SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Říjen 2019, 01:19

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142430 příspěvků v 9975 tématech od 23750 uživatelů
Nejnovější uživatel: zdenulka
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Nastavení, připojení (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Dialkove ovladanie PC cez HID
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Dialkove ovladanie PC cez HID  (Zobrazeno 15879 x)
duto
Uživatel
***
Příspěvků: 15


Zobrazit profil
« v: 04. Září 2006, 19:19 »

Skusal niekto ovaldat PC cez BT? Ked to spustim, na PC vidim, ze Tel. sa spoji, ale nijako nereaguje ani media player, ani desktop. Nevie niekto poradit?
uložena
oi
Anonym
« Odpověď #1 v: 05. Září 2006, 09:20 »

u me to chodi bez problemu
uložena
BeNiSh
Uživatel
***
Příspěvků: 7



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 16. Říjen 2006, 14:35 »

dalkove ovladani funguje good... zkontroluj estli na svym BT na PC (predpokladam adapter do USB) mas zapnoutou sluzbu BHID (bluetooth HID)

me spis vadi, ze nejaky ovladani neni na BSplayer (nebo, ze to v mobilu neni konfigurovatelny) ... ono totiz preddefinovany zkratky v aplikaci dalkove ovladani jsou jen na media player ci plochu, takze jediny zpusob, jak na dalku ovladat treba bsplayer ci winamp je si zmenit klavesovy zkratky v tech prehravacich  Shocked

takze kdybyste nekdo mel tip na midletovy reseni ... Mrknutí
uložena

SE K800i, Sony MSA-M1GA Memory Stick™ Micro 1 GB, Jabra BT250v, SE CMT-60, FastPort23.5"Jack, Crystal Case, Krusell case ...
Masak
Uživatel
***
Příspěvků: 38



Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 16. Říjen 2006, 17:17 »

Na netu jsou ke stažení i jiné hidy ovladače jiných programů např.BSplayer které jednoduše nainstalujete do mobilu.
uložena

Nokia 5110 - Nokia 6210 - Nokia 6310i - SonyEricsson K700i - Sony Ericsson W810i
BeNiSh
Uživatel
***
Příspěvků: 7



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 18. Říjen 2006, 15:47 »

a nebo jako nejlepsi variantu si vytvorit dle potreb svuj HID dokonce oficilanim nastrojem  Cool

http://developer.sonyericsson.com/getDocument.do?docId=71477
uložena

SE K800i, Sony MSA-M1GA Memory Stick™ Micro 1 GB, Jabra BT250v, SE CMT-60, FastPort23.5"Jack, Crystal Case, Krusell case ...
DavesMan
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100
Příspěvků: 1691



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 26. Listopad 2006, 12:11 »

Je to malinko off-topic, ale pokud sháníte alternativu k HID, našel jsem (sice placený) program Salling Clicker. Funguje naprosto bez potíží i s Cyber-Shoty, což se docela cení. Jen se při nastavování komunikace musí nechat updatovat seznam telefonů. V instalaci je totiž zatím jen K750i jako nejnovější, ale po stažení je to OK a svoji osmistovku jsem tam bez potíží našel.
http://www.salling.com/Clicker/windows/ (ale na stránkách je i verze pro Macy).
uložena

Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
Lobotvor
Anonym
« Odpověď #6 v: 09. Prosinec 2006, 18:34 »

Zdravim. Potreboval bych poradit, jak do telefonu novy HIDy nacpat. Kdyz jsem mel 750tku novou , tak jsem tam nejak podvedome normalne bez problemu dostal WinAmpa ... ted jsem po nejakym case se vratil k vyhledani nejakych novych HIDu a zaboha nevim jak se to tam instalovalo .... at to zkopiruju kam to zkopiruju , muzu to maximalne odeslat , ale nikoli spustit ci instalovat ...
uložena
DavesMan
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100
Příspěvků: 1691



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 09. Prosinec 2006, 20:54 »

Proč nehledáš? Jo, vlastně ten nick, chápu....: http://forum.semania.cz/index.php/topic,9605.0.html
Pak by měla ještě fungovat možnost přes kabel tak, že přes MyPhoneExplorer to nainstaluješ jako kdybys instaloval Javovou aplikaci/hru.
uložena

Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
◄DaveBury►
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W810i + SanDisk 2048MB | Microstar Star Key 2.0
Příspěvků: 399



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 19. Září 2007, 22:41 »

Salling Clicker mi dela problemy ...
Vytezuje procak na 100% a nejde ukoncit ... Leda, ze by se hadal s WINDCOMMem Sad
uložena

Tak jsem si říkal, co moudrého napsat.. Až jsem se na to ....
--//>>
NOKIA 3210 > SONY CMD-J5 > NOKIA 8310 > Philips 530 > SONY CMD-J5 > SE W810i
DavesMan
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100
Příspěvků: 1691



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 20. Září 2007, 07:39 »

WIDCOMM drivery použivát a tohle mi opravdu nedělá. Problém bude asi v té [email protected] MHz/4 MB RAM Grin
uložena

Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
◄DaveBury►
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W810i + SanDisk 2048MB | Microstar Star Key 2.0
Příspěvků: 399



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 08. Listopad 2007, 23:09 »

No v sestave bych problem nevidel ...
Kdyby nedostacovala svym vykonem, program by se choval uplne jinak ze, ale tak to byl asi zertik co..

No kazdopadne bych to rad vyresil, ale nedari se ...
Setkal se s tim nekdo ?
uložena

Tak jsem si říkal, co moudrého napsat.. Až jsem se na to ....
--//>>
NOKIA 3210 > SONY CMD-J5 > NOKIA 8310 > Philips 530 > SONY CMD-J5 > SE W810i
5861
Uživatel
***
Telefon: se k810i
Příspěvků: 4


Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 28. Březen 2008, 14:15 »

ja mam k800i dal som do nej fw z k810i aj patche všetko ok len mi neide ovladat nb cez bt nb mam asus f5vl cez aplikaciu saling clicker to ide.poradte ako to rozbeham cez hidy
uložena
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy [email protected], HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 28. Březen 2008, 22:24 »

Podla mna by ti to malo fungovat v poriadku, nevidim nijaky dovod, aby to nefungovalo. Ved k810i je len upravena k800i.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
5861
Uživatel
***
Telefon: se k810i
Příspěvků: 4


Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 29. Březen 2008, 10:27 »

no malo ale nefunguje skusal som to na viste a tam problem nebol
uložena
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy [email protected], HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 v: 31. Březen 2008, 11:20 »

no malo ale nefunguje skusal som to na viste a tam problem nebol

Blizsie mi popis problem, aky pouzivas bt na pc, aky pc ovladas a ako mam rozumiet
Cituji
skusal som to na viste a tam problem nebo
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Nastavení, připojení (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Dialkove ovladanie PC cez HID
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 18 dotazů.