SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
26. Červen 2022, 00:46

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142431 příspěvků v 9976 tématech od 23752 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE P990i - chyby a problémy tohoto modelu
Strana: 1 ... 55 56 [57]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE P990i - chyby a problémy tohoto modelu  (Zobrazeno 203620 x)
Pnaky
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE P990i + K750i
Příspěvků: 165



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #840 v: 12. Prosinec 2008, 23:13 »

Pred nedavnem jsem upgradnul na novy firm, nejde mi wifi ale to jsem nejak zkousnul ale od dnesniho poledne se telefon porad seka a hlavne 4/5 dotykoveho displeje reaguji ale s odchylkou cca 10px... Coz znamena ze kdyz chci v otevrenem stavu kliknout na stav baterie, musim tuknout o 10px abych se trefil... zbyla 1/5 je OK... Taky se mi v pondeli nastavil do rezimu, kdy z nej slo volat a odesilat zpravy avsak nikdo se mi nedovolal ani nedopsal... S telefonem se dalo normalne pracovat jen za noc se vsak baterie z 90% vybila na 0...

Zacinam byt zoufaly a nekdy mam sto chuti s tim mrdn*ut o zem... Smajlík Jo a taky kdyz udelam fotku, nejde ukoncit aplikace fotaku, fakt nevim co s tim... Sad

EDIT: Chtel jsem zkusit master reset a tak jsem chtel udelat zalohu pres PCsuite a mobil to vubec nenajde ackoliv je pripojenej pres kabel a kdyz ho dam do rezimu souboru tak se najde kdyz v rezimu telefon - nic... :/
« Poslední úprava: 12. Prosinec 2008, 23:47 od Pnaky » uložena

>> Nokia 5110 > Alcatel One Touch Easy DB > Nokia 7110 > Siemens S55
>> SonyEricsson K750i [FW: R1N005] (32MB + 64MB MSPD) + VDF P5MVZ
>> SonyEricsson P990i [FW: R9F011]  (62MB + 64MB MSPD) + HPM-70 + O2 Pohoda + Pierre Cardin No. 128
tornadocd
Anonym
« Odpověď #841 v: 24. Prosinec 2008, 04:29 »

Nekde v nastaveni nebo tusim servisnim menu je velice dobre schovana kalibrace dotykoveho displaye.
Nevim ale kde presne sem to vyhrabal ale na 100% to tam je nekde velice dobre zasite. Anebo spis
tam byl nejaky pruvodce nastavenim telefonu ? Zkus se v tom prohrabat.
uložena
king_of_freedom
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE X1i, HTC Desire S
Příspěvků: 47



Zobrazit profil
« Odpověď #842 v: 04. Červenec 2009, 16:45 »

Zdar kolegové, snažil jsem se dopátrat tady i v googlu avšak bezvýsledně, čím může být způsobena nízká hlasitost při hovoru. Od začátku to nebylo nejslavnější, ale po posledním přehrání FW volám prakticky jen se sluchátky.. Nemam pocit, že byl to měl být HW problém, ale kdo ví. Třeba někdo z Vás? Díky SE maniaci
uložena

Moto M3888 -> Phil [email protected] -> Moto V100 -> SE T68i -> Moto E398 -> QTEK 8500 -> SE P990i -> SE X1 -> Nexus S -> HTC Desire HD -> HTC Desire S
ROFUS
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE X10+16GB iPhone 3G 16GB WHITE iPhone 3GS 16GB BLACK SE R800 PLAY 8GB
Příspěvků: 75



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #843 v: 04. Červenec 2009, 17:16 »

Taky se na to snazim prijit ani vymena sluchatka nepomohla,,,,, Cry Cry Cry Cry
uložena

ROFUS je Ďábluv kamarád
KRTEK
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: P990i, C702, P1i
Příspěvků: 130



Zobrazit profil
« Odpověď #844 v: 05. Červenec 2009, 16:47 »

P990 mela obecne slabsi reprak. Volat s tim v hlucnejsim prostredi, to bylo peklo... V aute casto nemyslitelny...
uložena

Nebýt, nehrát, nefungovat...
Nejste-li si jisti gramatikou svého příspěvku, použijte Pravidla českého pravopisu. Příspěvek si po sobě před odesláním přečtěte, dobře podaný dotaz se lépe a rychleji vyřeší. Používejte čárky a tečky ve větách! Děkuju Smajlík
ROFUS
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE X10+16GB iPhone 3G 16GB WHITE iPhone 3GS 16GB BLACK SE R800 PLAY 8GB
Příspěvků: 75



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #845 v: 06. Červenec 2009, 07:37 »

Tak mam treti a nidky problem nebyl takze uz fakt nevim proc ted jo a to tam mam novej,,,,
uložena

ROFUS je Ďábluv kamarád
noba
Uživatel
***
Telefon: Se p990
Příspěvků: 1


Zobrazit profil
« Odpověď #846 v: 07. Září 2009, 09:17 »

Celkem casto pri odesilani sms se mi stane ze na mobilu je odesila se ale odeslano se neobjevi a zpravu najdu neodeslanou v konceptech nebo se mi objevi odeslani si nezdarilo. Stava se mi to snad tak kazdou treti sms. Nevite cim to muze byt? Diky
uložena
KRTEK
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: P990i, C702, P1i
Příspěvků: 130



Zobrazit profil
« Odpověď #847 v: 07. Září 2009, 15:04 »

Prehraj si sw. Dela to i s jinou SIM? Mohla by taky pripadne zlobit SIMka, ale spis pomuze prehrani sw...
uložena

Nebýt, nehrát, nefungovat...
Nejste-li si jisti gramatikou svého příspěvku, použijte Pravidla českého pravopisu. Příspěvek si po sobě před odesláním přečtěte, dobře podaný dotaz se lépe a rychleji vyřeší. Používejte čárky a tečky ve větách! Děkuju Smajlík
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 ... 55 56 [57]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE P990i - chyby a problémy tohoto modelu
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.035 sekund, 18 dotazů.