho dam nabijet pres noc, z toho usuzuju ze to asi tak strasny nebylo, ale nepamatuju se) no ale k veci... mel sem nastavenej budik a myslite, ze se ten telefon obtezoval me vzbudit? hadate spravne ... NE!
5) Tak pridavam za pate jeste... cas od casu mne prestanou chodit SMSky a pak prijdou znicehonic vsechny zaroven. Uz mne to udelalo nekolikrat... Je to celkem blby kdyz cekam nejakou SMS a ona dojde az treba den potom co ju ten nekdo poslal...
«
Poslední úprava: 15. Øíjen 2006, 17:26 od mysak
»
ulo¾ena
(SE T68i) -->> (SE P990i) -->> SE XPERIA X1i + MBW-150 classic
(vsechno T-M)
IvanS
Anonym
«
Odpovìï #35 v:
03. Øíjen 2006, 10:48 »
Zdravim :-) s SE P990i jsem se evidentne ukvapil... ma spoustu chyb - i pres dlouhe mesice odkladany launch na trh.. zde moje summary:
FW Phone: R7A001,
Bluetooth-R4F01
Organizer/CDA R3B01
customizace O2 - pouze standardni predinstalovane aplikace
Chyby:
- obcasne restarty bez zjevne vazby na urcitou aplikaci
- nove vytvoreny WLAN ucet pro Wi-Fi spojeni se siti doma nelze upravit (KERN-EXEC...) ani smazat/ostranit
- pri zavirani kontaktu hlaska KERN-EXEC.. Reason Nr. 3
- hra QuadraPop obcas nelze nastartovat, prestoze dle Task Manager zadna dalsi aplikace nebezi
- pri pokusu otevrit kalendar pri zavrenem flipu v ca. 60 % pripadu naskoci datum 01. January 2006 a pak "padne"
- pri zapnutem BT v pohotovostnim rezimu (nepripojen, ale viditelny pro ostatni, power save not enabled) nefunguji Personal ringtones
- pri zamknutych klavesach se pri nahodnem pootoceni krytky objektivu odemknou..
Suma-sumarum: za 18 t. a s ohledem na mesice cekani jsem se skutecne dockal: chyboveho multitaskingu... ;-)))))))))
ulo¾ena
akro
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 2
«
Odpovìï #36 v:
03. Øíjen 2006, 11:31 »
Mám P990i cca 2 týdny a byly a jsou následujÃcà problémy:
S pùvodnÃm FW O2CZ:
telefonnà èást
: Funguje normálnì, výjimkou je magické slovo, které tlf nesleduje, a nereaguje na nìj. Jinak hlasové vytáèenà po stisku jog-dial i po vy¾ádánà HF sadou funguje perfektnì.
web:
aplikace vìt¹inou nenastartuje vùbec, nìkdy zmrazà telefon, nìkdy ho restartuje, nìkdy funguje normálnì
zprávy:
pou¾Ãvám doinstalovaný active sync na exchange server, ten je bez problémù, pop3 úèty nìkdy zakousnou telefon, nová SMS nìkdy restrtuje telefon, MMS chodà normálnì. Pova¾oval bych za vhodné mo¾nost zlikvidovánà polo¾ky synchronizovaný e-mail, který pravdìpodobnì nikdo nepou¾ije a toté¾ v pøÃpadì aplikace remote sync.
Filemanager
: obvykle nenastaruje vùbec, pokud je aktivnà a zavøu flip, vìt¹inou telefon zamrzne (podobné je to u øady dal¹Ãch aplikacà pøi zavøenà flipu)
Quadrapop
s pùvodnà verzà sw O2 vùbec nefungoval, po master resetu zmizel úplnì, na kartì nenÃ
Kontakty
- nelze naèÃst obrázek ke kontaktu, aplikace tvrdÃ, ¾e je po¹kozený pøesto¾e v galerii obrázkù naèÃst lze. Velké obrázky nelze naèÃst vùbec, ani¾ by se objevilo jakékoli omezujÃcà nebo chybové hlá¹enÃ.
WiFi a Bluetooth - fungujà OK, pouze obèasný zámrz pøi zavøenà flipu a aktivnÃm WiFi
po upgradu SW
pøes SE upgrade service se zmìnilo málo:
zmizela èe¹tina, snþil se poèet zámrzù a samovolných restartù z pøedchozÃch cca 15 dennì na 5-10, ale vìt¹inou nefunguje aplikace install, jejà spu¹tìnà zpùsobà zamrznutà telefonu. Nìkdy (bez zjevných závislostÃ) ale funguje.
Chybových hlá¹enà typu kern-exec s pádem aplikacà (camera, web, taskmanager, ........) je nepoèÃtaných (ka¾dou chvÃli)
Souhrnnì: SEp990i po pøedchozÃch výborných zku¹enostech s GH388, R380, T610, T630, P800 (a¾ na kvalitu displeje a mizerný praskajÃcà flip) je pro mì neèÃm neuvìøitelným. U Nokie jsem na prùbì¾né nápravy nefungujÃcÃch telefonù novými firmwary u¾ léta zvyklý, od SE bych uvedenà takového paskvilu na trh neèekal........
4.10. pøÃdávám info k datu výroby: 06W32, fw po upgradu (ztráta èe¹tiny): Phone: CXC162037 R4B001, BT: CXC162058 R4F01, Organizer: CXC162036R2A04, CDA: CDA162008/60R1A04 (zobrazuje se v poli status dvakrát identická hodnota CDA ve dvou øádcÃch pod sebou)
Nové (nebo novì objevené problémy): WiFi má (novì) problémy se spojenÃm s AP na vzdálenost i tøeba jen dva metry, momentálnì naopak zaèal fungovat install, pokud pøijde doruèenka v okam¾iku, kdy je rozepsaná jiná SMS, nastává lupanec z repro a restart. Selhává activesync, pokud je u kontaktu hlasová znaèka nebo individuálnà vyzvánìcà tón.
«
Poslední úprava: 05. Øíjen 2006, 12:23 od akro
»
ulo¾ena
B17S
Anonym
«
Odpovìï #37 v:
03. Øíjen 2006, 17:09 »
Koukám ¾e co kus to originál. Tak bych chtìl poprosit abyste nezapomÃnali psát do hlavièky firmware, nainstalované aplikace (jako viz :IvanS) Usnadnà to práci pak pøi sepsanÃ.
Mo¾ná by taky nebylo na ¹kodu psát IMEI. Mù¾e být mo¾nà ¾e prvnà vyrobená øada P990 mìly star¹à hardware který nenà tak doladìnà ze softwarem. (viz: tøeba Ericsson T-39 prvnà kusy mìly problémy chytanà signálu...) Kapku pøeká¾kou urèitì bude ¾e IMEI je u¾ skoro osobnà informace. Ale to u¾ zále¾à na panu: MartinVagner jestli chce do toho soupisu psát i výrobnà èÃsla.
ulo¾ena
MartinVagner
Anonym
«
Odpovìï #38 v:
03. Øíjen 2006, 18:48 »
Spù bych byl proto abyste psali datum výroby daného kusu. Tuto informaci najdete na ¹tÃtku pod baterkou, napøÃklad ve tvaru 06W26 - 26.týden 2006
DÃky
ulo¾ena
Bobmaster
U¾ivatel
Pohlaví:
Telefon: P990i
Pøíspìvkù: 151
«
Odpovìï #39 v:
03. Øíjen 2006, 23:35 »
Tak jsem se také rozhodl pøispìt seznamem nedostatkù a chyb bìhem tøÃtýdennÃho pou¾Ãvánà SE P990ky.Nebudu zde psát o problémech, jako je pøipojenà pøes WI-FI, ¹patné hospodaøenà s RAM,KERN_EXEC atd.Bylo toho tu dost a je to jedna z vìcÃ, kterou snad SE novým FW vyladÃ.
Tak teï ten seznam nedostatkû:
U odesÃlánà zpráv se zavøeným flipem, pøi výbìru kontaktu podle abecedy,zaèÃná v¾dy èÃslem.Nejde vybrat jeden kontakt ze skupiny(v¾dy jen celá skupina???)Pøi natáèenà videa pøedbÃhá zvuk obraz.Také bych ocenil u videa autofocus a mo¾nost zapnutà osvìtlovacà diody.O absenci MP4 ani nemluvÃm.Pøi pøijetà souboru pøes BT nebo IRDA chybà mo¾nost výbìru mÃsta ulo¾enÃ(Strom)bez pøedchozÃho otevøenÃ(ulo¾à jen do slo¾ky, kde u¾ se s nÃm nedá nic dìlat(tøeba pøeposlat)).Pøi psanà del¹Ãho dokumentu v quickoffice, ¹Ãlenì pomalé zadávánà diakritických znakù.Pøi kopÃrovánà textu formou kopÃrovat,vlo¾it nevkládá celý text jen èást(aspon pøi vkládánà tohoto pøÃspìvku sem na forum).Slabá citlivost mikrofonu,sem tam nesvÃtà dioda pøi pøÃchodu zprávy,a obèas chybný FOCUS.
Kdyby mìl pøÃstroj neomezený pøÃstup na disky,lep¹à zprávu a editaci slo¾ek,jako majà okna nebo aspoò jako mìli SIEMENSY,tak by to byl skvìlý pøÃstroj s mo¾nostmi malého pøenosného PC.No uvÃdÃme. Mám pùvodnà FW bez customizace a datum 06W34.
«
Poslední úprava: 03. Øíjen 2006, 23:48 od Bobmaster
»
ulo¾ena
bicek
U¾ivatel
Pohlaví:
Telefon: SE P1i FW:R9K009
Pøíspìvkù: 231
«
Odpovìï #40 v:
04. Øíjen 2006, 10:22 »
Jeste bych chtel doplnit k te spatne fungujic prisvetlovaci diode,jak sem o ni psal-funguje spatne jen pri nastaveni kvality fotek na optimalni!Pri kvalite normalni dioda funguje,tak jak ma!
ulo¾ena
T20e
->
T630
->
K700i
->
P990i
->
P1i
+ Sandisk M2 4GB + MSI SF200 + SE MPS-60 + SE HPM-70
Vûa
U¾ivatel
Pohlaví:
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Pøíspìvkù: 2709
«
Odpovìï #41 v:
04. Øíjen 2006, 11:12 »
Tak pøipisuju dal¹à problémy, jeden den se mi stávalo, ¾e jakmile jsem kliknul na ikonu èasu, tak telefon zaèal blikat zelenì a poøád jen vybroval. ©lo to vypnout jen vypnutÃm telefonu, kdy¾ jsem na èas klikl znovu, tak to dìlal dál. Dále se mi stává, ¾e se mi tlaèÃtko fotoaparátu stále samo maèka poté co ho vytáhnu z kapsy, taky v¾dy pomù¾e vypnutà telefonu.
ulo¾ena
Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Bobmaster
U¾ivatel
Pohlaví:
Telefon: P990i
Pøíspìvkù: 151
«
Odpovìï #42 v:
04. Øíjen 2006, 13:33 »
Je¹tì bych chtìl dodat,¾e jsem zkou¹el dema her pro UIQ3 a nedalo se to hrát.
Sky Force - totánì trhaný obraz i zvuk
MauMau - totálne rozhozený zvuk
S-tris - trhaný obraz,zvuk nevÃm
Dream way - tro¹ku trhaný obraz bez zvuku
Dal¹à jsem u¾ ani nezkou¹el.
ulo¾ena
bicek
U¾ivatel
Pohlaví:
Telefon: SE P1i FW:R9K009
Pøíspìvkù: 231
«
Odpovìï #43 v:
04. Øíjen 2006, 15:55 »
U¾ivatel: Bobmaster 04. Øíjen 2006, 13:33
Je¹tì bych chtìl dodat,¾e jsem zkou¹el dema her pro UIQ3 a nedalo se to hrát.
Sky Force - totánì trhaný obraz i zvuk
MauMau - totálne rozhozený zvuk
S-tris - trhaný obraz,zvuk nevÃm
Dream way - tro¹ku trhaný obraz bez zvuku
Dal¹à jsem u¾ ani nezkou¹el.
Ja sem si nainstaloval dvoje Lemingy a jedou mi v pohode-ani jednou nespadli a to to hraju skoro porad! :-) Odkazyna download lemingu sem nasel tady v sekci o hrach na UIQ3!
ulo¾ena
T20e
->
T630
->
K700i
->
P990i
->
P1i
+ Sandisk M2 4GB + MSI SF200 + SE MPS-60 + SE HPM-70
Lukasisko
U¾ivatel
Pohlaví:
Pøíspìvkù: 23
«
Odpovìï #44 v:
05. Øíjen 2006, 08:55 »
U¾ivatel: bicek 04. Øíjen 2006, 10:22
Jeste bych chtel doplnit k te spatne fungujic prisvetlovaci diode,jak sem o ni psal-funguje spatne jen pri nastaveni kvality fotek na optimalni!Pri kvalite normalni dioda funguje,tak jak ma!
Toto jsem nezkou¹el, ale zrovna jsem vypozoroval jinou zajÃmavost. Kdy¾ se pokou¹Ãm fotit nìco na stole, kde je relativnì dost svìtlo a fotÃm s bleskem, tak je výsledná fotka bez pøisvìtlenÃ.
Ale kdy¾ fotÃm pod stolem, kde je tma, tak je fotka osvìtlené nádhernì, jak má. Zdá se, ¾e ve tmì to pøisvìtluje správnì.
Nechce to vyzkou¹et i nìkdo dal¹�
2 bicek: Tak jsem teï zkou¹el tvou teorii a ta se mi nepotvrdila...
«
Poslední úprava: 05. Øíjen 2006, 09:02 od Lukasisko
»
ulo¾ena
Sagem MC920 >> S/ME45i fw04 >> SX1 fw15cz patched >> P990i
BT GPS i-Tec 339, HBH-GV435, HPM-82
®ivot je hoøký. BohudÃk.
Fórum SEMania.cz
ulo¾ena
Strana:
1
2
[
3
]
4
5
...
57
Fórum SEMania.cz
|
Ostatnà telefony
|
Symbian UIQ3
|
Obecné
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
SE P990i - chyby a problémy tohoto modelu
« pøedchozí
dal¹í »
Skoèit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Návody
===> Návody pro Android 2.1
===> Návody pro Android 2.3.3
===> Návody pro Android 2.3.4
=> Obecné X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecné Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecné Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a úpravy s nÃm spojené
=> Problémy a chyby
Platforma A200
=> Návody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Øada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Øady G, K, T, Z
=> Øada W
Symbian S60
=> Návody
=> Obecné
=> Aplikace a hry
=> Problémy a chyby
Windows Mobile
=> Návody
=> Obecné
=> Problémy a chyby
=> ROMky a v¹e okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatnà telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Návody
===> Obecné
===> OstatnÃ
===> PøÃslu¹enstvÃ
===> NastavenÃ
===> PøipojenÃ
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecné
===> Firmware
===> Mobilnà tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Øe¹enà problémù
===> NastavenÃ, pøipojenÃ
===> OstatnÃ
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecné
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony øady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatnà modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
OstatnÃ
=> Návody
=> Schémata
=> Programy pro mobilnà telefony
=> Programy pro stolnà Pc
=> PøÃslu¹enstvÃ
=> Co se jinam neve¹lo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.011 sekund, 19 dotazù.