SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Říjen 2024, 00:04

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142468 příspěvků v 10010 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  OstatnĂ­ telefony  |  Symbian UIQ3  |  NastavenĂ­ (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: nastavenĂ­ E-mailu
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: nastavenĂ­ E-mailu  (Zobrazeno 16930 x)
Bobmaster
Uživatel
Pohlaví: Muž
Telefon: P990i

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 24. Září 2006, 23:20 »

uz to slape musel jem v odchozim dat smtp.vodafonemail.cz dik.
uložena
teramorph
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 15. Leden 2007, 23:49 »

Nemate nekdo problemy s e-mailem pres T-Mobile? Od novy verze firmwaru na me P990i se nemuzu pripojit na SMTP server (smtp.t-email.cz). Mam to nastevene pres SE konfiguratora, kterej predtim fungoval naprosto spolehlive.
uložena
Markoligus2
Anonym
« Odpověď #17 v: 07. Květen 2007, 11:51 »

Måm mail od T-comu. Na W810i som mal nastavenÊ maili a všetko fungovalo. Teraz sa snazim na mojem novej P990i už 3. tyzdne nastavit mail a nic. Pokial sa pripojim na WIFI meili idu OK. Ovsem ak chcem stiahnut cez Orange World, žakazdym mi napise, ze spatny server alebo casovy limit presiel. Uz som bezradný. Skusal som takmer vsetko a bezvysledne. Vie mi niekto poradi. Prosím.
uložena
Krispin
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 18. Květen 2007, 23:19 »

zdravim, asi sem natuplej, ale nejde mi nastavit mail v M600i (posledni firmware)...mam nastaveny internetovy ucty OK (web prohlizec slape i ten vestavenej i Opera mini, MMS se odesilaji), ale kdyz nastavim email (urcite spravne, neni tam co zkazit  Roll Eyes ) a dam odeslat prijmout, tak to dlouho neco vymejsli, blika planetka ve stavovym radku, ale za chvili to napise, ze vyprsel cas spojeni a basta, nic...zkousel sem uz ucet nekolikrat smazat, vytvorit znova, vytvorit znova na jinej mail, zkousel sem nastaveni pres stranky SE a poslat si ho SMSkou, daval sem smtp servery jak smtp.mujoskar.cz, tak smtp.vodafonemail.cz, nebo i vlastni, kterej mam k dispozici a nic..ani prijimani, ani odesilani nejde.. Cry Embarrassed nevite nekdo kde by mohl byt zakopanej pes?

diky predem
uložena

SE M600i white, SE P900@910i
kuslacisko
Anonym
« Odpověď #19 v: 27. Červen 2007, 22:00 »

Måm mail od T-comu. Na W810i som mal nastavenÊ maili a všetko fungovalo. Teraz sa snazim na mojem novej P990i už 3. tyzdne nastavit mail a nic. Pokial sa pripojim na WIFI meili idu OK. Ovsem ak chcem stiahnut cez Orange World, žakazdym mi napise, ze spatny server alebo casovy limit presiel. Uz som bezradný. Skusal som takmer vsetko a bezvysledne. Vie mi niekto poradi. Prosím.

robi mi presne to iste... mam svk t-mobile a tiez nemozem rozchodit mail... bud chyba v nastaveni serveru alebo casovy limit presiel
uložena
dalCo
Anonym
« Odpověď #20 v: 04. Červenec 2007, 21:58 »

..neviete mi prosim niekto poradit, preco sa neviem pripojit k gmailu?? Nastavenie mam nasledovne

Account name: Gmail
Your name: anything
Connection type: POP3
-Inbox-
Incoming Server: pop.gmail.com
Username: [email protected]
Password: your password
Download restrictions: anything
Receive using group: Preferred group (your working inet connection - wifi or gprs)
-Outbox-
Outgoing Server: smtp.googlemail.com
Use Smtp authentication
Use Inbox login details

Then under Advanced in the menu option:
-Incoming-
SSL
995
NO secure password authentication
-Outgoing-
SSL
465
Use MIME encoding

...stale mi to hadze hlasku "Host not found" Pouzivam ProfiMail
...nemam nainstalovany posledny fmw...moze byt problem v tom???...alebo robim niekde inde chybu  Cry
...a takisto mi nejde interny klient
mam P990i a T-mobile SK

Help pls

[email protected]
uložena
Jessica
Uživatel
Telefon: SE P990i+E50...

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 06. Červenec 2007, 08:40 »

Napisu,jak to mam ja:prichozi jak ty pop.gmail.com, odchozi: smtp.gmail.com, uzivatel:moje mail adresa, heslo:to co mam na google.V pokrocilych nastavenich zaskrtnute SMTP overeni,pouzit SSL pro POP3, pouzit STARTTLS,na tvem gmail ucte jeste musis povolit POP-odblokovat.To najdes v nastavenich sveho uctu.Mne to takto funguje v pohode.V kazde verzi.
uložena
KAMAK
Uživatel
Telefon: M600i

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 06. Červenec 2007, 11:12 »

..neviete mi prosim niekto poradit, preco sa neviem pripojit k gmailu?? Nastavenie mam nasledovne

Account name: Gmail
Your name: anything
Connection type: POP3
-Inbox-
Incoming Server: pop.gmail.com
Username: [email protected]
Password: your password
Download restrictions: anything
Receive using group: Preferred group (your working inet connection - wifi or gprs)
-Outbox-
Outgoing Server: smtp.googlemail.com
Use Smtp authentication
Use Inbox login details

Then under Advanced in the menu option:
-Incoming-
SSL
995
NO secure password authentication
-Outgoing-
SSL
465
Use MIME encoding

...stale mi to hadze hlasku "Host not found" Pouzivam ProfiMail
...nemam nainstalovany posledny fmw...moze byt problem v tom???...alebo robim niekde inde chybu  Cry
...a takisto mi nejde interny klient
mam P990i a T-mobile SK

Help pls

[email protected]

Ja mam nastavene u T-mobil Outgoing servers addres: smtp.t-zones.sk
a funguje mi bez problĂŠmov.
 Mrknutí
uložena

KAMAK
Galapetr
Uživatel
Telefon: P1i + 4GB Sandisk

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 02. Duben 2008, 09:12 »

Sorry, mÏ tem mail ståle nebÏhå, proèetl jsem komplet fórum, nastavil, ale ståle mi to hlåsí: odesílåní se nezdaøilo, protože úèet obsahoval chyby v nastavení serveru.
Måm O2, gmail, vše nastaveno dle nåvodu. Kde mڞe být chyba? Díky moc.
uložena
Stepi
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 05. Říjen 2008, 18:12 »

At delam co delam taky mi to nastavit nejde:( O2 gmail snad jsem zkusila vsechno.Nemuze to byt tim ze pouzivam i ActiveSync?
uložena
roxetak
Uživatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #25 v: 06. Říjen 2008, 11:19 »

Prijem posty si nastavite, to nie je problem,, ale niekedy ma telefon problem s certifikatom smtp.gmail.com. A na to mi nepomaha nic. Odporucam Vam ale aplikaciu Gmail, kde praca s nou je uplne komfortna. Staci premenovat txt na jar.
« Poslední úprava: 06. Říjen 2008, 12:26 od roxetak » uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  OstatnĂ­ telefony  |  Symbian UIQ3  |  NastavenĂ­ (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: nastavenĂ­ E-mailu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.008 sekund, 19 dotazů.