SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
08. Prosinec 2024, 16:36

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142479 pøíspìvkù v 10020 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE P990i - chyby a problémy tohoto modelu
Strana: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 57
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE P990i - chyby a problémy tohoto modelu  (Zobrazeno 252702 x)
KoCuR
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Pøíspìvkù: 1125

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #240 v: 02. Listopad 2006, 18:48 »

Dost mi vadi ze ked dostanem viacero sms a potrebujem ich vymazat tak dam na vacssinu fajku a na jednej sa pomylim a otvorim ju tak ked stlacim sipku o uroven spat tak uz nieje ziadna zafajfknuta  Angry a musim zacat odznovu
ulo¾ena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
Ví»a
U¾ivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Pøíspìvkù: 2709

Zobrazit profil
« Odpovìï #241 v: 02. Listopad 2006, 20:39 »

Nechápu proè, ale nìkdy ikdy¾ sms oznaèím, tak není v nabídce ji vymazat. Vèera jsem hodil P990i na nabíjeèku a vùbec se nezaèala nabíjet, tak jsem zaèal s ní zaèal cloumat v konektoru a hned se chytla, u¾ to zaèíná taky  Smajlík Hlavnì, ¾e toto vùbec novej port u W800i/900i nedìlal.....
ulo¾ena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
alterego
U¾ivatel
Telefon: SEP1, SEX1
Pøíspìvkù: 577

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #242 v: 02. Listopad 2006, 22:18 »

?dost mi vadi ze ked dostanem viacero sms a potrebujem ich vymazat tak dam na vacssinu fajku a na jednej sa pomylim a otvorim ju tak ked stlacim sipku o uroven spat tak uz nieje ziadna zafajfknuta  Angry a musim zacat odznovu
?
??mi to nedìlá, zùstane zatr¾eno.?? @ Ví»a: u¾ to tu kocur 2 x psal: kdy¾ není polo¾ka odstranit, stiskni "del" na qwerty klávesce..
ulo¾ena

Pøijde Ti mùj dotaz hloupý? Nepi¹ to,mohlo by se to dotknout tìch,kdo nemìli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba u¹etøíme èas zbyteèným psaním.
Ví»a
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #243 v: 02. Listopad 2006, 22:24 »

Dobøe, ale jako poøád nechápu, proè to tam na nìm nìkdy je a nìkdy není. To si jako telefon hodí korunou zda to u¾ivateli uká¾e nebo co? Tak je to tøeba i v pøehrávaèi, v¾dy kdy¾ je minimalizovanej, tak to poka¾dý najede zpìt nìjam jinam...
ulo¾ena

alterego
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #244 v: 02. Listopad 2006, 22:44 »

? Ale stává se mi, ¾e stylem oznaèím text, pak kliknu, n. Pøidr¾ím tlaèítko nabídky na swové klávesce, nabídka vyjede a v okam¾iku uvolnìní tlaèítka se zase schová!!!!? Teï se mi stalo 2 x za sebou, ¾e jsem prozíravì zkopèil tento text do zápisníku a kdy¾ jsem se sem vrátil (o. Mini), pùl textu zmizelo!! ?N. Taky se nìkdy zkopèí celý text, ale vlo¾í jen èást a pøi druhém vkládání se vlo¾í je¹tì ménì.
ulo¾ena

Pøijde Ti mùj dotaz hloupý? Nepi¹ to,mohlo by se to dotknout tìch,kdo nemìli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba u¹etøíme èas zbyteèným psaním.
KoCuR
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #245 v: 03. Listopad 2006, 00:44 »

2Vita: ja som ti hovoril ze si si nekupoval stroj ale ziveho tvora. On sa rozhodne co ti ukaze  Mrknutí Ale tlacitko del to isti.
Tak moj Pecko si povedal ze zato ze ma par krat zabudol zobudit ma teraz bude budit vzdy ked vypnem flight mod  Angry Je to dost otravne lebo v skole je vo flight mode a obcas ho cez hodinu prehodim a hned zacne budit  Undecided
ulo¾ena

alterego
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #246 v: 03. Listopad 2006, 01:05 »

Ã¨as doruèení mailu zùstane i po pøehoupnutí nového dne v hodinách, tak¾e to znaènì znepøehledòuje!
ulo¾ena

KoCuR
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #247 v: 03. Listopad 2006, 03:39 »

Tak pecko je nanabitelne  Angry Ked ho dam na nabijacku tak sa dokola restartuje a startuje, strasne si tym ale ublizuje ved to sa musi dost nicit ked zacne primat stavu a potom hned prestane a stale dookola. Huh Par krat som ho dal dole a zasa na nabijacku ale nepomaha no hold musis skusat dalej.
Na x-ty pokus sa uz chytilo!

Preposielal som sms a daval som viac prijemcou a dlksie som podrzal del a vsetkych ich vamazalo  Angry

Obcas ked mi dojde sms a precitam ju tak mi zostane blikat zelena diodka,zmeskanej udalosti.  Huh
« Poslední úprava: 03. Listopad 2006, 07:18 od KoCuR » ulo¾ena

Ví»a
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #248 v: 03. Listopad 2006, 08:35 »

S tím nabíjením to bude tím, ¾e u¾ konektor zase ¹patnì bere nabíjeèku, u¾ se mi to taky 2x stalo. Zkus konektor proèistit kartáèkem....S tím buzením to nechápu, jak mù¾e zaèít zvonit kdy¾ ho pøepne¹ do jinýho módu?
ulo¾ena

Bobmaster
U¾ivatel
Telefon: P990i
Pøíspìvkù: 151

Zobrazit profil
« Odpovìï #249 v: 03. Listopad 2006, 08:57 »

Vzdy kdyz zacne takto blbnout tak dam master reset. Sice je dost otrava znovu vse nastavovat ale neda se nic delat. Mam takove tuseni ze to zpusobuje swiss manager a jeho mazani apps z RAM. Jak ho mate nastavenej? Ukoncovat se zavrenim flipu,Agresive reclaim...?
ulo¾ena
bicek
U¾ivatel
Telefon: SE P1i FW:R9K009
Pøíspìvkù: 231

Zobrazit profil
« Odpovìï #250 v: 03. Listopad 2006, 11:37 »

ja nemam zaskritli ani ukonceni po zavreni flipu, ani agressive reclaim.Co to vlastne je ten agressive reclaim?Ale zadny velky problemy nemam, a to pouzivam Swiss managera dost.
ulo¾ena

T20e -> T630 -> K700i -> P990i -> P1i + Sandisk M2 4GB + MSI SF200 + SE MPS-60 + SE HPM-70
Bobmaster
U¾ivatel
Telefon: P990i
Pøíspìvkù: 151

Zobrazit profil
« Odpovìï #251 v: 03. Listopad 2006, 12:39 »

ja nemam zaskritli ani ukonceni po zavreni flipu, ani agressive reclaim.Co to vlastne je ten agressive reclaim?Ale zadny velky problemy nemam, a to pouzivam Swiss managera dost.

Zrejme je to nejaka nasilnejsi forma uvolnovani pameti ale jak to pracuje nevim. Mozna to bude ten zdroj problemu mozna ne. Zkusim nejaky cas bez a potom s a uvidim jestli je to v tom.
ulo¾ena
alterego
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #252 v: 03. Listopad 2006, 16:56 »

Chtìl jsem zkopèit kontakt na SIM, ale P tvrdí, ¾e "karta nepøipravena". Nevíte proè a co s tím?
ulo¾ena

alterego
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #253 v: 03. Listopad 2006, 17:17 »

@ Bobmaster, bicek: Agressive reclaim - násilné uvolnìní pamìti.
ulo¾ena

Ví»a
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #254 v: 03. Listopad 2006, 17:52 »

2alterego: zajímavá hlá¹ka, to mì pí¹e, ¾e není karta pøipravena jen kdy¾ telefon èerstvì zapnu, pøi zapnutí se nedostane¹ na sim prakticky na v¹ech telefonech....
ulo¾ena

Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 57
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE P990i - chyby a problémy tohoto modelu
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.011 sekund, 18 dotazù.