SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Říjen 2024, 02:12

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142468 příspěvků v 10010 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  OstatnĂ­ telefony  |  Symbian UIQ3  |  NastavenĂ­ (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: nastavenĂ­ E-mailu
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: nastavenĂ­ E-mailu  (Zobrazeno 16927 x)
Misula8
Uživatel

Zobrazit profil
« v: 07. Srpen 2006, 20:19 »

ChtĂŹl jsem se zeptat, jestli nĂŹkdo nevĂ­te jak bych si mohl nastavit telefon na E-mail, popø. abych rozchodil ICQ  Cheesy
uložena
sarh
Uživatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 07. Srpen 2006, 20:59 »

ChtĂŹl jsem se zeptat, jestli nĂŹkdo nevĂ­te jak bych si mohl nastavit telefon na E-mail, popø. abych rozchodil ICQ  Cheesy
Heh.. na toto tema jsem vytvoril cely jeden thread.. Myslim ze se jmenuje ET GO GPRS
uložena

Zaèal jsem z Ericssonem GF 768-proste parada---Panasonic GD30---Panasonic GD52---Siemens A55(mam ho do ted Smajlík )---Siemens C60---SonyEricsson T630(to jsem se zamiloval do SE)---M600i + A55 + T68i  today
Misula8
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 08. Srpen 2006, 12:43 »

no Bohužel pro mne - nepoužívĂĄm už Eurotel a nastavenĂ­ z netu mi na vodafone nĂŹjak nejdou  Cry a ve mĂŹstĂŹ bohužel nemĂĄme jejich prodejnu.. Tak jestli mĂĄte nĂŹkdo zkušenosti s danĂ˝m nastavenĂ­m - budu velmi rĂĄd když se s nĂŹmi se mnou podĂŹlĂ­te  Cheesy
uložena
Boki
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 05. Září 2006, 10:20 »

Nastaveni emailu je nejlepsi provest primo ze stranky www.sonericsson.cz. Vzplnuje se tam postupe tabulka, a pak Ti prijde sms s nastavenim.
uložena
zbynek.skopan
Uživatel
Telefon: X2

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 06. Září 2006, 22:35 »

pozor pøi nastavovĂĄnĂ­ e mailu Seznam.cz ze strĂĄnek  sony ericsson (profil pro O2) prijde v sms chybnĂĄ smpt: eurotel.sk . nejdou pak e-maily odesĂ­lat. musĂ­ se to ruènĂŹ nastavit na smpt.etmail.cz
uložena

Philips:  Diga,
Nokia: 5110, 3110, 6310
Siemens S25, A50
Sony Ericsson: T68i, P900@910, T300, D750@W800, M600i
HTC: Kaiser

Souèasnost: X2, G 502
TC
Anonym
« Odpověď #5 v: 20. Září 2006, 16:51 »

Mam drobnej problem s mailem.Odchozi funguje v pohode i kdyz se nedava dokola "prijmout a odeslat", prichozi se musi pokazdy nacist manualne, nesype se rovnou do inboxu automaticky jako treba prichozi sms.Kde se to da, prosim, nastavit?
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #6 v: 20. Září 2006, 17:17 »

Mam drobnej problem s mailem.Odchozi funguje v pohode i kdyz se nedava dokola "prijmout a odeslat", prichozi se musi pokazdy nacist manualne, nesype se rovnou do inboxu automaticky jako treba prichozi sms.Kde se to da, prosim, nastavit?
v nastavení odchozí pošty si nastav interval stahovåní
uložena
TC
Anonym
« Odpověď #7 v: 20. Září 2006, 17:39 »

Diky za tip.Nastavil jsem, stejne to nechodi...nejakej jinej tip nemas?
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #8 v: 20. Září 2006, 17:46 »

Diky za tip.Nastavil jsem, stejne to nechodi...nejakej jinej tip nemas?

Hned jak updatuju M600i tak ti to popíšu pøesnÏji....
uložena
TC
Anonym
« Odpověď #9 v: 20. Září 2006, 18:27 »

Zrusil jsem stavajici ucet a zalozil ho znovu, vse facha, jak ma  Mrknutí
uložena
Bobmaster
Uživatel
Telefon: P990i

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 22. Září 2006, 16:35 »

Måm Operåtora vodafone a email na seznam ale nejde odesílat email píše že je úèet odchozího servru špatnÏ nakonfigurovån. Nastavení jsem si poslal pøes konfiguråtoe na SE. Nemå nÏkdo radu.
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #11 v: 22. Září 2006, 16:54 »

Måm Operåtora vodafone a email na seznam ale nejde odesílat email píše že je úèet odchozího servru špatnÏ nakonfigurovån. Nastavení jsem si poslal pøes konfiguråtoe na SE. Nemå nÏkdo radu.

smtp.vodafonemail.cz by mÏl být odchozí server, ale myslím, že nejde odesílat u Vodafone karet
uložena
Max_fv
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 23. Září 2006, 07:32 »

u seznamu musi byt smtp.seznam.cz a zaple overovani
uložena

SE XPERIA
Bobmaster
Uživatel
Telefon: P990i

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 24. Září 2006, 14:49 »

Mam vodafone pušål a všechno chodí jen ne odesílåní Emailu seznam.cz. Musím vždy na internet na seznam nemåte nekdo radu?

Ten sam problem mam v PC v OUTLOOKu kde je chyba?
uložena
Max_fv
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 24. Září 2006, 17:52 »

Jestli si dobre pamatuji, tak seznam posilal mail ve kterem bylo, jak to nastavit, aby to chodilo.Precti si jeste jednou, to co sem psal nadtebou.
uložena

SE XPERIA
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  OstatnĂ­ telefony  |  Symbian UIQ3  |  NastavenĂ­ (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: nastavenĂ­ E-mailu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.009 sekund, 19 dotazů.