SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
01. Prosinec 2022, 07:00

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142431 příspěvků v 9976 tématech od 23751 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Telefonni cisla?
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Telefonni cisla?  (Zobrazeno 10805 x)
znouza
Uživatel
***
Příspěvků: 7


Zobrazit profil
« v: 09. Září 2006, 01:16 »

Ahoj,presel jsem na K800i z N6230. Dostaly me hned dve veci:

1. kdyz mam v tlf. seznamu cislo ulozeny jako *31#+420......, tak se mi prichozi hovor na tuto cislo neidentifikuje spravne. Staci umazat to +420, a je to v poradku - pomerne spatne reseni, ze
2. kdyz posilam na takoveto cislo SMS, tak N6230 mi davala moznost hned to cislo upravit - coz K800i mi na to cislo hned posle SMS Sad - pokud ovsem se slozite neproklikam na upravu toho cisla..

coz tuto me pomerne hodne zklamalo Sad Navic - mam verzi Vodafone, a nemuzu v menu najit polozku na kontrolu firmware - nicmene jednou se mi to ukazalo - i verzi atd, ale podruhe jsem to uz nenasel - neni na to nejaky figl?

diky
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #1 v: 09. Září 2006, 10:34 »

1 i 2. jednak máš možnost nastavit zabránění identifikace (CLIR) v menu telefonu (pravda pokud to máš natvrdo povolené jen pro některá čísla moc pohodlné to není pořád měnit), druhá možnost je uložit pod jménem obě varianty čísla a díky tomu, že si SE pamatuje seznam posledních deseti čísel, na které jsi posílal SMS, nemusíš potom ani do klaseckého seznamu, to je myslím daleko lepší a praktičtější než u Nokie, navíc tím odpadá další zbytečný stisk klávesy  Mrknutí
uložena
znouza
Uživatel
***
Příspěvků: 7


Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 09. Září 2006, 21:05 »

hm. to je trochu opici reseni, ze Sad Navic jsem prisel na dalsi vec, a to, ze ve vypisu prijatych hovoru nevidim vsechny hovory od jednoho cisla - kdyz mi nekdo v jednom dni zavola vicekrat, tak vidim jen posledni hovor Sad

a navic - porad nemuzu pustit tu aktualizacni sluzbu, jak to mam udelat? Sad (v menu nastaveni/obecne neni)
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #3 v: 09. Září 2006, 22:16 »

potom ti nezbývá, než řešit aktualizaci pomocí PC a kabelu  Mrknutí
uložena
znouza
Uživatel
***
Příspěvků: 7


Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 10. Září 2006, 21:45 »

potom ti nezbývá, než řešit aktualizaci pomocí PC a kabelu  Mrknutí

a to je jako normalni, ze tam ta polozka neni, byt jsem to jednou nejak vyvolal?

a co ty volany/prijaty hovory? nejde to nejak zmenit? to, ze mi nekdo volal naposledy v tolik a v tolik je mi naprd. rad bych videl vsechny hovory Sad musim se priznat, ze v tutom (a kalendari) me K800i oproti me stare N6230 docela dost zklamala
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #5 v: 10. Září 2006, 22:43 »

FW od Vodafonu neznám, takže opravdu nevím, zda tam má být, nebo ne. (v normální verzi je). Co se táká kalendáře, tak opravdu nevím, v čem je jeho chyba, je přehledný se spoustou možností nastavení (teď už i s opakovanými událostmi), poznámky (s možností stálého zobrazení na základní obrazovce), úkoly, bezproblémově narozdíl od Nokie zvládá synchronizaci jak s MS outlook, tak vzdálenou přes síť, což je pro mne podstatné. A co se týká hovorů, každý má jiné priority, ale pro mně osobně je důležitý právě onen poslední čas. Jestli mi předtím volal před hodinou, nebo dvěma, nebo včera, mně teda opravdu netrápí, naopak se mi líbí, že zbytečne nezabírá místo pro další položku o zmeškaném hovoru jiného volajícího, a nemůže se mi tak stát, že ze třiceti položek bude 10x jeden otrapa, 10x druhý a 10x třetí (samozřejmě extrém), a na ostatní už v tu chvíli nevidím.  Mrknutí 
uložena
TomasZmuda
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE XPERIA X10i
Příspěvků: 366



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 11. Září 2006, 14:00 »

aktualizační služba u FW od VF se ukáže na displeji po spuštění telefonu jednou za měsíc- (záleží na nastavení, které se objeví jen při tom zobrazení)= velmi nedoladěné, ale v menu ho také nemám, nicméně telefon tuto službu obsahuje. v tom výpisu hovorů dej další a vypni kompaktní režim. Mrknutí
uložena

T230->T630-> K750i->P910i->K600i->M600i->K800i->W710i->W880i->W850i->K810i->P1i->K850i->G900->C902->XPERIA X1i->

XPERIA X10i & Live View
znouza
Uživatel
***
Příspěvků: 7


Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 12. Září 2006, 10:44 »

aktualizační služba u FW od VF se ukáže na displeji po spuštění telefonu jednou za měsíc- (záleží na nastavení, které se objeví jen při tom zobrazení)= velmi nedoladěné, ale v menu ho také nemám, nicméně telefon tuto službu obsahuje. v tom výpisu hovorů dej další a vypni kompaktní režim. Mrknutí

bohuzel, at hledam jak hledam, tak kompaktni rezim nevidim.. mam R1CE001, kdyz dam dalsi, tak tam je jen video hovor, volat kontakt, odeslat zpravu, upravit pred vol, odstranit vse a odstranit polozku Sad
uložena
BB.
Korektorka
*****
Pohlaví: Žena
Příspěvků: 161



Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 13. Září 2006, 21:26 »

Přesně tak, já tam taky kompaktní režim nemám. Jen to, co je výše vyjmenované.

Co se týká toho nedokonalého výpisu zmeškaných hovorů, prostě jsem si na to musela zvyknout, když jsem přešla z Nokie na SE. Tak si taky zvykni, stejně ti nic jinýho nezbývá.
uložena

Korektorka SEMania.cz

SE V630i, W800i, Nokia 3120c
MicroSD 4 GB
Parrot CK3100
znouza
Uživatel
***
Příspěvků: 7


Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 13. Září 2006, 23:49 »

Přesně tak, já tam taky kompaktní režim nemám. Jen to, co je výše vyjmenované.

Co se týká toho nedokonalého výpisu zmeškaných hovorů, prostě jsem si na to musela zvyknout, když jsem přešla z Nokie na SE. Tak si taky zvykni, stejně ti nic jinýho nezbývá.

hm, skvely Sad dneska jsem navic zase zjistil, ze nevim, na co je na sluchatkach tlacitko, kdyz s tim stejne nejde prepinat radio - u nokie tuto chodi skvele Sad

jsem z toho telefonu fakt posledni dobou vic a vic rozmrzelejsi, kdyby vodafone tak silene nezmrsil N6233, tak bych sel do ni Sad
uložena
DavesMan
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100
Příspěvků: 1691



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 14. Září 2006, 08:22 »

Tlačítko na HF je na příjem hovoru, to je snad jasný, ne?
uložena

Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
peterss
Anonym
« Odpověď #11 v: 14. Září 2006, 08:36 »

hm, skvely Sad dneska jsem navic zase zjistil, ze nevim, na co je na sluchatkach tlacitko, kdyz s tim stejne nejde prepinat radio - u nokie tuto chodi skvele Sad

jsem z toho telefonu fakt posledni dobou vic a vic rozmrzelejsi, kdyby vodafone tak silene nezmrsil N6233, tak bych sel do ni Sad
tak tady nebec, vrat ho  a kup si nokii, ty nokio
uložena
milda2000
Guru SEMania.cz
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i , W995 a Xperia X1
Příspěvků: 379



Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 14. Září 2006, 08:53 »

Takhle nejak jsem plakal na vanoce, kdyz jsem se nechal zviklat na N70. Porad jsem jen chodil a horekoval jak genialni je SE a Nokia je ergonomicky nedokonala. Vydrzel jsem to skoro mesic. Problem mi vyresila nasledna vymena z5 na K750. Je pravda, ze u N70 jako v te dobe nedostatkove novinky me daleko vice zral nedotazeny FW, ktery mel dost drsne chyby ne kosmeticke, ale chvilkama i znemoznujici pouzivani.(Treba SMS pri  3G pripojeni se dorucovali po 72 hodinach nekdy vubec.) a to ve dvou verzich FW. No co mam povidat, malem sel proti zdi.  Grin

Milda
uložena

SE P1i, SE Xperia X1 a W995
znouza
Uživatel
***
Příspěvků: 7


Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 14. Září 2006, 09:50 »

Tlačítko na HF je na příjem hovoru, to je snad jasný, ne?

na hovory ano. myslel jsem, ze aspon domysleli i to radio... zrejme ne
uložena
DavesMan
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100
Příspěvků: 1691



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 v: 14. Září 2006, 10:37 »

Tlačítko na HF je na příjem hovoru, to je snad jasný, ne?

na hovory ano. myslel jsem, ze aspon domysleli i to radio... zrejme ne
Na rádio máš boční tlačítko na telefonu.
uložena

Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Telefonni cisla?
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.053 sekund, 19 dotazů.