SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
25. Červen 2022, 23:45

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142431 příspěvků v 9976 tématech od 23752 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Chyby Sony Ericssonu M600i
Strana: [1] 2 3 ... 6
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Chyby Sony Ericssonu M600i  (Zobrazeno 45879 x)
MartinChroust
Redaktor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA X10
Příspěvků: 857



Zobrazit profil WWW
« v: 16. Červenec 2006, 11:56 »

Zde zakládám thread o všech chybách a nedodělávkách M600i. Pište zde vaše zkušenosti a chyby ve firmwaru vašeho telefonu M600i.

První chyby které jsem objevil:

- při nastavení všech melodií pro budík, vyzvánění, zprávy, e-maily a doručenky je vše vpohodě. Ale každý den se telefon tak na 2-5 sekund sekne a všechny mnou nastavené melodie jsou na default a já pak skoro nepoznám, zdali zvoní telefon mě nebo někomu jinému. Má někdo podobné zkušenosti?  Huh

verze firmware:

telefon: R3A004
bluetooth: R3A01
organizer: R3A06
CDA R3A03
« Poslední úprava: 17. Červenec 2006, 19:25 od MartinChroust » uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black


zástupce šéfredaktora SEMania.cz

student Vysoké Školy Báňské - Technické univerzity Ostrava, obor Mobilní technologie
Martin Jakl
Anonym
« Odpověď #1 v: 17. Červenec 2006, 10:28 »

Zde zakládám thread o všech chybách a nedodělávkách M600i. Pište zde vaše zkušenosti a chyby ve firmwaru vašeho telefonu M600i.

První chyby které jsem objevil:

- při nastavení všech melodií pro budík, vyzvánění, zprávy, e-maily a doručenky je vše vpohodě. Ale každý den se telefon tak na 2-5 sekund sekne a všechny mnou nastavené melodie jsou na default a já pak skoro nepoznám, zdali zvoní telefon mě nebo někomu jinému. Má někdo podobné zkušenosti?  Huh

Pred updatem FW se mi takovyhle ruzny veci stavaly, po updatu je vse v pohode.
uložena
MartinChroust
Redaktor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA X10
Příspěvků: 857



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 17. Červenec 2006, 12:45 »

Pred updatem FW se mi takovyhle ruzny veci stavaly, po updatu je vse v pohode.

V tuto chvíli vidím update docela zbytečně, jelikož mám v telefonu nejnovější software... Jaký fw máš ty?
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black


zástupce šéfredaktora SEMania.cz

student Vysoké Školy Báňské - Technické univerzity Ostrava, obor Mobilní technologie
Magovec
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 59


Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 17. Červenec 2006, 13:37 »

zde zminovany problem se mi zatim ani jednou nestal. Mam updatnuto R3B01 (PDA)
uložena
Martin Jakl
Anonym
« Odpověď #4 v: 17. Červenec 2006, 13:56 »

Pred updatem FW se mi takovyhle ruzny veci stavaly, po updatu je vse v pohode.

V tuto chvíli vidím update docela zbytečně, jelikož mám v telefonu nejnovější software... Jaký fw máš ty?

Telefon R4A002
BT R3A01
Organizer R3B01
CDA R3B01
uložena
MartinChroust
Redaktor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA X10
Příspěvků: 857



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 17. Červenec 2006, 13:57 »

No, takže nemám sice úplně nejnovjěší, ale zatím jsem neobjevil nějaké fatální chyby. Telefon je stabilní, takže zatím o přehrávání SW neuvažuju...
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black


zástupce šéfredaktora SEMania.cz

student Vysoké Školy Báňské - Technické univerzity Ostrava, obor Mobilní technologie
simatic
Uživatel
***
Telefon: P1
Příspěvků: 17



Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 17. Červenec 2006, 18:50 »

PDA: R3B01
Telefon: R4A002

...nadale po case prestava reagovat Sim Toolkit. Nastaveni podsviceni na "Slabe" nejde ulozit a prepne se zpet na "Normalni".
uložena

-=SH888,T10,T18,R310,R320,T39,T68,P800,K750,M600,P1=-
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #7 v: 18. Červenec 2006, 09:07 »

Tak také přidám svoji trošku do mlýna.

Webový prohlížeč je velmi nestabilní, velmi často tuhne, třeba minutu nereaguje na žádné povely, dále při odpovědi na běžný email mi telefon odmítl zprávu odeslat, s tím že jde o nestandardní emailovou adresu.
uložena
Magovec
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 59


Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 19. Červenec 2006, 14:39 »

Po master resetu se ztrati tak 80% zvuku, default SE video a tak 80% obrazku. Uz jsem to resetoval 2x, abych si to overil a proste od prvniho resetu tam nejsem schopnej dostat to co tam bylo po nahrani posledniho FW.
« Poslední úprava: 19. Červenec 2006, 15:01 od Magovec » uložena
Magovec
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 59


Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 19. Červenec 2006, 15:24 »

s tim prohlizecem se mi to zatim nestalo. Vse co jsem chtel zobrazit zobrazil. Zkousel jsem i Operu Mini a taky zadny problem.
uložena
Magovec
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 59


Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 19. Červenec 2006, 15:26 »

Otazka dalsi. Pouzivate nekdo mail pres IMAP? Ja to tak nastavil, ale synchronizace (stazeni novych zprav) trvalo desne dlouho a zaseklo system. Zkousel jsem to tak 4x a pokaze musela baterka ven (nejde pak ani vypnout tlacitkem). Strasne se zpomali a nesly prehazovat aplikace, ale tvrdej zasek to nebyl, jen neslo odejit z aplikace zpravy.

Prehodil jsem ten stejny ucet na POP3 a bez problemu to ted funguje.
uložena
simatic
Uživatel
***
Telefon: P1
Příspěvků: 17



Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 19. Červenec 2006, 16:31 »

Po master resetu se ztrati tak 80% zvuku, default SE video a tak 80% obrazku. Uz jsem to resetoval 2x, abych si to overil a proste od prvniho resetu tam nejsem schopnej dostat to co tam bylo po nahrani posledniho FW.

To je normalni uz od dob stare dobre P800ky Mrknutí
uložena

-=SH888,T10,T18,R310,R320,T39,T68,P800,K750,M600,P1=-
Magovec
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 59


Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 19. Červenec 2006, 16:38 »

To je normalni uz od dob stare dobre P800ky Mrknutí

 Shocked a duvod? Proc flash verze FW to v sobe ma, ale reset to smaze?

Nicmene fajn, ze to neni bug, ale "normalni" chovani...
uložena
MartinChroust
Redaktor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA X10
Příspěvků: 857



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 v: 19. Červenec 2006, 17:02 »

Nene, je to spíše tak, že ty objekty které po master resetu zůstanou jsou vlastně obsaženy ve firmwaru telefonu. Ty objekty, které se při master resetu smažou byly do telefonu dohrány až později...  Mrknutí
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black


zástupce šéfredaktora SEMania.cz

student Vysoké Školy Báňské - Technické univerzity Ostrava, obor Mobilní technologie
simatic
Uživatel
***
Telefon: P1
Příspěvků: 17



Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 19. Červenec 2006, 19:24 »

Nene, je to spíše tak, že ty objekty které po master resetu zůstanou jsou vlastně obsaženy ve firmwaru telefonu. Ty objekty, které se při master resetu smažou byly do telefonu dohrány až později...  Mrknutí

...no ony prave nezustanou ani ty objekty co jsou soucasti fw. Mrknutí
uložena

-=SH888,T10,T18,R310,R320,T39,T68,P800,K750,M600,P1=-
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1] 2 3 ... 6
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Chyby Sony Ericssonu M600i
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.036 sekund, 18 dotazů.