SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
10. Prosinec 2024, 16:43

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142479 příspěvků v 10020 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  OstatnĂ­ telefony  |  OstatnĂ­ modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: t68i
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: t68i  (Zobrazeno 10869 x)
Didik
Uživatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 08. Říjen 2005, 11:38 »

Jestli si dobøe pamatuju tak pøes wap..
uložena

fireice
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 11. Říjen 2005, 03:07 »

To pøeci neni problĂŠm  Cheesy Z wapu to jde samozøejmĂŹ taky ale je to drahĂ˝.Nejlepší je, postahovat to co shĂĄníš z netu.Když to måš v kompu ,Tak potøebuješ buĂŻ - kabel nebo infraport nebo bluetooth.Nainstaluješ komunikaènĂ­ soft z CD kterĂ˝ si dostala k founu.  DĂĄl potøebuješ vhodnej program na odesĂ­lĂĄnĂ­.Pøes kabel nejlĂŠpe SendFile. Pøes IR a BT speciĂĄlnĂ­ program nepotøebuješ. Pokud budeš mĂ­t problĂŠm dej vĂŹdĂŹt na mail nebo ICQ.
uložena

SEManiak Fire
Rominski
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 14. Únor 2006, 16:12 »

Chtel bych se zeptat na jakym principu funguje HandsFree? Chtel jsem vyuzit toho, ze mam SE T68i propojeny s PC pres USB kabel a ovladat mobil pres pocitac (mam sluchatka s mikrofonem, tak jsem to krome Skype chtel vyuzit i takhle). Napr. kdyz nekdo zavola, tak mi vyskoci v programku Float´s Mobile Agent (v2.1.1.102) hlaska, ale kdyz na to kliknu, zvuk jde do reproduktoru mobilu misto do reproduktoru pocitace. Cim to nastavit? Vytacet z programu jde, ale prenos zvuku ne. Jinak synchronizace funguje v pohode.
Jeste by me zajimalo, zda-li se daji nejak ulozit obrazky z mobilu do PC. Obracene mi to jde prave v Float´s Mobile Agent nebo v MobileEdit!.

Moje verze firmware R7A005cxc 125378
uložena
fireice
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 16. Únor 2006, 05:47 »

TAK NA JAKYM PRINCIPU TO PRACUJE TI NEØEKNU,ale vim že HF funguje pøes PC pokud je spojení pøes BT.Pøi instalaci ovladaèÚ od BT ,se ti to ptå co všechno chceš nainstalit.Takže pøes BT to funguje,pøes kabel nevim. Uložit obråzky z MT do PC se daj, ale måm to vyzkoušeno zase jen pøes BT. Pøes COM kabel se mi to nikdy nepovedlo. Nepoužívam k tomu žådnej spec.program.Pouze kliknu v traybaru pravim na ikonu BT a dåm pøijmout a tradå na founu odeslat pøes BT a je to.
uložena

SEManiak Fire
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  OstatnĂ­ telefony  |  OstatnĂ­ modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: t68i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.008 sekund, 17 dotazů.