SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
25. Leden 2025, 07:52

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142487 příspěvků v 10023 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  OstatnĂ­ telefony  |  OstatnĂ­ modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: txt soubory v T310??
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: txt soubory v T310??  (Zobrazeno 7416 x)
bazantla
Anonym
« v: 13. Červen 2005, 17:25 »

Dobry den, potreboval bych radu  hledam nejake soft na to aby jsem z pocitace prez infraport mohl nahrat nejaky textovy soubor. Ale potreboval bych trochu vetsi velikost , napr 2000 znakĂš.
DĂĄle by me zajimalo jestli se zaji do mobilu z pocitace poslat MMS nebo SMS.
uložena
roxetak
Uživatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 13. Červen 2005, 20:35 »

To tazko, txt subory do t310 nedostanes, fonik ich nepodporuje jedine ak by si sa poobzeral po nejakej mophun aplikacii na sposob wordu? Ale o takom dacom som nepocul, asi neexistuje. A co sa tyka mms na to mas program od se na tvorbu mms. Smsku posles niekomu na phon z pc cez internet (sms brana, pc messenger). Podobne posles i mms. Ovsem ako som uz spomenul, pokial chces vytvorit mms, vytris ho na mms home editore a posles cez kabel, alebo irda do phonu a nasledne posles niekomu ..... Cool
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
bazantla
Anonym
« Odpověď #2 v: 14. Červen 2005, 13:35 »

Vy si doopravdy myslĂ­te ze prez MMS studio jdou poslat MMS do mobilu prez infraport? dekuji za jakoukoli odpoved!
to by me potom MMska stacila ke cteni dlouhych textu!
uložena
roxetak
Uživatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 15. Červen 2005, 10:48 »

Vy si doopravdy myslĂ­te ze prez MMS studio jdou poslat MMS do mobilu prez infraport? dekuji za jakoukoli odpoved!
to by me potom MMska stacila ke cteni dlouhych textu!
No mne to aspon ide. Mam v pc sice jednoduchy irda port, ktory som si urobil podla navodu na web strankach no a potom som ho uverejnil i ja na svojich web strankach http://vcelar.wz.cz/irda.html  Kiss
uložena

bazantla
Anonym
« Odpověď #4 v: 15. Červen 2005, 16:18 »

tak to je Bomba to musim hned zkusit. ja mam doma totiz taky Irda.
uložena
bazantla
Anonym
« Odpověď #5 v: 18. Červen 2005, 15:18 »

Tak jsem to zkusil ale ten text se zformatoval do Jednoho obrĂĄzku nevite jak to nastavit aby zustal jako text a ne jako obrazek??
uložena
bazantla
Anonym
« Odpověď #6 v: 21. Červen 2005, 13:25 »

Jo dobry problem vyresen Jde to v MMS studiu je tam neco v tom smyslu vlozte Text a tam muzu teoreticky vlozit tojlik znaku kolik chci [/b]
uložena
roxetak
Uživatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 27. Červen 2005, 10:07 »

Jo dobry problem vyresen Jde to v MMS studiu je tam neco v tom smyslu vlozte Text a tam muzu teoreticky vlozit tojlik znaku kolik chci

Super, taketo vyuzitie mojej t310 ma este nenapadlo.
uložena

fireice
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 16. Září 2005, 08:30 »

Pokud to budete pĂĄnovĂŠ využívat jako nosiè txt souborĂš tak jen takovĂĄ drobnost. Jedna strĂĄnka MMSky v telefonu pojme maximĂĄlnĂŹ 1000 znakĂš! Pokud bude text zadanĂ˝ v MMS Home Studiu ,mڞete psĂĄt i vĂ­c znakĂš, ale ve founu bude zobrazeno skuteènĂŹ jen 1000znakĂš na 1dnĂŠ strĂĄnce.Pokud tedy chcete psĂĄt 2000 znakĂš a vĂ­ce,je to samozøejmĂŹ možnĂŠ , ale musĂ­te vždy pøidat další strĂĄnku (což v MMS H.S. nenĂ­ problĂŠm) JeštĂŹ jedna vĂŹc na zĂĄvĂŹr.Pøi takovĂŠ porci znakĂš na jednĂŠ strĂĄnce, se pøi prohlíženĂ­ tĂŠ MMSky foun nechutnĂŹ zpomalĂ­  Lips sealed Ale funguje to  Smajlík mĂĄm to odskoušenĂ˝
uložena

SEManiak Fire
ladadad
Anonym
« Odpověď #9 v: 06. Říjen 2005, 18:00 »

Ano mĂĄte pravdu je ten telefon trochu zabrzdenej ale je to lepsi nez nic Ale rekl bych ze stranka nema jenom 1000 znaku rek bych ze jsem tam dal vice jak 1000znaku
uložena
fireice
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 09. Říjen 2005, 22:44 »

Ano mĂĄte pravdu je ten telefon trochu zabrzdenej ale je to lepsi nez nic Ale rekl bych ze stranka nema jenom 1000 znaku rek bych ze jsem tam dal vice jak 1000znaku
Zkus to schvĂĄlnĂŹ zpoèítat.JĂĄ sem si s tĂ­m tu prĂĄci dal a vyšlo mi pøesnĂŹ 1000 znakĂš.Mohl sem se seknout tak +-20 znakĂš. Ono je to fuk hlavnĂŹ esli ti to pomohlo  Lips sealed jo a  bacha mezera se taky poèítĂĄ jako znak.
uložena

SEManiak Fire
TracThorr
Uživatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 30. Březen 2006, 10:27 »

Zkus to schvålnÏ zpoèítat.Jå sem si s tím tu pråci dal a vyšlo mi pøesnÏ 1000 znakÚ.Mohl sem se seknout tak +-20 znakÚ. Ono je to fuk hlavnÏ esli ti to pomohlo  Lips sealed jo a  bacha mezera se taky poèítå jako znak.

Musim potvrdit, èet sem to na mrtÏ místech a MMS må skuteènÏ 1000 na strånku, víc ani uk. Ale tu pråci s poèítåním znakÚ bych si na svý T230ce opravdu nedal - brzda jedna. Ale furt lepší než kopanec do bøicha nebo nÏjakå Nokia, na který sem hodnÏ alergickej. No, ale proti gustu žådnej dyšputåt.
uložena

A2628s => T230 => K300i => K750i + K810i
Nokia is totaly shitty!
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  OstatnĂ­ telefony  |  OstatnĂ­ modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: txt soubory v T310??
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.008 sekund, 17 dotazů.