SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
05. Prosinec 2023, 02:47

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142432 příspěvků v 9977 tématech od 23752 uživatelů
Nejnovější uživatel: dlatkojan23
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vše o firmware Sony Ericssonu P990i
Strana: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 35
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Vše o firmware Sony Ericssonu P990i  (Zobrazeno 158780 x)
mars
Anonym
« Odpověď #450 v: 19. Červen 2007, 18:11 »

s tím Tom Tomem mě překvapuješ, protože s ním jsem neměl problém ani v sedmičkovém FW, natož jakémkoliv devítkovém.  Shocked
uložena
vita2
Uživatel
***
Telefon: Xperia Pro
Příspěvků: 99



Zobrazit profil
« Odpověď #451 v: 09. Červenec 2007, 00:34 »

Pred par dny se mi vratil telefonek ze servisu od O2, Opravili JogDial  a flashli fw. R9EC001. Hned jsem objevil chybu, ktera mi hodne vadi. Kdyz v aute telefon umistim do HF sady a spustim TomToma, tak jakmile Mila promluvi, radio se prepne na "phone", pokyn Mili zazni krasne z repraku radia, ale radio se opet neprepne a zustane stale na "phone". Takze mam navigaci, ktera mi naferovku vypne radio. A to jsem si pred opravou liboval, jak TomTom krasne v HF sade funguje. Mate s tim prosim nekdo take zkusenost? Asi to pujdu reklamovat jako zavadu.Dekuji za vase postrehy.
« Poslední úprava: 09. Červenec 2007, 16:00 od vita2 » uložena

Xperia Pro
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #452 v: 09. Červenec 2007, 09:00 »

jaky jsi mel fw drive?
uložena
vita2
Uživatel
***
Telefon: Xperia Pro
Příspěvků: 99



Zobrazit profil
« Odpověď #453 v: 09. Červenec 2007, 14:33 »

Dříve jsem měl tuším R7A001. Máš s tím nějaké zkušenosti, jak mi pomoci?
uložena

Xperia Pro
vita2
Uživatel
***
Telefon: Xperia Pro
Příspěvků: 99



Zobrazit profil
« Odpověď #454 v: 10. Červenec 2007, 17:12 »

Existuje někde ucelený seznam chyb, které má konkrétní verze firmware? Našel jsem tu informace, vždy, co je řešeno v té poslední verzi. Mě by spíš zajímalo, jaké chyby byly nalezeny konkrétně v R9EC001. Chci jít telefon vyreklamovat (podruhé!!) a tak chci požadovat odstranění těchto chyb. Děkuji.
uložena

Xperia Pro
bicek
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE P1i FW:R9K009
Příspěvků: 231



Zobrazit profil
« Odpověď #455 v: 12. Červenec 2007, 11:03 »

Trosku nechapu. Tak proc si neprehrajes FW pres SEUS? Pak chyby starsiho FW odstranis.  Shocked Oni urcite neudelaji nic jinyho, nez ze ti nahraji nejnovejsi FW.
uložena



T20e -> T630 -> K700i -> P990i -> P1i + Sandisk M2 4GB + MSI SF200 + SE MPS-60 + SE HPM-70
spidys
Uživatel
***
Příspěvků: 4


Zobrazit profil
« Odpověď #456 v: 12. Červenec 2007, 11:27 »

Mám nový FW R9G007

Nejde mi s novým FW provádět Synchronizace  Angry
Zahlásí to: Synchronizace se nezdařila

Další problém kterej vzniknul přehráním FW je ten, že když telefonuju přes BT Sluchátko (HBH-662), tak nepravidelně cca po 3 - 5 min hovoru přestane fungovat mikrofon - takže já druhou stranu slyším, mezi tím co mě druhá strana neslyší. Když ukončím hovor a znovu zavolám, tak je zase vše 3- 5 min v pořádku.

No je vidět, že SE asi brzo vyměním za něco jinýho - nejsou schopni za 1 rok vyladit FW do takový podoby, aby neměl zásadní chyby  Angry
uložena
astonek
Anonym
« Odpověď #457 v: 12. Červenec 2007, 21:53 »

Chtěl bych se zeptat, když si koupim P990i bez české lokalizace, a přehraju si novy firmaware, budu tam mít češtinu?
dik za odpověd.
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #458 v: 13. Červenec 2007, 00:39 »

Chtěl bych se zeptat, když si koupim P990i bez české lokalizace, a přehraju si novy firmaware, budu tam mít češtinu?
dik za odpověd.

zalezi na zemi puvodu a CDA.
uložena
vita2
Uživatel
***
Telefon: Xperia Pro
Příspěvků: 99



Zobrazit profil
« Odpověď #459 v: 16. Červenec 2007, 11:05 »

Biceku:
Kdybys četl pozorně, dozvěděl by ses, že můj telefon je od O2, takže tam přehrát nejnovější fw pomocí SEUSu nemůžu! Decustomizovat jej nechci, je v záruce. A pokud bys aspoň trochu četl příspěvky, tak bys i pochopil, že telefon se mi právě z O2 vrátil a dohráli tam "jejich nový" firmware. Takže se pleteš, když píšeš "Trosku nechapu", správně bys měl napsat "Zcela nechápu, jsem totálně mimo...".
I tak, děkuji za odpověď, ale radši prosím dvakrát rozmysli co chceš napsat, jinak zapleveliš diskusi hlušinou.
« Poslední úprava: 16. Červenec 2007, 11:50 od vita2 » uložena

Xperia Pro
bicek
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE P1i FW:R9K009
Příspěvků: 231



Zobrazit profil
« Odpověď #460 v: 16. Červenec 2007, 16:22 »

to vita2: Prispevky ctu, jen si nepamatuju kdo vsechno ma telefon od O2 a kdo ne. Nejak sem si nevsiml, ze i predchozi prispevky jsou od tebe. Kazdopadne si myslim, ze jsme napsal pravdu, ze nic jinyho nez nahrat ti posledni FW udelat nemuzou.Leda ze by ses snazil vratit telefon a dostat penize. Jen dodam, ze customizovanej FW je presne to, kvuli cemu bych telefon od operatora nechtel.
uložena



T20e -> T630 -> K700i -> P990i -> P1i + Sandisk M2 4GB + MSI SF200 + SE MPS-60 + SE HPM-70
vita2
Uživatel
***
Telefon: Xperia Pro
Příspěvků: 99



Zobrazit profil
« Odpověď #461 v: 17. Červenec 2007, 12:31 »

Biceku:
To máš pravdu, teď už to vím taky, že customizovanej telefén je Danajský dar, ale už se stalo. V době, kdy jsem jej kupoval, jsem tuto informaci nějak podcenil. Ono je to přeci jenom jiné, když člověk vybírá z poměrně velké nabídky přístrojů na trhu, tak se neponoří do problematiky tak detailně, jako když už ten přístroj máš a začínáš u něj řešit konkrétní problémy. To si pak najdeš mnohem víc detailních informací. Ale právě až pak...
Ještě úvaha: Přemýšlím, že bych odstoupil od kupní smlouvy, protože teď po "opravě" je telefon horší. (Viz mé příspěvky výše.) Má někdo s tímto zkušenosti? Neumím si představit, co s ním udělají, pokud jej znova budu reklamovat. Novější fw mi už nenahrají, decustomizaci neprovedou, starší fw taky nenahrají (byl lepší, nerestartoval se tak často, bezpr. fungovala HF sada s TomTomem...). Možná to je trochu mimo téma této diskuse, tak pardon. Díky
uložena

Xperia Pro
bicek
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE P1i FW:R9K009
Příspěvků: 231



Zobrazit profil
« Odpověď #462 v: 17. Červenec 2007, 20:33 »

No ja myslim, ze v jejich servisu by ti snad na prani ten starsi FW nahrat mohli, ne? To urcite umi.
uložena



T20e -> T630 -> K700i -> P990i -> P1i + Sandisk M2 4GB + MSI SF200 + SE MPS-60 + SE HPM-70
Chaly
Uživatel
***
Telefon: SE p990i
Příspěvků: 33


Zobrazit profil
« Odpověď #463 v: 18. Červenec 2007, 19:51 »

Cau! asi to bude znit divne,ale potreboval bych poradit...koupil jsem si SE p990i ale ma cestinu bez diakritiky,takze tam ty pismenka vubec nejsou...nevite kde najdu cestinu????mozna to bude chtit i novy firmware,jelikoz ja mam tenhle CSC162036 R1A109 a tädy na foru uz jsou novejsi firmwary
uložena
bicek
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE P1i FW:R9K009
Příspěvků: 231



Zobrazit profil
« Odpověď #464 v: 19. Červenec 2007, 16:19 »

No to je divny. Zkus pres SEUS aktualizovat FW a pokud to bude delat porad, tak bez reklamovat. Nebo bez reklamovat rovnou, pokud to bez nove hracky nejakou dobu vydrzis.
uložena



T20e -> T630 -> K700i -> P990i -> P1i + Sandisk M2 4GB + MSI SF200 + SE MPS-60 + SE HPM-70
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 35
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vše o firmware Sony Ericssonu P990i
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.009 sekund, 19 dotazů.