SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Říjen 2024, 23:49

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142468 příspěvků v 10010 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  OstatnĂ­ telefony  |  Symbian UIQ3  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Kolko krat sa vam restartovala P990?
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Kolko krat sa vam restartovala P990?  (Zobrazeno 18618 x)
KoCuR
Uživatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« v: 17. Září 2006, 19:51 »

Tak aby to bolo pokope a kazdy clovek si vedel sam spravit obraz o padani systemu tak sem piste kolko krat a pri akej prilezitosti sa vam restartovala pre zvysenie vykonu. Niekoho to prekvapi milo a niekoho nemilo...
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
VĂ­Âťa
Uživatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 17. Září 2006, 20:33 »

Takže, myslím, že mڞu zaèít psåt slohovku. Není problÊm, aby se mi P990i každou chvíli, staèí ho jen trochu víc zanepråzdnit, RAM padne a je to tady. Volnå pamϝ na nÏm lítå mezi 2,5 MB - 15MB. Co mÏ nebaví je to, že je potøeba na nÏm ruènÏ ve språvci ještÏ ukonèovat aplikace, na P900/910i jsem jen dal konec a bylo to, tady prostÏ ne. Restartuje se mi hlavnÏ pøi prohlížení obråzkÚ (když chci dåt zoom), natåèení videa, nÏkdy jen tak aniž bych vÏdÏl proè.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
KoCuR
Uživatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 17. Září 2006, 20:36 »

Mne sa restartoval dokopy 6 krat. Raz pri citanie recenzie na SEM(bol som pripojeny vez WiFi), tri krat pri spusteny suhrnu volani pri flight mode, raz pri susteny Quadrapopu,prehraca medii a spustenia ukazkoveho videa vsetko naraz. A posledny krat vo vitahu neviem preco.
uložena

Herbik
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 17. Září 2006, 21:36 »

Takže, myslím, že mڞu zaèít psåt slohovku. Není problÊm, aby se mi P990i každou chvíli, staèí ho jen trochu víc zanepråzdnit, RAM padne a je to tady. Volnå pamϝ na nÏm lítå mezi 2,5 MB - 15MB. Co mÏ nebaví je to, že je potøeba na nÏm ruènÏ ve språvci ještÏ ukonèovat aplikace, na P900/910i jsem jen dal konec a bylo to, tady prostÏ ne. Restartuje se mi hlavnÏ pøi prohlížení obråzkÚ (když chci dåt zoom), natåèení videa, nÏkdy jen tak aniž bych vÏdÏl proè.

Tak ani pøi zoomovåní,ani pøi natåèení videa. Jen video musím uklådat do pamÏti,protože pri uklådåní na kartu se saka... Zoomoval jsem obråzky poøízenÊ telefonem. Max.rozlišení.
uložena

W960i,i8510-32GB
Herbik
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 19. Září 2006, 18:45 »

Kluci vemte si tøeba jak èasto se restartovala tøeba N9300 s pøedposlednĂ­m FW .A že to bylo opravdu na denĂ­m poøådku.To mĂŹ fakt štvalo,ale ĂşdajnĂŹ poslednĂ­ FW to srovnal a už se nerestartovala.Tak myslĂ­m že by to mohlo bĂ˝t obdobnĂŠ u SE  Roll Eyes .KaždopĂĄdnĂŹ jĂĄ mĂĄm od restartĂš zatĂ­m klid. Zkusil jsem schvĂĄlnĂŹ otevøít co nejvĂ­c app a èekal sem kdy se restartuje. A až když jsem otevøel web,tak naskoèil trojuhelnĂ­k a že nenĂ­ dostatek pamĂŹti.Vše se samo zavøelo a telefon jel dĂĄl.Ale bez restartu!
uložena

W960i,i8510-32GB
mars
Anonym
« Odpověď #5 v: 19. Září 2006, 19:17 »

to je ale pøesnĂŹ to, co jsem psal ve vedlejší diskuzi, že je špatnĂŹ. Zrovna v tomhle kopĂ­rovat Nokii SE opravdu nemusel. JĂĄ mĂŹl 4 restarty a jeden totĂĄlnĂ­ zĂĄsek hned prvnĂ­ den, a potom pøi hranĂ­ si s WiFi vždy minimĂĄlnĂŹ jeden, jinak momentĂĄlnĂŹ P990 moc nepoužívĂĄm, vrĂĄtil jsem se k K800.  Sad
uložena
lukas_K800i
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 20. Září 2006, 10:38 »

Ja mĂŹl zatĂ­m jen jeden restart a jedno vypnuti  Cheesy
uložena

K800i - 1Gb Memory Stick™ Micro & P990i - 4Gb MS Pro Duo
            **T610---T630---K750i---K800i---P990i**
VĂ­Âťa
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 20. Září 2006, 11:03 »

Dnes se mi už dvakråt za sebou restartovala.....
uložena

KoCuR
Uživatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 20. Září 2006, 11:34 »

Dnes sa mi restartoval ked som si spustil golf a to som mal pritom vsetko zavrete! Ta hra je nejaka tazka na moje pecko Sad
uložena

jetel
Anonym
« Odpověď #9 v: 20. Září 2006, 12:13 »

:Dtak sakra nevim pouzivam ho zbesile naraz mi bezi x aplikaci wifinu taky valim a ani jeste jeden restart natoz vypnuti(opakuji ani jednou!)  i kdyz vlastne jednou jedinkrat zamrz pri backupu v kolibce ale po zapnuti vse ok a to se prece nepocita
uložena
bobesh
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 20. Září 2006, 15:54 »

Prvni tyden to bylo každĂ˝ den aspon jednou Cry ,ted už nezlobĂ­ Smajlík
uložena

SE-K700i-D750i-P990i(služební)
Bobmaster
Uživatel
Telefon: P990i

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 24. Září 2006, 14:54 »

Restartuje se jen proto že je plnå RAM. Musí se v prohlížeèi vypnout naèítåní obråzkÚ atd. pak to šlape.
uložena
KoCuR
Uživatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 24. Září 2006, 17:51 »

Dnes sa restartovala ked som chcel volat dva krat za sebou. Zistujem ze sa restartuje viac krat po sebe ked robim tu istu vec ale pri novych sa tak nerestartuje
uložena

Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 24. Září 2006, 17:54 »

@KoCuR: Mas posledni FW? Mozna by nebylo od veci zformatovat cecko a pote neobnovovat zalohu
uložena
VĂ­Âťa
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 24. Září 2006, 18:04 »

Dnes jsem byl cca hodinu na místÏ kde nebyl vÚbec signål a potom když jsem se odtamtud dostal, tak dål signalizoval že nemå signål, tak jse musel vypnout a zapnout a pak teprve naskoèila sí...
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  OstatnĂ­ telefony  |  Symbian UIQ3  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Kolko krat sa vam restartovala P990?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.008 sekund, 19 dotazů.