SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
pøihla¹te
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepøi¹el Vám
aktivaèní email?
07. Øíjen 2024, 14:53
1 hodina
1 den
1 týden
1 mìsíc
Nav¾dy
Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:
Pokroèilé vyhledávání
142468
pøíspìvkù v
10010
tématech od
23754
u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatnà telefony
|
Symbian UIQ3
|
Obecné
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
SE P990i - chyby a problémy tohoto modelu
Strana: [
1
]
2
3
...
57
« pøedchozí
dal¹í »
Autor
Téma: SE P990i - chyby a problémy tohoto modelu (Zobrazeno 250141 x)
MartinVagner
Anonym
«
v:
27. Záøí 2006, 11:58 »
Jeliko¾ se tu pravidelnì propÃrajà problémy Sony Ericssonu P990i, tak jsem se rozhodl je nìjakým zpùsobem øe¹it. Máme vcelku slu¹né kontakty na èeské zastoupenà Sony Ericssonu a také na lidi, kteøà se zabÃvajà problémy a testujà firmware jednotlivých modelù. Proto bych chtìl poprosit v¹echny zaintersované, kteøà vlastnà tento model a majà s nÃm jakýkoliv problém, tak a» sepisujà své problémy do tohoto vlákna.
Jde mi opravdu o viditelné chyby, které zjistÃte(pravidelné restarty, zamrzánÃ, cokoliv, jen pi¹tì). K tomu potøebuji znát u ka¾dého telefonu verzi firmware a hlavnì customizaci(pokud nìjaká je).
Bìhem nìkolika dnù se pokusÃm v¹echny závady sepsat a poslat na pøÃslu¹ná mÃsta. K Sony Ericssonu se to urèitì dostane, jen si nejsem jist jak moc jsou pøÃmo v centrále pru¾nà z opravami jednotlivých chyb.
Pøijde mi to jako nejlep¹à øe¹enà ne¾ breèet na rozlitým mlékem. V budoucnu bychom mìli být schopni tento postup publikovat i na jiných modelech a tak se aktivnì podÃlet na odstraòovánà chyb jednotlivých modelù a jednotlivých verzÃ......
«
Poslední úprava: 28. Záøí 2006, 10:23 od MartinVagner
»
ulo¾ena
mars
Anonym
Re: SE P990i - chyby a problémy tohoto modelu
«
Odpovìï #1 v:
27. Záøí 2006, 13:15 »
tak zaènu:
fw:
Phone-R4B001
Bluetooth-R4F01
Organizer-R2A04
CDA-R1A04
customizace O2.
P990 je momentálnì v servisu pro nový FW, zde jsou 3 hlavnà problémy:
1. zejména ¹lo o náhodné restarty, které se bohu¾el neprojevovali stále pøi stejné aplikaci, tzn. nemohu jednoznaènì øÃct, co je jejich pøÃèinou, èastìji se projevoval pouze pøi práci s BT (synchronizace s PC)
2. Pøi aktivované WIFI telefon po vypnutà a zapnutà v cca 30 procentech zapnul a WIFI byla deaktivována, v tom okam¾iku také zmizela ze zaøÃzenà MAC adresa, a telefon se musel znovu vypnout/zapnout
3. v zavøeném stavu, problémy s dostatkem pamìti, na prakticky ka¾dý povel, MT zahlásil nedostatek pamìti, a ne¹lo nic otevøÃt. po otevøenà flipu v¹e OK
dal¹à byly drobnosti, které teï kdy¾ telefon nemám u sebe pøesnì identifikovat (prostì jsem sklerotik)
jakmile se mobil vrátà z ASS, dám vìdìt co je ji¾ OK, a co ne.
ulo¾ena
B17S
Anonym
«
Odpovìï #2 v:
27. Záøí 2006, 20:12 »
U¾ivatel: MartinVagner 27. Záøí 2006, 11:58
Jeliko¾ se tu pravidelnì propÃrajà problémy Sony Ericssonu P990i, tak jsem se rozhodl je nìjakým zpùsobem øe¹it. Máme vcelku slu¹né kontakty na èeské zastoupenà Sony Ericssonu a také na lidi, kteøà se zabÃvajà problémy a testujà firmware jednotlivých modelù. Proto bych chtìl poprosit v¹echny zaintersované, kteøà vlastnà tento model a majà s nÃm jakýkoliv problém, tak a» sepisujà své problémy do tohoto vlákna.
Jde mi opravdu o viditelné chyby, které zjistÃte(pravidelné restarty, zamrzánÃ, cokoliv, jen pi¹tì). K tomu potøebuji znát u ka¾dého telefonu verzi firmware a hlavnì customizaci(pokud nìjaká je).
Bìhem nìkolika dnù se pokusÃm v¹echny závady sepsat a poslat na pøÃslu¹ná mÃsta. K Sony Ericssonu se to urèitì dostane, jen si nejsem jist jak moc jsou pøÃmo v centrále pru¾nà z opravami jednotlivých chyb.
Pøijde mi to jako nejlep¹à øe¹enà ne¾ breèet na rozlitým mlékem. V budoucnu bychom mìli být schopni tento postup publikovat i na jiných modelech a tak se aktivnì podÃlet na odstraòovánà chyb jednotlivých modelù a jednotlivých verzÃ......
No to je správná cesta
. Za tohle jste opravdu ¹éfredaktor s velkým ©©©. Mo¾ná dÃky Vám si tu P990 koneènì koupÃm kdy¾ to dobøe dopadne. ((((jenom ¹koda ¾e jste se k tomu takhle nepostavil hned to bych byl urèitì je¹tì registrovanÃ
)))) Jenom se modlÃm aby to nedopadlo jako z P900 kdy¾ se psala petice pro èe¹tinu. Ale to u¾ zále¾à na Sony Ericssonu co s tÃm udìlajÃ. Jenom mì udivuje ¾e koneènì je tu mo¾nost jak to napravit tak zas nikdo tady nic nepùe.
ulo¾ena
Vûa
U¾ivatel
Pohlaví:
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Pøíspìvkù: 2709
«
Odpovìï #3 v:
28. Záøí 2006, 07:49 »
Tak¾e, firware R4B001, customizace O2. Telefon se náhodnì restartuje, napø. pøi prohlþenà obrázkù, kdy¾ dám funkci zoom, pøi pøehrávánà videa u¾ taky padl. Po tom, co jsem tam vèera hodil pár prográmù a zrovna mám v¹e vypnutý, tak pamì» nejde nahoru pøes 8MB, pøitom jindy byla i 15,5MB. Aplikace golf se velmi èasto nechce spustit a nebo se nespustà vùbec, bude to asi taky pamìtÃ. Pøi prohlþenà dokumentù word taky párkrát padl. Doufám, ¾e je to v¹e, kdybych nìco dal¹Ãho na¹el, tak to sem hodÃm.
ulo¾ena
Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
MartinVagner
Anonym
«
Odpovìï #4 v:
28. Záøí 2006, 09:54 »
U¾ivatel: B17S 27. Záøí 2006, 20:12
No to je správná cesta
. Za tohle jste opravdu ¹éfredaktor s velkým ©©©. Mo¾ná dÃky Vám si tu P990 koneènì koupÃm kdy¾ to dobøe dopadne. ((((jenom ¹koda ¾e jste se k tomu takhle nepostavil hned to bych byl urèitì je¹tì registrovanÃ
)))) Jenom se modlÃm aby to nedopadlo jako z P900 kdy¾ se psala petice pro èe¹tinu. Ale to u¾ zále¾à na Sony Ericssonu co s tÃm udìlajÃ. Jenom mì udivuje ¾e koneènì je tu mo¾nost jak to napravit tak zas nikdo tady nic nepùe.
Tak to jsem rád, ¾e jsme alespoò nynà shodli
. Urèitì se vynasna¾Ãme co nejvìrnìji popsat problémy, které pak pøedáme na pøÃslu¹ná mÃsta. Daný èlovìk, který se tÃm v ÈR zabývá bude mluvit svým jménem o daných problémech a proto¾e je od tohoto placen, tak doufám, ¾e to opravdu dorazà tam kam má a za nìjakou dobu pøijde odezva, tøeva v nové verzi firmware bez daných chyb. Pevnì tomu vìøÃm.
Pokud jde o tebe, tak nenà nic jednodu¹¹Ãho ne¾ se znovu registrovat
, co ty na to?
ulo¾ena
mars
Anonym
«
Odpovìï #5 v:
28. Záøí 2006, 10:19 »
Chtìl jsem s reakcà je¹tì poèkat, ale je to pøesnì jak pùe Vûa, chytrákù, kteøà kritizoval v ostatnÃch fórech P990 tady bylo mnoho (nebudu jmenovat nìkteré konkrétnà lidi, oni to moc dobøe vìdÃ..), teï se tady sna¾Ãme to vyøe¹it, a najednou nikdo NIC!!! Potom to beru jako plané øeèi nìkoho, kdo P990 nikdy nemìl, nebo snad dokonce jen chce po¹pinit P990.
A potom se nedivte, ¾e proti vám MV zbrojÃ, a pøidávám se na jeho stranu.
«
Poslední úprava: 28. Záøí 2006, 10:22 od MarS
»
ulo¾ena
B17S
Anonym
«
Odpovìï #6 v:
28. Záøí 2006, 12:12 »
Mo¾ná bych to a¾ tak nevidìl ¾e tu nìkdo ¹pinà P990. Podle mì kdyby nìkdo opravdu chtìl ¹pinit P990 tak mu nic nebránà ty chyby napsat znovu tøeba i sem. Rad¹i bych øekl ¾e u¾ to asi lidem nebavà si poøád stì¾ovat. Kdy¾ to mìlo takovou odezvu proti nÃm. Ale mìly by si uvìdomit ¾e tohle je mo¾ná ¹ance jak ty problémy vyøe¹it.
ulo¾ena
Bobmaster
U¾ivatel
Pohlaví:
Telefon: P990i
Pøíspìvkù: 151
«
Odpovìï #7 v:
28. Záøí 2006, 18:08 »
Byl bych pro vìt¹à volnost pøi kopÃrovánà a pøesouvánà souborù. Kdy¾ mi nìkdo po¹le soubor pøes BT nebo IR tak mì docela ¹tve ¾e mi tel. nenabÃdne mo¾nost volby mÃsta ulo¾enÃ. Ulo¾à se do pøÃchozÃch zpráv a pokud je to neco co tel. neumà otevøÃt a následnì ulo¾it tøeba *.jar(jen instaluje) tak ho u¾ z pøÃstroje nedostanu. To semé platà o Email pøÃloze.Pokud to jde tak se omlouvám ale já jsem to nikde nena¹el.
Taky by bylo celkem faj pøidat AUTOFOCUS k natáèeni videa o MP4 ani nemluvÃm a:)
Pùvodnà FW bez cust.
ulo¾ena
Vûa
U¾ivatel
Pohlaví:
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Pøíspìvkù: 2709
«
Odpovìï #8 v:
28. Záøí 2006, 18:21 »
U¾ jsme to nìkam s Marsem psali, ale docela se je¹tì vyskytuje problém s tÃm, ¾e na nìm docela lÃtá signál....
ulo¾ena
Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
roha
U¾ivatel
Pohlaví:
Pøíspìvkù: 19
«
Odpovìï #9 v:
28. Záøí 2006, 23:30 »
Pokusim se si to nejprve sesumarizovat na papir a pak to sem napisu.Neni toho malo.
ulo¾ena
Benefon_NMT,N540_NMT,Dancal,CMD-C1,J5,J6,J7,T68i,T630,T-192,M-600,K750,P800-900-910i-990i,
MR
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 36
«
Odpovìï #10 v:
29. Záøí 2006, 00:08 »
Dobrý den nebo vecer,
jsem u O2,
Telefon CXC 162037 R4B001
Bluetooth CXC 162058 R4F01
Organizer CXC 162036 R2A04
CDA 162008/60 R1A04
Telefon mám sice týden, ale i kdyz je pomalejsà nez P900, tak jsem s nÃm spokojený.
Cekám jeste na program na navigaci od O2, na Wayfinderu mi rekli, ze bude 15.10.06.
Jedine, co me zatÃm vadÃ, je to, ze kdyz prijde dorucenà SMSky, tak je tam cas vzdy o dve hodiny mensi!
Volal jsem na SE, tam mi rekli, ze to je vinou softu, at si na internetu stáhnu nový soft. Nový soft to delal stejne a navÃc tam nenà CZ! Na SE mi rekli at si nechám nainstalovat nový soft prÃmo v servisu, tak jsem si radeji nechal vymenit telefon a delá to stále. Na O2 mi také rÃkali, ze to je programem, tak uz to neresÃm...
Dekuji za nové zprávy a rady.
M.
ulo¾ena
Vojtan
U¾ivatel
Telefon: SE X10
Pøíspìvkù: 130
«
Odpovìï #11 v:
29. Záøí 2006, 06:31 »
Zdravim,jako velky problem vidim absenci hodin,zmeskanych hovoru,ci zprav ve standby rezimu :-\Tesim se na napravu ;)Do tohoto pocinu MV davam nadeje a srdce tepajici pro SE
ulo¾ena
X10, P1i+4GB,G700, E51, HBH-DS980
MartinVagner
Anonym
«
Odpovìï #12 v:
29. Záøí 2006, 06:33 »
2 MR: Pokud jde o tu navigaci, tak si myslÃm, ¾e musà chodit i ty verze pro M600i, pøip.W950i.
http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,fileinfo/id,2295/
- tato verze chodà ve W950i bez poblémù.
Jinak co se týèe verze O2, tak ta má opravdu spoustu chyb, ale urèitì sem pi¹te i tyto poznatky, budeme posÃlat info o O2 firmware....
ulo¾ena
MartinVagner
Anonym
«
Odpovìï #13 v:
29. Záøí 2006, 06:37 »
U¾ivatel: Vojtan 29. Záøí 2006, 06:31
Zdravim,jako velky problem vidim absenci hodin,zmeskanych hovoru,ci zprav ve standby rezimu :-\Tesim se na napravu ;)Do tohoto pocinu MV davam nadeje a srdce tepajici pro SE
No to tedy nevÃm, myslÃm, ¾e jsou vìci, které ovlivnit nemù¾eme. Zrovna hodiny jsou vìc, která je snad omezena úmyslnì, proto¾e si nedoká¾u pøedstavit, ¾e by to do takových modelù(M600i, W950i, P990i) nedali....
ulo¾ena
MR
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 36
«
Odpovìï #14 v:
29. Záøí 2006, 11:11 »
DÃky za zprávu.
Navigaci jsem spustil a nainstaloval dle rady Wayfindera pro M600, spároval s GPS modulem, ale pro O2 to buhuzel zatÃm nechodÃ. O2 stáhne jenom tu originálnà aplikaci! Na O2 si s tÃm zatÃm nevedà rady.
Jinak mám obcas jeste problém se synchronizacÃ. Nekdy musÃm PC vypnout nebo restartovat, aby se MT pøipojil a mohl jsem zálohovat.
Hezký den. M
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz
ulo¾ena
Strana: [
1
]
2
3
...
57
Fórum SEMania.cz
|
Ostatnà telefony
|
Symbian UIQ3
|
Obecné
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
« pøedchozí
dal¹í »
Skoèit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Návody
===> Návody pro Android 2.1
===> Návody pro Android 2.3.3
===> Návody pro Android 2.3.4
=> Obecné X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecné Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecné Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a úpravy s nÃm spojené
=> Problémy a chyby
Platforma A200
=> Návody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Øada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Øady G, K, T, Z
=> Øada W
Symbian S60
=> Návody
=> Obecné
=> Aplikace a hry
=> Problémy a chyby
Windows Mobile
=> Návody
=> Obecné
=> Problémy a chyby
=> ROMky a v¹e okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatnà telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Návody
===> Obecné
===> OstatnÃ
===> PøÃslu¹enstvÃ
===> NastavenÃ
===> PøipojenÃ
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecné
===> Firmware
===> Mobilnà tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Øe¹enà problémù
===> NastavenÃ, pøipojenÃ
===> OstatnÃ
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecné
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony øady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatnà modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
OstatnÃ
=> Návody
=> Schémata
=> Programy pro mobilnà telefony
=> Programy pro stolnà Pc
=> PøÃslu¹enstvÃ
=> Co se jinam neve¹lo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.009 sekund, 19 dotazù.