SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
25. Červen 2022, 23:19

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142431 příspěvků v 9976 tématech od 23752 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Chyby Sony Ericssonu M600i
Strana: 1 [2] 3 4 ... 6
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Chyby Sony Ericssonu M600i  (Zobrazeno 45878 x)
Magovec
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 59


Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 19. Červenec 2006, 20:13 »

No vzdyt o to jde. Proto se ptam Smajlík

Oficialni update FW je tam nahraje (full flash pres SEUSe je tam nahraje, ale ihned po flashi kdyz se da reset, tak se smazou. To mi prijde jako zvlastni.
uložena
Martin Jakl
Uživatel
***
Příspěvků: 11


Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 20. Červenec 2006, 08:39 »

Zas tak zvlastni to neni, mas tam vlastne 4 "disky". z: je read only s FW, a: je taky read only a davaji se tam jazykove lokalizace systemu, c: je RW pro instalaci aplikaci a jejich data a d: je Memory Stick. Update FW da neco na z:, a: a c:. Master Reset smaze vsechno z C: a zda se mi, ze i z a:. (Informace ziskany z UIQ3 SDK)
uložena
Magovec
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 59


Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 20. Červenec 2006, 08:54 »

Vsechno z a bych rekl nemaze. Pokud jsou tam jazyky, jak rikas, pak reset necha to co si tam dal po prvnim spusteni. Tam jsi si vybral jazyk a on ostatni smazal, takze zbyly dva - vybrany a anglictina. Oba tam zustanou. Leda ze by se ti nejakym ne uplne korektnim zpusobem povedlo zapsat na a a tudis reset by tohle promaznul taky.

Jako je to tak, realita je jasna, s tim nic neudelam. Spis me to jen zarazilo, ze default nastaveni FW nesouhlasi vubec s tim co si jako default mysli sam system.
« Poslední úprava: 20. Červenec 2006, 08:56 od Magovec » uložena
Yeníčko
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: M600i, P1i
Příspěvků: 41



Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 25. Červenec 2006, 23:30 »

Mě telefon, hned jak jsem ho vyndal z krabice nepustil do zpráv. Prostě zahlásil chybu a hotovo. Po přehrání softu v poho. Na chyby, který jsou tady zmiňovaný nenarážím, akorát se mnou trochu laškuje budík. Nejdřív mi jednou z ničeho nic začal ukazovat ikonku budíku, i když nebyl žádnej nastavenej. Poté co mě jednou vzbudil, když neměl, ikonka zmizela. Pak v poho, ale zase teď, když jsem nastavil budík v pracovní dny, tak mě upozorňuje i na dobu oběda, i když to tam nemám zaškrtlý, ani aktivní.
uložena
Martin Jakl
Uživatel
***
Příspěvků: 11


Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 26. Červenec 2006, 09:01 »

Mě telefon, hned jak jsem ho vyndal z krabice nepustil do zpráv. Prostě zahlásil chybu a hotovo. Po přehrání softu v poho. Na chyby, který jsou tady zmiňovaný nenarážím, akorát se mnou trochu laškuje budík. Nejdřív mi jednou z ničeho nic začal ukazovat ikonku budíku, i když nebyl žádnej nastavenej. Poté co mě jednou vzbudil, když neměl, ikonka zmizela. Pak v poho, ale zase teď, když jsem nastavil budík v pracovní dny, tak mě upozorňuje i na dobu oběda, i když to tam nemám zaškrtlý, ani aktivní.
Tenhle problem s budikem jsem mel taky. Podle mne to bylo tim, ze jsem udelal zalohu, dal novej fw a zalohu obnovil a data pro budik asi byly ve starym a novym fw kapku jinak. Ocitl se mi tam budik na 7:00, kterej nikde nebyl a nesel vypnout. Master Reset a novy import dat z outlooku to vyresil.
uložena
Peshi
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 25



Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 06. Srpen 2006, 09:29 »

Telefon mi nelze spojit spocitacem pres USB v phone modu  Cry Vyda to zvuk, ze se to pripojilo, vzapeti se to ale odpoji. Zajimavy je, ze USB mod file transfer funguje v poradku, takze je chyba ve fw telefonu, ktery ale nemuzu prehrat, kdyz se pocitac takto s telefonem nespoji  Undecided

EDIT: Beru zpet, chyba bude nejspis v ovladacich, na jinem pocitaci jsem to zprovoznil :-)
« Poslední úprava: 06. Srpen 2006, 10:32 od Peshi » uložena

Bývalý redaktor SEmania.
Kolda.o
Uživatel
***
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
Příspěvků: 580



Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 07. Srpen 2006, 13:57 »

zajimava vec

ikdyz mam na founu IRDA vypnute a telefon priblizim k cidlu IR stejne ho komp najde - prenos dat  nefunguje ale navzajem se najdou

mate nekdo obdobnou zkusenost??
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
pastynko
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 154



Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 08. Srpen 2006, 09:09 »

Zdravim vsetkych! Chcel by som sa opytat ci nemate problem s volnou RAM.. cital som si totiz tuto diskusiu http://my-symbian.com/forum/viewtopic.php?p=232184
a tam pisu ze pamati je malo... udajne hned po starte zostava 17-20Mb volne. nie je to az tak malo a zvlada to aj multitasking, ale problem je vraj s Operou. Ked pustite operu vraj Vam zavrie vsetky ostatne aplikacie  Huh  mate s tym niekto skusenost Huh

P990 je na tom vraj este horsie, a zostava jej len 15Mb, cim sa SE vracia zpet do doby P900 a nedostatku volnej ramky... V danej diskusii sa uz spekuluje ci to je umyselny krok SE aby mohli za pol roka "upgradnut" P990 a vydat P1000, ale to som uz odbocil od temy.. Undecided

Zvazujem totizto kupu M600i ale "funkcnost" opery ma dost odradza a tak zvazujem este kupu tohto stroja...  Embarrassed
uložena

SE C905 + MBW-150 Executive edition
simatic
Uživatel
***
Telefon: P1
Příspěvků: 17



Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 08. Srpen 2006, 11:42 »

...to neni problem jen opery. kazda aplikace ktera startuje pri nedostatku pameti pozavira ty ostatni. takze pri dostatecne volne pameti se opera spusti aniz by zavrela ostatni aplikace...
uložena

-=SH888,T10,T18,R310,R320,T39,T68,P800,K750,M600,P1=-
pastynko
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 154



Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 08. Srpen 2006, 14:19 »

...to neni problem jen opery. kazda aplikace ktera startuje pri nedostatku pameti pozavira ty ostatni. takze pri dostatecne volne pameti se opera spusti aniz by zavrela ostatni aplikace...

to je sice pravda, ale problem je vraj v tom, ze opera zozerie celu pamat - teda ked by si ju otvaral hned po starte, zozerie ti 15Mb alebo kolko to je volne hned po starte, to znamena ze ak mas otvorene povedzme len kontaky, tak aj tie ti zavrie a v tom je problem... pretoze ak si chces stiahnut mp3, chce ti to otvorit real player a tym padom zavrie operu, takze nemozes pokracovat v browsovani  Embarrassed
uložena

SE C905 + MBW-150 Executive edition
sarh
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 18


Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 08. Srpen 2006, 14:40 »

Zdrawim. Ja mam problem s M600i asi takovy-sem tam kdyz mam pustenou Operu mini nebo Operu 8.60, tak mi po pul hodine vypne treba Mp3 player a to krome toho nemam nic otevreneho.. docela me to sere.. a pritom *****ni golf pouziva pameti mnohem vice a aplikace na pozadi mi nevypina.. nevim co to je..
uložena

Začal jsem z Ericssonem GF 768-proste parada---Panasonic GD30---Panasonic GD52---Siemens A55(mam ho do ted Smajlík )---Siemens C60---SonyEricsson T630(to jsem se zamiloval do SE)---M600i + A55 + T68i  today
pastynko
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 154



Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 08. Srpen 2006, 16:17 »

Zdrawim. Ja mam problem s M600i asi takovy-sem tam kdyz mam pustenou Operu mini nebo Operu 8.60, tak mi po pul hodine vypne treba Mp3 player a to krome toho nemam nic otevreneho.. docela me to sere.. a pritom *****ni golf pouziva pameti mnohem vice a aplikace na pozadi mi nevypina.. nevim co to je..

to je presne ten bug co som spominal Undecided   

ale snad to pojde vyriesit nejak firmwareovo, resp. novou verziou opery, pretoze to vyzera tak, ze chyba je v nej...  Roll Eyes
uložena

SE C905 + MBW-150 Executive edition
sarh
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 18


Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 08. Srpen 2006, 16:30 »

Zdrawim. Ja mam problem s M600i asi takovy-sem tam kdyz mam pustenou Operu mini nebo Operu 8.60, tak mi po pul hodine vypne treba Mp3 player a to krome toho nemam nic otevreneho.. docela me to sere.. a pritom *****ni golf pouziva pameti mnohem vice a aplikace na pozadi mi nevypina.. nevim co to je..

to je presne ten bug co som spominal Undecided   

ale snad to pojde vyriesit nejak firmwareovo, resp. novou verziou opery, pretoze to vyzera tak, ze chyba je v nej...  Roll Eyes
Meli by to vyresit hodne rychle, protoze takovy zbytecny bug nastve zbytecne hodne lidi
uložena

Začal jsem z Ericssonem GF 768-proste parada---Panasonic GD30---Panasonic GD52---Siemens A55(mam ho do ted Smajlík )---Siemens C60---SonyEricsson T630(to jsem se zamiloval do SE)---M600i + A55 + T68i  today
simatic
Uživatel
***
Telefon: P1
Příspěvků: 17



Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 08. Srpen 2006, 17:02 »

...na operu bych to nevidel. spis nejak podivne "fungujici" sprava pameti. to je ale pouze muj nazor Mrknutí
uložena

-=SH888,T10,T18,R310,R320,T39,T68,P800,K750,M600,P1=-
pastynko
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 154



Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 08. Srpen 2006, 18:17 »

...na operu bych to nevidel. spis nejak podivne "fungujici" sprava pameti. to je ale pouze muj nazor Mrknutí

nie som nejaky expert, ja cerpam iba z toho co som sa docital... ale myslim ze to co vravis ty je ta horsia varianta Huh
uložena

SE C905 + MBW-150 Executive edition
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 [2] 3 4 ... 6
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Chyby Sony Ericssonu M600i
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.05 sekund, 18 dotazů.